siz yazın ingilizce, ispanyolca ,fransızca tellaffuzla okusunlar..Kopmak garanti :)

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
verdiğim linkde ''Enter text you wish to be spoken'' yazan yerin hemen altındaki kutucuğa istediğinizi yazın.. ben dilber hala laflarını yazdımkaydirigubbakcemile3..

sonra aşağıdaki ''Choose a voice:'' yazan yerin altından dilediğiniz dildeki bay yada bayan ismi seçip tıklayın .. (carmen'i tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3)
en sonra ''read now'' tıklayın ve dinleyin.. ..

gerisi kopma garanti :roflol::roflol::roflol:

buraya dıhlayınız

expressivo.com dan alıntıdır...

Son düzenleme:
koptum koptumm :roflol::roflol:
öyle bi ne diyon len sen deyişi var ki ancak bu kadar olurr :roflol::roflol:

"hadi len ordan gerizekalının başkanı" yazdım başkanı bakan olarak sölüyoo çk tatlı yaa

ben lafımı ortaya godum beğenene alır gider beyenmeyen gendi bilir bunu yazın koptıum yaaaaaaa süperrrr

beğenmenize çok sevindim kızlar bende bu güzel yorumlarınız için size teşekkür ederim ..:)

ayyy çok güzel bu sergü :roflol: :roflol: :roflol: ben jennıfera bittimm oynar dururum ben bunla artık

ayyy çok güzel bu sergü :roflol: :roflol: :roflol: ben jennıfera bittimm oynar dururum ben bunla artık

dedim yaa akşam abuk sabuk şeylr yazıp çalışma arkadaşlarıma dinletiyordum günün stresini atalım biraz şamata fena olmaz diyordum kiiiiii!!!!gelmez gelmez geleceği tutmuş haberim yok türkiye koordinatörü kapıda dikiliyor delikafadulden aman yarabbiiiii abuk sabuk gülerken yakalanışımamı yanayım...personelle bir olmuşum saçmalıklar yapıyorum ona mı yanayımm..neye yanayım bilemedim valla sırnaşık şey

o an sizi görmek lazımmış:roflol::roflol:,
ama ciddi anlamda zamanını alıyor insanın, bende ilk başlarda çok eğlendim, fazla kaptırmamak lazım demekki :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…