Siz olsaydınız utanır mıydınız?Yok böle bişey.

:1shok:Bir yaşıma daha girdim.ıçerde yetişmesi gereken önemli iş varken dışarıyı görmüşüm görmemişim ne önemi var.Acaba yapılış amacı farklı mı?ki.ıçerde o işi yaparken acaba eğlenceli bişeylermi oluyorki..........delikafadulden

:1shok:Bir yaşıma daha girdim.İçerde yetişmesi gereken önemli iş varken dışarıyı görmüşüm görmemişim ne önemi var.Acaba yapılış amacı farklı mı?ki.İçerde o işi yaparken acaba eğlenceli bişeylermi oluyorki..........delikafadulden

:lepi::roflol::roflol::sm_cool:

aha bi yaşıma daha girdim bu ne looo ,altıma yaparım oraya yapmam .ama ne yalan söyliyim çok hoş görünüyor ..

aha bi yaşıma daha girdim bu ne looo ,altıma yaparım oraya yapmam .ama ne yalan söyliyim çok hoş görünüyor ..

thanks_friend.gif

eeee iiimiş bunu da beğenenler olabilir tabiii paylaşım için teşekkürler ... hayatta herşey insanlar için diil mi e bunu da yapmışlar brawo yaniiii insaoğlunaa.....

hiç mantıklı değil... yapanlarda tam sivri zekalıymış ama... o tuvaleti kullanmak için biraz kaçık olmak lazım kanımca.... :uhm: laelaelaelaelae fisfisfis

bence çok ii fikir yaaa kullanmakta teredtüd etmezdim niye kullanmayacaksınız ya altımamı yapayım ne güzel işte üstelik artık bir çok evde bu şekilde manzaralı banyolar var küveti doldurup manzara seyret yada duş alırken gerçi buhar kapatır manzarayı tabi çok sıcak su kullanılırsa ben genelde soğuğa yakın yıkanırımda neyse çok uzattım

zürichte diye biliyorum bunu,görmedim henüz..bi dahaki sefere kesin görmem gerek:))
cok acil patladiysam girerdim,tabee yanimda bir arkadas falan varsa test etmek icin önce onu sokardim icerikaydirigubbakcemile3

bence çok ii fikir yaaa kullanmakta teredtüd etmezdim niye kullanmayacaksınız ya altımamı yapayım ne güzel işte üstelik artık bir çok evde bu şekilde manzaralı banyolar var küveti doldurup manzara seyret yada duş alırken gerçi buhar kapatır manzarayı tabi çok sıcak su kullanılırsa ben genelde soğuğa yakın yıkanırımda neyse çok uzattım

zürichte diye biliyorum bunu,görmedim henüz..bi dahaki sefere kesin görmem gerek:))
cok acil patladiysam girerdim,tabee yanimda bir arkadas falan varsa test etmek icin önce onu sokardim icerikaydirigubbakcemile3

89090174rt2.gif

X