aynen, bende karşıyım doğrusu.çok haklısın vallaha ben hafta içi akşam misafire bile karşıyım
bende sevinirim ama ablam çok rahat, başka bir yerde kılını kıpırdatmaz kendisi çocuklar istediğini yapsın düşüncesinde.. ama kendi evinde tam tersi çocuklar ortalığı dağıtmasın düşüncesinde. bende bu yüzden istemiyorum.Gelecek olan kişi annem ve Ablamsa benim hoşuma gider gelmeleri, kalmalarından rahatsızlık duymam aksine sevinirim aranızdaki mesafe 2,5 saatlik mesafeymiş sanırım, he deyince gelip gidilebilecek bir yerde değilsiniz ben sevinirdim açıkçası, ama kişiden kişiye değişebilir kimisi memnun olur kimisine ters gelebilir bu durum, benim için sakınca yok canlarım onlar benim biri annem biri kardeşim sonuçta
kendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.ablan düşüncesiz sanırım biraz bende hiç istemem hafta içi yatıya gelen misafir
ama benim yeğenlerim her yeri karıştırırlar ikisi de ablam hiç müdahale etmez ben buna kızıp istemiyorum ben yokken gelmelerini.bir ben anormal bulmadım herhalde.. hafta içi gelmek isteseler çalışıyoruz diyeceksiniz, hafta sonu gelmek isteseler bir hafta sonum var diyeceksiniz.. ne zaman gelsin ki bu insanlar? kaldı ki gelecek olanlar da ablanız, anneniz ve yeğenleriniz..
sordunuz diye söylüyorum benim açımdan hiiç sıkıntı olmaz, hatta anne yemek hazırlasana diye yayılırım bir de
bir arkadaş da yazmış ablan yayılmaya yer arıyor gibi bence dekendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.
bende böyle düşünüyorum, hem ben teklif etmedim hafta içi gelin diye. kendisi söyledi, ben yokken kimsenin gelip kalmasını istemem açıkçası.iyide gelip koltuklamı sohbet edecekler ? akşam zaten yorgun geliyosunuz.. hafta sonu müsaitsiniz. 1 hafta sonunuzu ayırırsınız onlara..
eee sonuç ? geliyorlarmı ?bende böyle düşünüyorum, hem ben teklif etmedim hafta içi gelin diye. kendisi söyledi, ben yokken kimsenin gelip kalmasını istemem açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?