Sizce aldatiliyor muyum kafayı yemek uzereyim

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
Bu kuşku ne betermis

Sizin görüşlerinize ihtiyacım
Özet geceyim

Geçen gün eşimin telefonunda bir kadın resmi gordu m
Biri whatsapp tan göndermiş
Aynı kişinin numarası aynı resimle telinde kayıtlı
Whatsapp listesinde gordu m ve bizimki engellemiş onu

Hiç bir şey söylemedim once
Sonra dışarı çıktığında yaklaşık yarım saat gibi ikisinin whatapssni kontrol ettim
Aynı anda çevrimiçi oldular sanırım konuşuyorlardı
Yani eger konusuyorsa zaman dk whatsapp aynı süre aralıklarıyla
Kadının telini aradım gizliden
Meşguldü
Bizimkini aradım değildi
Ama o da whatappptan çıkmıştı

Kendine sordum
Isten birileri dedi
Herşeyi bana soruyor bende sormasın diye engelledim
Fotoyuda başka arkadaşım gönderdi dedi
Oyle birşey yaparmıyim falan filan dedi

Kafayı yemek üzereyim
Çıkamıyorum isin içinden
Konduramıyorum
Ama şüphe düştü bir kere

Napayım sizceeeee

Fotoğraf kadının kaydedilen kişi isminden geldiyse nasıl başkası yollayacak ki?
Üstüne düşmeden takipte kalın derim..ikisinin aynı anda , çevrim içi oluşu ve eşinizin hemen başka arkadaşlar attı kelimesi pek mantıklı gelmedi. Keşke belli etmeden takipte kalsaydınız , şimdi ortada birşey varsa daha temkinli olacakları kesin...

Bu kuşku ne betermis

Sizin görüşlerinize ihtiyacım
Özet geceyim

Geçen gün eşimin telefonunda bir kadın resmi gordu m
Biri whatsapp tan göndermiş
Aynı kişinin numarası aynı resimle telinde kayıtlı
Whatsapp listesinde gordu m ve bizimki engellemiş onu

Hiç bir şey söylemedim once
Sonra dışarı çıktığında yaklaşık yarım saat gibi ikisinin whatapssni kontrol ettim
Aynı anda çevrimiçi oldular sanırım konuşuyorlardı
Yani eger konusuyorsa zaman dk whatsapp aynı süre aralıklarıyla
Kadının telini aradım gizliden
Meşguldü
Bizimkini aradım değildi
Ama o da whatappptan çıkmıştı

Kendine sordum
Isten birileri dedi
Herşeyi bana soruyor bende sormasın diye engelledim
Fotoyuda başka arkadaşım gönderdi dedi
Oyle birşey yaparmıyim falan filan dedi

Kafayı yemek üzereyim
Çıkamıyorum isin içinden
Konduramıyorum
Ama şüphe düştü bir kere

Napayım sizceeeee
Esim arkadasindan birisinden bir adamin numarasini istemisti. Yolladigi numarayi kaydettiginde adamin resmiyle kayitli oldu. Karsidaki kisi kendisi kaydettigi resmi, numarasini birisine gonderdigi zaman ayni resimle karsidakinin rehberine kayit oluyor.

Telefon kaydındaki fotoğraf eğer başka biri o numarayı eşinize attıysa, o sebeple duruyor olabilir. Çünkü eğer başkasını fotoğrafıyla kaydederseniz ve birine kişi kaydını atarsanız, o kişi kaydettiğinde de sizdeki gibi gözükür. Eğer çok telaşınız varsa telefon ve mesaj sürelerine ulaşmak için döküm alın, nasıl yapılıyor bilmiyorum, ya da whatsapp web kurun, eşinizin telefonundaki kodu okutun ve bir süre takip edin. Çok şüpheli gelmedi, başka arkadaşları ile de konuşuyor olabilir kadın engelliyse, ya da bir şirket grubu varsa whatsappta ondan dolayı da olabilir.

Çıkamıyorum isin içinden
Çok bunaldim
Eşim whatsapp son görülmeyi kaldırmış
Diğer salakta sabah en son 8 de girmiş gozukuyor
2 gündür bakıyorum surek li whatssptaydi şimdi sabah 8 den beri girmemis olması ilginç degilmiiii

Kaç haftadır herşey üstüme ustume geliyordu zaten
Ev is çocuk yemek temizlik
Rezalet bir hayat
Surek li yetişme yetiştirme derdindeyim
Ustune şimdi bu eklendi
Normalde güçlü sanardim kendimi böyle dağıldım
Nasıl toparlanicm
Emin olmadan kuşkularla mutlu rolü yapacak gücüm yok
Çocuğum var ona karşı sorumluluklarım
Olmasa dönüp arka mi gidesim var

Internet üzerinden arama kayitlarina bakin. Hangi operatöre kayitliysa.. yani belki whtsapp üzerinden konuşlanıyorlardır. Anlasilir vs diye. Erkeklere güvenmiyorum. Hickimseye güvenmiyorum ben aslinda... insanoglu her sey yapar.. ipleri salmayinn. Tetikte olunn

Şimdi gelir bizim sherlock lar :)
Olabilirde olmayabilirde sessiz kalın takip edin suphelendirmeyin ki önlem almasın rahat olsun varsa çıkar
Söyledim ama duramadım
Yıkıldım bi an çünkü o halde bisey olmamis gibi davranamadım ancak 24 saat bekleyebildim
Bakayım ne oluyot diye

Internet üzerinden arama kayitlarina bakin. Hangi operatöre kayitliysa.. yani belki whtsapp üzerinden konuşlanıyorlardır. Anlasilir vs diye. Erkeklere güvenmiyorum. Hickimseye güvenmiyorum ben aslinda... insanoglu her sey yapar.. ipleri salmayinn. Tetikte olunn
Bana whatsapp dökümü lazım
Onu nasıl alabilirim
Onun telintelinde silip tekrar kursam anlaşılır
Anlamadan lazimmm

Söyledim ama duramadım
Yıkıldım bi an çünkü o halde bisey olmamis gibi davranamadım ancak 24 saat bekleyebildim
Bakayım ne oluyot diye
Kesinlikle Hiçbir şey olmamış gibi yapın abartmadan
Yoksa zaten yoktur bu konuda içiniz rahat olur varsa zaten sizden gelen rahatlıkla hata yapacaktır

inanmış gibi yap ki eğer bir haltlar karıştırıyorsa daha temkinli olur üstüne gidersen ..
ama Sen takipte kal bakalım. muhakkak çıkar bir yerden anlaşılır ..

telefonu o yokken eline geçiyosa bilgisayardan bağlanın telefonuna uygulama bilgisayara iniyo ama bildirim geliyor yada onun gibi bişey sanırım daha iyi bilen vardır yazar sen bi araştır genede

Arama dökümlerinden net bir veri elde edemeyebilirsiniz ben anlattıklarınızdan çok da şüphelenmedim ama madem içinize kuşku düşmüş takipte kalın ve o kadının kim olduğunu tespit etmeye çalışın , gerekirse başka birisi gibi onunla iletişime geçin belki bu yoldan birşeyler öğrenebilirsiniz

İçin şüphe düştüyse bence vardır birşeyler bı kadın yanlış hissetmz eminim altından birşeyler çıkar eşinin telinden gece msj at nbr uyuyamadım falan diye yapamzmisin bunu?

Back
X