2 gün değil, 1 haftalığına gelecekler.ablan yapmadı annen yapar zaten 2 gunlugune gelıcekler bi gün dısarda yersiniz bi günde annen yapar tamam yanii 2 gunde para harcayıvar her zaman mısafırın gelmıyo
Ben seni anlıyorum arkadaşım.. Yeni evlendiğim zaman, yatıya bir misafir geleceği zaman panik yapardım.. Çocuklu bir misafir geleceği zaman için içimi yerdi.. Tamamen acemilikten kaynaklı.. Çok güzel düşünmüşsün.. Sonuçta ablan el değil ki.. Umarım güzel bir hafta geçirirsiniz..arkadaşlar yorumlarınıza tek tek baktım, iki ayrı görüşe de saygım var. evet ablam, ne kadar hasetlik yapsa da kardeşim olduğunu değiştirmez. sonuçta geçici bir süre. artık, tekrar konu açılırsa ve gelirlerse fazla takmıycam. benim henüz çocuğum yok, belki de bu yüzden taammül edemiyorum bilmiyorum. çok fazla sinirliyim, ve düzenim dağıldığında çok huzursuz oluyorum. ama onları da kırmak istemiyorum. annem artık göz kulak olur gelirlerse. anın tadını çıkarmaya çalışırım. sonuçta her şey boş şu 3 günlük dünyada. ablam da kendi yaptığından utanırsa utansın, ben kendime yakışanı yapıcam.
Bence haklısın,insan çalışırken bile akşam oturmasına misafir gelecekse bir düşünüyor. Annen gelmek istememiş, keşke sende yorum yapsaydın ablana karşı. Ben hafta sonu evdeyken gelseniz daha iyi görüşür vakit geçiririz gibilerinden söylerdim.arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
yanlış mı düşünüyorum sizce. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
teşekkür ederim.Ben seni anlıyorum arkadaşım.. Yeni evlendiğim zaman, yatıya bir misafir geleceği zaman panik yapardım.. Çocuklu bir misafir geleceği zaman için içimi yerdi.. Tamamen acemilikten kaynaklı.. Çok güzel düşünmüşsün.. Sonuçta ablan el değil ki.. Umarım güzel bir hafta geçirirsiniz..
evet, bende böyle düşünüyorum. eşimin kardeşleri de dahi gelse ben istemiyorum. ama karşımdakiler çok anlayışsız olunca yapacak bir şey kalmıyor. hayır olmaz desem, eminim benden kötüsü olmaz.Bence gereksiz gelmeleri annen cok hakli
Bir de ayni seyi esin acisindan dusun sonucta yalniz yasamiyorsun onun ablasi ve anasi ciksa gelse siz evde yokken onlar evinizde otursa hos olur mu?
ne farkeder kii annen olmasa rahatsız ol cocuklardan kı olman gerkemez hadi yaramaz diyelim annen var bi sekılde hallolur 3 gunde sen izin alsan süper olur yanii esin annesini davet etse inana snaa bu kadar sormaz bilee2 gün değil, 1 haftalığına gelecekler.
Çok haklısınız bence akşam eve yorgun argın geleceksiniz 2 3 saat sohbet sabah ii akşama kadar yoksunuz sizi değil evi ziyaret etmiş olacaklar. Makbul olanı hafta sonu gelmesi elbette. He sizin olduğunuz ye de bir işi vardır hafta içi gelmesini gerektiren ozaman normaldir. Bende evimde ben yokken başkasının olmasından hoşlanmam.arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
yanlış mı düşünüyorum sizce. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
arkadaşlar yorumlarınıza tek tek baktım, iki ayrı görüşe de saygım var. evet ablam, ne kadar hasetlik yapsa da kardeşim olduğunu değiştirmez. sonuçta geçici bir süre. artık, tekrar konu açılırsa ve gelirlerse fazla takmıycam. benim henüz çocuğum yok, belki de bu yüzden taammül edemiyorum bilmiyorum. çok fazla sinirliyim, ve düzenim dağıldığında çok huzursuz oluyorum, bu bende hastalık gibi. ama onları da kırmak istemiyorum. annem artık göz kulak olur gelirlerse. anın tadını çıkarmaya çalışırım. sonuçta her şey boş şu 3 günlük dünyada. ablam da kendi yaptığından utanırsa utansın, ben kendime yakışanı yapıcam.
offf okumadınız sanırım konuyu.. annem gelsin hergün gelsin isterse sorun değil annemin gelmesine çok mutlu oluyorum. ama ablam ve çocukları problem.Ablam gelecek diye ben sevinirim ne dertlenmesi.cok ekstrem bir durum varsa bilemeyecegim tabii.
Karnimda tasiyayim,yemeyip yedireyim,koruyayim,kendiimi feda edeyim sonra annem hafta ici gelsin mi diye dusunsun...sonra bir de gel cocuk yap...
evet yani beni değil de evimi ziyarete gelmiş olacaklar. annem istediği her an gelsin hiç sıkıntı yok. ama ablam ve çocukları problemli, her akşam onların peşinden koşmak zorunda kalıcam. evimizin olduğu yerde gezilecek bir yer değil bu arada. onların olduğu yer daha güzel. anlayamıyorum bende neden hafta içi gelmek istemesini.Çok haklısınız bence akşam eve yorgun argın geleceksiniz 2 3 saat sohbet sabah ii akşama kadar yoksunuz sizi değil evi ziyaret etmiş olacaklar. Makbul olanı hafta sonu gelmesi elbette. He sizin olduğunuz ye de bir işi vardır hafta içi gelmesini gerektiren ozaman normaldir. Bende evimde ben yokken başkasının olmasından hoşlanmam.
arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
arkadaşlar yorumlarınıza tek tek baktım, iki ayrı görüşe de saygım var. evet ablam, ne kadar hasetlik yapsa da kardeşim olduğunu değiştirmez. sonuçta geçici bir süre. artık, tekrar konu açılırsa ve gelirlerse fazla takmıycam. benim henüz çocuğum yok, belki de bu yüzden taammül edemiyorum bilmiyorum. çok fazla sinirliyim, ve düzenim dağıldığında çok huzursuz oluyorum, bu bende hastalık gibi. ama onları da kırmak istemiyorum. annem artık göz kulak olur gelirlerse. anın tadını çıkarmaya çalışırım. sonuçta her şey boş şu 3 günlük dünyada. ablam da kendi yaptığından utanırsa utansın, ben kendime yakışanı yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?