- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
- Konu Sahibi Dmladmla87
Bilmem.gerçekleri biliyorum görüyorum ama hep aklımda oOndan vazgeçmemek için bahanen nedir çok merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem.gerçekleri biliyorum görüyorum ama hep aklımda oOndan vazgeçmemek için bahanen nedir çok merak ettim
Uğraşıyorum toparlanıp silkelenmekle.stokholm sendromu gibi bi şey olmuşsun kız sensürekli bu adamı düşünmekten etrafındaki iyi insanları görmezsin ve belki de hayatının fırsatını kaçıracaksın.toparlan silkelen aç gözlerini etrafa güzel bakmayı öğren.bırak kozalakla uğraşmayı be yaaa
Gönül kaçanı kovalarBilmem.gerçekleri biliyorum görüyorum ama hep aklımda o
Uğraşıyorum toparlanıp silkelenmekle.stokholm sendromu gibi bi şey olmuşsun kız sensürekli bu adamı düşünmekten etrafındaki iyi insanları görmezsin ve belki de hayatının fırsatını kaçıracaksın.toparlan silkelen aç gözlerini etrafa güzel bakmayı öğren.bırak kozalakla uğraşmayı be yaaa
Farkındayım.zaten bitirdim ama düşünüyorum hala aklımdan çıkartamıyorum.elim telefona gidiyor arıcam vazgeçiyorum sürekli onu takip ediyorum ahh bu durumdan kurtulabilsemZorlamayın bence, siz birbirinize uygun görünmüyorsunuz. Bunları soruyorsanız zaten farkındasınız.sz.sadece cesaret lazım.lazım.hadi
Geçmez geçmiyor.kırdı kırdı kırdı ama sabrımda bir yere kadar onun için herşeyi yaptım şimdi bulsun bakalım daha iyisini.neler yaptı neler söyledi sineye çektim hep.Sevmezdim, cünkü kendime layik görmezdim.
Beni hak eden erkekle hayatimi paylasmak isterdim. Bir öküzle hayat gecermi yahu...
Sevgiyide değeride hakedene vermeli değilmine ugrasiyorsun ki, bosversene.. insanlar sevdigi halde bosaniyor.. sana deger vermeyen biri icin paralanma..
hatta onu sevmeme değil daha çok soğumama sebep olur bi yerden sonra gözüm bi şeyi görmez unutmaya başlardım nereye kadar yani böyle.İyiakşamlar kızlar
ruh gibiyim kaç gündür.hiç bir şeyden zevk almıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.
bir adam var ona aşıksınız bir türlü unutamıyosunuz.hergün gittiği düzenli bir işi yok size güzel söz söylemez romantik değil ara sıra kafasına birşey takar ve sizi tamamen unutur iki gün aramazsa siz arayayım demez.buluşmak istemez siz gel şurda buluşalım bişey içelim muhabbet edelim deseniz gelmez.sizin özel günlerinizi(doğum günü gibi)hatırlamaz yani böyle bir adam sizse onun için herşeyi göze alan her dediğini yapan ona masraf yaptırmayan gerektiğinde kendi cebinizden harcayan sürekli ona ailesine hediyeler alan onu şımartan sevgiyle pohpohlayan birisiniz.bütün bunlara rağmen hala size odun gibi davranan adamı severmiydiniz.
sevebilirdim insan kalbine söz geçiremezİyiakşamlar kızlar
ruh gibiyim kaç gündür.hiç bir şeyden zevk almıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.
bir adam var ona aşıksınız bir türlü unutamıyosunuz.hergün gittiği düzenli bir işi yok size güzel söz söylemez romantik değil ara sıra kafasına birşey takar ve sizi tamamen unutur iki gün aramazsa siz arayayım demez.buluşmak istemez siz gel şurda buluşalım bişey içelim muhabbet edelim deseniz gelmez.sizin özel günlerinizi(doğum günü gibi)hatırlamaz yani böyle bir adam sizse onun için herşeyi göze alan her dediğini yapan ona masraf yaptırmayan gerektiğinde kendi cebinizden harcayan sürekli ona ailesine hediyeler alan onu şımartan sevgiyle pohpohlayan birisiniz.bütün bunlara rağmen hala size odun gibi davranan adamı severmiydiniz.
Bende seve seve gittim.ama unutamıyorım işte yinedr güçlü olmaya çalışıyorımsevebilirdim insan kalbine söz geçiremez
ama sevsem bile giderdim ..
ve bir süre sonra unutrdum biterdi ...
Belkide evet sevgimden verdiğim değerden şımarmıştır çünkü ilk tanıştığımız günler çok farklıydı.çok değil 15 gün sonra şimdiki haline dönüştü.
seviyorum diyor ama ben onun sevgisine artık hiç inanmıyorum seven insanın sevdiğini kırmaya korkacağını düşünüyorum.ama o beni hep kırıyor haftanın 1 günü iyiyiz sadece.Benimle bir geleceği yokmuş sanırım oyüzden böyle davranıyor bna
kocaman bir HAYIRİyiakşamlar kızlar
İŞTE BİZLER BÖYLE ERKEKLERİ SEÇERİZ. BUNLARA HALK DİLİNDE TİRENE BAKAN CİNSTEN DENİR.