- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok:Bir yaşıma daha girdim.İçerde yetişmesi gereken önemli iş varken dışarıyı görmüşüm görmemişim ne önemi var.Acaba yapılış amacı farklı mı?ki.İçerde o işi yaparken acaba eğlenceli bişeylermi oluyorki..........delikafadulden
aha bi yaşıma daha girdim bu ne looo ,altıma yaparım oraya yapmam .ama ne yalan söyliyim çok hoş görünüyor ..
Dışarıdan içerisi görünmüyor olabilir ama benim dışarıyı görmem bile yeter kullanmamak için
hiç mantıklı değil... yapanlarda tam sivri zekalıymış ama... o tuvaleti kullanmak için biraz kaçık olmak lazım kanımca.... :uhm: laelaelaelaelae fisfisfis
çok enteresan gerçekten yaa...
Çok ilginç ama düşünsenize içeride gürültülü şekilde şey edildiğini gamyoncuiremsu
bence çok ii fikir yaaa kullanmakta teredtüd etmezdim niye kullanmayacaksınız ya altımamı yapayım ne güzel işte üstelik artık bir çok evde bu şekilde manzaralı banyolar var küveti doldurup manzara seyret yada duş alırken gerçi buhar kapatır manzarayı tabi çok sıcak su kullanılırsa ben genelde soğuğa yakın yıkanırımda neyse çok uzattım
zürichte diye biliyorum bunu,görmedim henüz..bi dahaki sefere kesin görmem gerek:))
cok acil patladiysam girerdim,tabee yanimda bir arkadas falan varsa test etmek icin önce onu sokardim icerikaydirigubbakcemile3
:1shok:aman Allahim,bi ankendimi arda hissettim,ay cok fena,,,
eeee iiimiş bunu da beğenenler olabilir tabiii paylaşım için teşekkürler ... hayatta herşey insanlar için diil mi e bunu da yapmışlar brawo yaniiii insaoğlunaa.....
albende de okadar yafff