- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken tabi. Niye kendine eziyet ediyorsun ki??Çatlatma iğnesi vurunalı 12 gün oldu adetimede 7 gün var ama ben duramadım test yaptım negatif çıktı aslında yapmayacaktım ama duramadım heyecan iştesizce daha erken oldugundanmı negatif çıkmıştır
Erken tabi. Niye kendine eziyet ediyorsun ki??
Ben senden fazladır bekliyorum. Bugün 2.kez kimyasalla sonlandı. Kendine eziyet etmeden gününü bekle. Eşin de seninle üzülür.Halbuki yapmayacağım diyede eşime söz verdim ama işte bu heyecan beni bitiriyo ilk defa iğne vurundum birde artık bilinç altıma ne kadar girdiyse hergün kendimi rüyamda hamile olarak görüyoruminiallah erken oldugundan dolayı negatiftir 9 aydır bekliyoruz
![]()
Benimde 12. gün negatif 15. gün pozitif çıktı. ümitsizliğe kapılmayın bi kaç gün bekleyin
Ben senden fazladır bekliyorum. Bugün 2.kez kimyasalla sonlandı. Kendine eziyet etmeden gününü bekle. Eşin de seninle üzülür.
Yapma. Erken öğrenince ilerlemezse daha çok üzülüyorsun.canım çok üzüldüm allah hakkında hayırlısını versinAdetim geçene kadar yapmayacağım birdaha çünkü kendimi üzüyorum
![]()
Adetinin geçmesini bekle canımÇatlatma iğnesi vurunalı 12 gün oldu adetimede 7 gün var ama ben duramadım test yaptım negatif çıktı aslında yapmayacaktım ama duramadım heyecan iştesizce daha erken oldugundanmı negatif çıkmıştır
Adetinin geçmesini bekle canım
Yapma. Erken öğrenince ilerlemezse daha çok üzülüyorsun.
Benm gelecek ay ilk denemem olacak ama çevremden gördüğüm kadarı ilr 12 gün erken drlar da zaten 15 den önce yapmayın diyo test sabret dua et inşallah pozitifi görürsünsizin ilk iğnenizmiydi acaba
Benm gelecek ay ilk denemem olacak ama çevremden gördüğüm kadarı ilr 12 gün erken drlar da zaten 15 den önce yapmayın diyo test sabret dua et inşallah pozitifi görürsün
Yavaş arttı. İki güne bir iki kat artmadı.kendim hiç bu olayları yaşamadığım için işte bilmiyorum keşke sizinde sağlıkla ilerleseydi İnşallah rabbim gönlünüze göre veririr yanlış anlamazsanız merakımdan soruyorum beta hcgniz mi ilerlemedi
Rabbim inşallah diğer aylara daha sağlıklı bir bebek nasip eder size dua edeceğimY
Yavaş arttı. İki güne bir iki kat artmadı.
Sağol canım. Geçen ay ve bu ay üstüste gelince ağır geldi.Rabbim inşallah diğer aylara daha sağlıklı bir bebek nasip eder size dua edeceğim![]()
Canım benim ya Rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah, 20.günde gören bile varmış sabırlı olbana ne kadar umut olduğunuzu bilemezsinizz inşallaahhh yarabbbbimmm inşallaaahhh❤
Canım benim ya Rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah, 20.günde gören bile varmış sabırlı ol![]()
Canım böyle olmasının bir sebebi varmıymış hani yemek içmekten kaynaklı bişey felanmı bu yada tesavisi felan yokmuSağol canım. Geçen ay ve bu ay üstüste gelince ağır geldi.
Doğal seleksiyon dedi dr. Tüm testlerim yapıldı. Bir sorun bulunamadıCanım böyle olmasının bir sebebi varmıymış hani yemek içmekten kaynaklı bişey felanmı bu yada tesavisi felan yokmu