siz olsaydınız...

Uğraşıyorum toparlanıp silkelenmekle.
umarım başarırım zaman çabucak geçse keşke

Zorlamayın bence, siz birbirinize uygun görünmüyorsunuz. Bunları soruyorsanız zaten farkındasınız.sz.sadece cesaret lazım.lazım.hadi

Uğraşıyorum toparlanıp silkelenmekle.

Zorlamayın bence, siz birbirinize uygun görünmüyorsunuz. Bunları soruyorsanız zaten farkındasınız.sz.sadece cesaret lazım.lazım.hadi
Farkındayım.zaten bitirdim ama düşünüyorum hala aklımdan çıkartamıyorum.elim telefona gidiyor arıcam vazgeçiyorum sürekli onu takip ediyorum ahh bu durumdan kurtulabilsem

Sevmezdim, cünkü kendime layik görmezdim.
Beni hak eden erkekle hayatimi paylasmak isterdim. Bir öküzle hayat gecermi yahu...

Sevmezdim, cünkü kendime layik görmezdim.
Beni hak eden erkekle hayatimi paylasmak isterdim. Bir öküzle hayat gecermi yahu...
Geçmez geçmiyor.kırdı kırdı kırdı ama sabrımda bir yere kadar onun için herşeyi yaptım şimdi bulsun bakalım daha iyisini.neler yaptı neler söyledi sineye çektim hep.
sanırım uslanıcam yavaş yavaş

Canim eger cile cekmek ve mutsuz bir hayat yasamak istiyorsan bir öküz yüzünden, devam et.
Herkes hayatini istedigi gibi yasayabilir. Mutsuz yasamakda senin hakkin neticede ve senin secimin.
Apatallik yapma, zeki ve kurnaz ol, seni seveni ve sana deger vereni sevmeni tavsiye ederim.

İlgi sevgi alaka olmadan o ilişkiyi yürütemem ve o benim üstüme düşmeden ben buluşalım bile demem ve dediğin gibi olsaydı kafa bile yormazdım

ne ugrasiyorsun ki, bosversene.. insanlar sevdigi halde bosaniyor.. sana deger vermeyen biri icin paralanma..

ne ugrasiyorsun ki, bosversene.. insanlar sevdigi halde bosaniyor.. sana deger vermeyen biri icin paralanma..
Sevgiyide değeride hakedene vermeli değilmi
ben şımarttım onu onda suç bulmuyorum gerçek yüzünü çok kere gösterdi ama ben anlayamadım yada anladım görmemezlikten geldim.

hatta onu sevmeme değil daha çok soğumama sebep olur bi yerden sonra gözüm bi şeyi görmez unutmaya başlardım nereye kadar yani böyle.

sevebilirdim insan kalbine söz geçiremez
ama sevsem bile giderdim ..
ve bir süre sonra unutrdum biterdi ...

neden yokmus?

kocaman bir HAYIR

İŞTE BİZLER BÖYLE ERKEKLERİ SEÇERİZ. BUNLARA HALK DİLİNDE TİRENE BAKAN CİNSTEN DENİR.

İŞTE BİZLER BÖYLE ERKEKLERİ SEÇERİZ. BUNLARA HALK DİLİNDE TİRENE BAKAN CİNSTEN DENİR.

malesef öyle.ben kendimdede suç buluyorum onun ömründe bulamayacağı aşkla sevdim değer verdim oda zaten bunu biliyordu söylüyordu.
bukadar şımartmaya ne gerek varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…