Sizce 375 cc high profil ne kadar küçük olabilir?

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
evet kızlar sorun bence ciddi görüşlerinizi almak istiyorum. bana 375 cc high profile yuvarlak protez takıldı bir ay önce. göğüslerim yumuşamaya ve ödemler gitmeye başladı bile.. yalnız bir sorunum var, memelerim gözüme küçük görünmeye başladı.. neden 375 cc taktı neden 400 cc değil 425 cc değil diye söylenmeye, dert etmeye başladım. bikaç gün içinde albüm ekliycem ordan bakıp yorum yaparsınız ama önce söyleyin lütfen neden böyle bir takıntı yaptım ben? ayrıca sizce yeterli midir? :KK43:((

300 cc altı protez taktıranların halini düşünmek bile istemiyorum.. doktorum bana 375 cc değil de 350 cc taksaymış kavga edecekmişim demek ki doktorla..

evet kızlar sorun bence ciddi görüşlerinizi almak istiyorum. bana 375 cc high profile yuvarlak protez takıldı bir ay önce. göğüslerim yumuşamaya ve ödemler gitmeye başladı bile.. yalnız bir sorunum var, memelerim gözüme küçük görünmeye başladı.. neden 375 cc taktı neden 400 cc değil 425 cc değil diye söylenmeye, dert etmeye başladım. bikaç gün içinde albüm ekliycem ordan bakıp yorum yaparsınız ama önce söyleyin lütfen neden böyle bir takıntı yaptım ben? ayrıca sizce yeterli midir? :KK43:((

300 cc altı protez taktıranların halini düşünmek bile istemiyorum.. doktorum bana 375 cc değil de 350 cc taksaymış kavga edecekmişim demek ki doktorla..

Bana 400cc ler bile küçük gelmeye başlıyorsa sana 375cclerde küçük gelebilir canım..Bazen göz alışıyorya hani,küçükmü oldu yahu birazdaha büyük olsaydı diyebiliyoruz işte.Zamanlada ödemlerde gidince tabi gözümüze küçülüyor gibi geliyor.Aslında protezin büyüklügü sabittir,asla küçülmez (salin meme protezi degilse tabi)..
Albüm yaparsan bakıp fikirlerimizi söyleriz tabi.Ama fotograflarda daha büyük göründügüde bir gerçek :KK31: Meme altı ve üstü ölçünüde bir al,bakalım kaç cup omuşsun :KK34:

Banada 340 cc high profil takıldı. Daha 3 gün oldu. Şuan büyüklükleri gayet iyi geliyor bana ama ödemeleri gidip şişler inince bende keşke daha büyük yaptirsaydim diye üzülür müyüm ki. :KK43:( yine de eskiden bende hiç yoktu dümdüzdüm. O halimi düşününce şuanki halime binlerce kez sukrediyorum

Bana 400cc ler bile küçük gelmeye başlıyorsa sana 375cclerde küçük gelebilir canım..Bazen göz alışıyorya hani,küçükmü oldu yahu birazdaha büyük olsaydı diyebiliyoruz işte.Zamanlada ödemlerde gidince tabi gözümüze küçülüyor gibi geliyor.Aslında protezin büyüklügü sabittir,asla küçülmez (salin meme protezi degilse tabi)..
Albüm yaparsan bakıp fikirlerimizi söyleriz tabi.Ama fotograflarda daha büyük göründügüde bir gerçek :KK31: Meme altı ve üstü ölçünüde bir al,bakalım kaç cup omuşsun :KK34:

tatlım sırtım 70 göğüs çevrem 90 ama tşörtümün bluzumun içinden baktığım zaman gözüme limon gibi görünüyolar. bir de umarım daha çok küçülmezler.. resim yükliycem hayatım, aslında çektim karanlık çıktılar, şimdi makinemi şarj ediyorum çekicem, yükliycem, bakarsınız bakalım :)

Yok artik 375 cc ne kdr kucuk olabilir kii :) bnm protezlerim 225 cc bir dusun halimi bnce gozun alistigi icn kucuk geliyordur aynisi bna da oldu tabi odemler gecip gogusler asagi dogru indimi kuculme hissi normal. Balensiz sutyen kullaniosan Limon gbi durmasi cok normal. Bana da kuculduler gbi gelio ama arkadaslarim ve forumdakiler gayet iyi oldugunu soyluyor. 375 cc ve 400 cc arasinda bnce cok fark yok neden 400 takilmadi diye kendini yipratma :KK66:

Yok artik 375 cc ne kdr kucuk olabilir kii :) bnm protezlerim 225 cc bir dusun halimi bnce gozun alistigi icn kucuk geliyordur aynisi bna da oldu tabi odemler gecip gogusler asagi dogru indimi kuculme hissi normal. Balensiz sutyen kullaniosan Limon gbi durmasi cok normal. Bana da kuculduler gbi gelio ama arkadaslarim ve forumdakiler gayet iyi oldugunu soyluyor. 375 cc ve 400 cc arasinda bnce cok fark yok neden 400 takilmadi diye kendini yipratma :KK66:

aynen tatlım benim yaaa... onu düşünüyordum ben de.. ha 375 ha 400 çok fark yok yani.. zaten türkiye'de kullanılan protezler max 400 hadi taş patlasın 425 cc.. ki senin de dediğin gibi 400 cc takılsaydı göğüslerim nadide sultan olmayacaktı zaten di mi..
bir de ben şunu farkettim, bir insana ne takarsan tak göğüs duruşu standart çok fazla değişmiyor duruş açısından..
sadece benim gözüm doymuyor işte, yıllarca küçük memeli gezdiğim için bıkmışsam demek ki:))

bir de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, çok önemli..

kilo alırsam göğüslerim protezli haline rağmen biraz daha büyür mü?
ayrıca hamile kalıp süt dolduğunda büyür mü?

Elbette canim, gogusler kilo alininca protezli haline ragmen buyurler. Benim birkac kilo fazlaligim olmustu son birkac aydir. Birkac cm daha buyumustu. SImdi o birkac kiloyu verdigim icin daha onceki olculerine dondu. Tabiki hamile kalip sut doldugunda da buyur.

tatlım sırtım 70 göğüs çevrem 90 ama tşörtümün bluzumun içinden baktığım zaman gözüme limon gibi görünüyolar. bir de umarım daha çok küçülmezler.. resim yükliycem hayatım, aslında çektim karanlık çıktılar, şimdi makinemi şarj ediyorum çekicem, yükliycem, bakarsınız bakalım :)

20 Cm. lik çıkıntı gayet iyi aslında ama neden o kadar ufak geliyor gözüne anlamadım :26:
Fotoğraflarını eklediginde bakarız,bekliyoruz :KK31:

Her ikisindede büyür...Ama ben zayıfladıgımda bel bölgem karın bölgem dahada inceldigi için aslında gögüslerim dahada büyük görünüyor..Yani kilo alınca diger yerlerde genişledigi için o orantıyı biraz kapatıyor sanki..Zayıflasanda protezin büyüklügü degişmez,senin meme dokun biraz eriyebilir.Ama dedigim gibi diger bölgelerde incelecegi için gögüsler daha çıkık durabilir..
Ciddi kilo alıp vermelerden kaçın canım..Bu etkenler gögsündede deformasyona yok açabilir.Kaş yaparken göz çıkarayım deme..

Ciddi kilo alip vermek derken hamilelik icindemi gecerli? Sonucta hamile bir insan en normali 12 kilo alip daha fazla vereblir. silikon taktirip hamilelik geciren arkadaslardan bilgi almamiz sart sanirim :KK43:

ben 1.75 boyundayim meme dokum az...250 istiyordum ancak doktor 300 yapalim sen kaldirirsin herseyi dedi...gogusum kucuk geliyo gozume diyen cok oldu ama gogsum buyuk diyen olmadi suana kadar falan dedi....bi de bana modarete profil ve kas alti takilicak...kucuk istiyorum o yuzden seninkileri gorsem cok iyi olacak\

moschino seni ekledim...lutfen kabul et beni...

ben 1.75 boyundayim meme dokum az...250 istiyordum ancak doktor 300 yapalim sen kaldirirsin herseyi dedi...gogusum kucuk geliyo gozume diyen cok oldu ama gogsum buyuk diyen olmadi suana kadar falan dedi....bi de bana modarete profil ve kas alti takilicak...kucuk istiyorum o yuzden seninkileri gorsem cok iyi olacak\

moschino seni ekledim...lutfen kabul et beni...

tamam canım kabul ediyorum :) ama bnm belim çok ince ve göğüs altı ölçüm 61 yada 62 cm falan o nedende 225 cc kullanıldı. 300 cc sana şuan büyük gibi görünebilir küçük isteme ödemler gittikten snra ztn küçülüyor. sonra pişman olursun..

Bana da 2ay once 375 cc takildi.bana da cok kucuk gorunuyo.burda okudugum kadariyla 200 lerde taktiranlar cok mutlu.sorun bende mi anlamadim.kardesim de benden 1 hafta once ameliyat oldu.ona da 290 cc takildi.onunki de cok kucuk.bunca aciya paraya degmedi gibi hissediyorum.

boyu 1.65 ten yukarı olanlara 300 ve üstü takılmalı bence, ama 375 küçük değil ki, benim boyum 1.60 kilom 48 di 300 takıldı ama 265 olsa sanki daha rahat edecektim 300 ü sığdırabilmek için baya kasım kesilmiş

boyu 1.65 ten yukarı olanlara 300 ve üstü takılmalı bence, ama 375 küçük değil ki, benim boyum 1.60 kilom 48 di 300 takıldı ama 265 olsa sanki daha rahat edecektim 300 ü sığdırabilmek için baya kasım kesilmiş

Kasinmi kesilmis.bunu doktorun mu soyledi.kas aralanir kesilmez diye biliyorum.bende ole oldu.koltukaltindan direk kas altina girildi zaten dual planenin en buyuk ozelligi bu.

Kasinmi kesilmis.bunu doktorun mu soyledi.kas aralanir kesilmez diye biliyorum.bende ole oldu.koltukaltindan direk kas altina girildi zaten dual planenin en buyuk ozelligi bu.

kas altı olduğu için kesmek gerekiyo e protez biraz uzun olunca da yukarı doğru kesilmiş arası kendim anladım, göğüs altı da biraz aşağı inmiş

Arkadaşlar özellikle daha önce silikon taktırıp ödemleri inmiş olanlar beni ekleyebilir mi. Kafam karıştı ne boydalar bende olcam ameliyat dr a kesin bişey söyleyeyim fikir olsun lütfen eklerseniz iyi olur.

X