siz ve eşiniz çalıştığı zaman evinize yatılı misafir gelmesi normal mi

gelen misafri dediğiniz kişi ablanız ve annenizzz

bence misafir değil kesinlikle

ben ailemden 12 saat uzak mesafedeyim

memleketimden kim gelirse gelsin güllerim açılıyor

2,5 saatlik mesafe size gurbetlik zor gelmemiş anlaşılan

ablamda var hasetlik, evimdeki hiçbirşeyi beğenmez ve bunu da söyler. çocuklar kırıp döksün onun için önemli değil. ayrıca o ev tek bana ait değil, zarar verdiklerinde eşimin hoşuna gidermi neden mahcubiyet duyayım.

belli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.
hafta sonu gelmeleri daha iyi .. hafta içi geleceklersede biraz çocuklarının karşısında baskın karakter olması lazım.. ayda yılda bir gelen misafirlerin çocuklarının yaramazlığı neysede böyle yakın akrabalara çekinmeden söylemende sıkıntı yok..

kendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.
daha dün eltinle kaynından bahsetmiştin
ablanda mı böyle çocukla ilgilenmeyenlerden
şimdi iki aileden birden şikayet edince ister istemez düşündüm
acaba hiç mi çocuklara tahammülün yok.. yoksa bu konuda bahtsız mısın diye :)

bende temizlik konusunda cok titizimdir.
Kimseye dagittirmam etrafi.
Kavga ederim.
Ama diyosun 2 bucuk saat uzakliktaki ablam geliyor.
Varsin dagitsinlar.
Hasret gideririm ablamla yigenlerimle.
Bir gunumude onlara ayiririm toparlarim evi.

Ama onlar gelmeden once dip kose toparlarim evi.
Onemli seyleri yuksek bi yere kaldiririm.

Kardeşim gelecek olsa, gelsin kalsın istediği gibi sorun etmem ama çocuklar çok dağıtıyorlarsa söylerim, çocukları tutun etrafı karıştırmasınlar kafanı kırarım eve gelince diye
annelerinin umrumda değil ki, ben söylesemde onlar yine yapacaklar. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.

belli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.
annen haylazların gürültüsünü tek çekmemek için gelmek istemiyor olabilir .Ablan vurdumduymaz sanırım biraz

Bana göre de annem ve ablamın bize yatılı gelmeleri beni rahatsız etmez.

Benimde aklıma tam da bu düşünce geldi acaba çocuklara tahammül mü edemiyor diye, ya da gerçekten bahtsız :)

Yahu ne var bunda. Gelenler ablan, annen Ve yaramaz da olsalar biricik yegenlerin. Sorun olmaz. Ev mi dağılır, dağilsin ne olacak sanki. Yine toplanır. Yine temizlenir

aynen öyle bahtsızım bu konuda ve çocuklardan soğudum artık. abiminde çocukları var ama böyle değiller gayet akıllılar.

umursamaz annelerden nefret ediyorum yaa.. benim teyzemin oğlu vardı geldiklerinde koridorda güm güm güm deli dana gibi koşardı .. başımız şişerdi.. neden o çocuk öyle .. gecekonduda yaşadıkları için çocuğu öyle yetiştirmişler.. e bu anne hiç düşünmüyomu bugün yarın misafirliğe gittiğimizde bu çocuk böyle davranacak. . ya o misafirin bulunduğu ortam müsait değilse ? o yüzden çocuğun yaptıklarını geleceğe düşünerek o terbiyeyi vermek lazım..

ben seni anladım kalıcı zarar veriyorlar..
benim ablamda aksine bana geldiği zaman
diken üstünde olur.benim takıntılı olduğumu
bildiği için olacak, yoksa kendi evine git, kendini bile bulamazsın.

annelerinin umrumda değil ki, ben söylesemde onlar yine yapacaklar. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
Canım benim kardeşim erkek, ben ne dersem onu yapar, karışmayacağı varsa da karışmak zorunda, eşini de uyarır ablamı kızdırmayalım diye ondan söyledim böyle Ablam olsa, o büyük olduğu için bir şey söylemeyebilirdim. Ben sabrederim, sabrımın taştığı yerde ablama sırnaşarak durumu açıklardım en fazla Belki bulunduğunuz yeri gezmekte istiyor olabilirler, değişiklik olsun istiyor olabilirler çocuklar için kendileri için. Çok sorun etme belki düşündüğün gibi olmaz gelirlerse.

arkadaşlar gerçekten doğru olanı yazıyorum. ablam diye kayırmıyorum ama ablamında eltimden kalır yanı yok. o da çocuklarına dur demez.

Başlığı okuyunca kesin kv kp vakası dedim değilmiş.
Bence haklısın ben de istemem.

arkadaşlar gerçekten doğru olanı yazıyorum. ablam diye kayırmıyorum ama ablamında eltimden kalır yanı yok. o da çocuklarına dur demez.
Bahsettiğiniz kişi ablanız yahu.
Benim ablamın çocuklarıda çok haylazdır,ama ben geliyorum dese yıllık izin alır onlarla vakit geçiririm.
Kendinizden başkasına tahammülünüz yok sanırım sizin.

seni zaten göremicekler ki haftaiçi:) evi beklemeye mi geliyormuş

demek zorunda .. asıl insan yabancıya söylemeye çekinir çünkü yabancı yılda bir kere gelir o zmanda arıza çıkarmanın anlamı yok.. ama abla yakındır onunla kırmadan paylaşabilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…