- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
- Konu Sahibi Beyasmelek
mrb arkadaşlar benim başıma çok değişik bir olay geldi ssizlerle paylaşmak istedim.biz 2 yıllık evliyiz 2.denememizdi bu ay ama ben adet olmadım 10 gün geçti 33-35 arası değişiyor siklusum.gttim kan testi yaptı 0,8 çıktı negatf 10 gün geçmiş kıızm sana adet söktürücü yazayım dedi.yazdı ben içmedim ama idrar testleri hep negatif...10 gün daha geçti ben hala içmiyorum o ilaçları bari civanperçemi içiyim dedim doğal yolla olsun die ama 2 gün içtim açkarna gece çok rahatsız etti ellerim ateşlendi hergün adaçayı içtim,onu içtiğimde olmuycak böle otla kökle içeyim şu adet söktürücü ilaçları derken dur bi test yapayım dedim kopkoyu 2 çizgi ucuz testti koştu eşim iyi idrar testlerinden aldı anında kopkoyu çıktı biz şoook tam adetten sonra 20 gün sonra oluyo bu gece acilden kan testiyaptırdık 400 çıktı eşim sevinçten delirdi..dur dedim çok geç oldu çok süpriz oldu ya giderse?ertesi gün lekelenmem oldu değer çok az dşmüş 3 gün sonra 170 oldu 3 haftalık falan dedi doktor kendiliğinden akar gider dedi çok üzüldüm o bitkileri içtiğimee diyceğim o ki adetten çok sonrada çıkabiliyormuş(çok kötü oldum iki-üç gün bugün iş başı yaptım Rabbim beterinden korusun.9 gün önce sıfır çıkan değer 9 gün sonra 400 çıkmıştı(((((((((((