• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ve eşiniz çalıştığı zaman evinize yatılı misafir gelmesi normal mi

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
yanlış mı düşünüyorum sizce. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.

arkadaşlar yorumlarınıza tek tek baktım, iki ayrı görüşe de saygım var. evet ablam, ne kadar hasetlik yapsa da kardeşim olduğunu değiştirmez. sonuçta geçici bir süre. artık, tekrar konu açılırsa ve gelirlerse fazla takmıycam. benim henüz çocuğum yok, belki de bu yüzden taammül edemiyorum bilmiyorum. çok fazla sinirliyim, ve düzenim dağıldığında çok huzursuz oluyorum, bu bende hastalık gibi. ama onları da kırmak istemiyorum. annem artık göz kulak olur gelirlerse. anın tadını çıkarmaya çalışırım. sonuçta her şey boş şu 3 günlük dünyada. ablam da kendi yaptığından utanırsa utansın, ben kendime yakışanı yapıcam.

Son düzenleme:
Gelecek olan kişi annem ve Ablamsa benim hoşuma gider gelmeleri, kalmalarından rahatsızlık duymam aksine sevinirim aranızdaki mesafe 2,5 saatlik mesafeymiş sanırım, he deyince gelip gidilebilecek bir yerde değilsiniz ben sevinirdim açıkçası, ama kişiden kişiye değişebilir kimisi memnun olur kimisine ters gelebilir bu durum, benim için sakınca yok canlarım onlar benim biri annem biri kardeşim sonuçta o_O

bir ben anormal bulmadım herhalde.. hafta içi gelmek isteseler çalışıyoruz diyeceksiniz, hafta sonu gelmek isteseler bir hafta sonum var diyeceksiniz.. ne zaman gelsin ki bu insanlar? kaldı ki gelecek olanlar da ablanız, anneniz ve yeğenleriniz..
sordunuz diye söylüyorum benim açımdan hiiç sıkıntı olmaz, hatta anne yemek hazırlasana diye yayılırım bir de :27:

gelen kisiye bagli, benim oyle bir mesafeden gelebilecek bir misafirim teyzem var mesela, ama gelse ben hic rahatsiz olmam, cunku bilirim evime benden iyi bakar. o yuzden rahatsiz olmam. Ama ablanin cocuklari meselesi baska, kontrol edemiyorsa gelmemeli tabi..

Gelecek olan kişi annem ve Ablamsa benim hoşuma gider gelmeleri, kalmalarından rahatsızlık duymam aksine sevinirim aranızdaki mesafe 2,5 saatlik mesafeymiş sanırım, he deyince gelip gidilebilecek bir yerde değilsiniz ben sevinirdim açıkçası, ama kişiden kişiye değişebilir kimisi memnun olur kimisine ters gelebilir bu durum, benim için sakınca yok canlarım onlar benim biri annem biri kardeşim sonuçta o_O
bende sevinirim ama ablam çok rahat, başka bir yerde kılını kıpırdatmaz kendisi çocuklar istediğini yapsın düşüncesinde.. ama kendi evinde tam tersi çocuklar ortalığı dağıtmasın düşüncesinde. bende bu yüzden istemiyorum.

bir ben anormal bulmadım herhalde.. hafta içi gelmek isteseler çalışıyoruz diyeceksiniz, hafta sonu gelmek isteseler bir hafta sonum var diyeceksiniz.. ne zaman gelsin ki bu insanlar? kaldı ki gelecek olanlar da ablanız, anneniz ve yeğenleriniz..
sordunuz diye söylüyorum benim açımdan hiiç sıkıntı olmaz, hatta anne yemek hazırlasana diye yayılırım bir de :KK53:
ama benim yeğenlerim her yeri karıştırırlar ikisi de ablam hiç müdahale etmez ben buna kızıp istemiyorum ben yokken gelmelerini.

iyide gelip koltuklamı sohbet edecekler ? akşam zaten yorgun geliyosunuz.. hafta sonu müsaitsiniz. 1 hafta sonunuzu ayırırsınız onlara..

kendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.
bir arkadaş da yazmış ablan yayılmaya yer arıyor gibi bence de
günahları boyunlarına tabii
ablan bir daha derse annem böyle dedi diye sende destekle anneni
tabi ablaa h.sonu olursa iyi olur hem ben sizi bolbol görmüş olurum de
gelince de şakayla karışık kız çocuklarıyla ilgilensin..

iyide gelip koltuklamı sohbet edecekler ? akşam zaten yorgun geliyosunuz.. hafta sonu müsaitsiniz. 1 hafta sonunuzu ayırırsınız onlara..
bende böyle düşünüyorum, hem ben teklif etmedim hafta içi gelin diye. kendisi söyledi, ben yokken kimsenin gelip kalmasını istemem açıkçası.

Ne kiymetli evleriniz varya gelen ablan ablan cocuklari evin icine etse ne yazar en fazla 3-4 saatlik temizlige bakar..aranizda anlasmazlik kiskanclik hasetlik varsa bilemem ama onun disinda evi dagitiyorlar diye bu kadar yakin bir akrabayi istememeniz gelecekteki akrabalik iliskileri icin korkunc bir durum..

evi her gelişlerinde dağıtan çocuklarına kızmayıp onlara terbiyeyi vermeyen o anne .. babamın kızı olsa ne yazar?

Kardeşim gelecek olsa, gelsin kalsın istediği gibi sorun etmem ama çocuklar çok dağıtıyorlarsa söylerim, çocukları tutun etrafı karıştırmasınlar kafanı kırarım eve gelince diye :KK28:

Back