Siz olsaydınız utanır mıydınız?Yok böle bişey.

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
isviçre'de bir tuvalet dışarıdan bakılınca böyle

resim18fs2sn9ga.jpg

içeriden bakılınca da böyle

wc9xq0up9ef.jpg

Dışarıdan içerisi görünmüyor olabilir ama benim dışarıyı görmem bile yeter kullanmamak için

meraktan girerdim herhalde tabi icraat olmaz anam korkarım ben biri görür falan

hayatta giremem böyle biryere herkes bana bakiyo gibi gelir.

hatirliyomusun yengosum pirlantam dayim bahsetmisdi bu wc den:roflol:
bende cok duydum hatta zürichde bahnhofun orda olmasi lazim banada yakin sayilir ama görmedim duydum fakat bilmiyorum:roflol:
ama girip yaparmisin derseniz asla bikerem konsantre olamam zaten:roflol::jeyyar:
yada milleti izlicem diye varsa bile geri kacar:roflol:

evet görmüstük hic girilirmiyaa birde girsek biriside görüyomus gibi karsidan gösterip gülse herhalde disari cikamazdik:eek:

Etrafı seyretmekten........kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende giremem ...ay herkes bana bakıyo sanırım..:eek:düşünsenize siz tuvaletteyken biri size doğru geliyo siz panik içinde kalıyorsunuz halbuki sadece tuvaletin yanından geçiyo..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:.
çok zor durumlara sokar bu tuvalet insanı..

hayatta giremem böyle biryere herkes bana bakiyo gibi gelir.

hatirliyomusun yengosum pirlantam dayim bahsetmisdi bu wc den:roflol:
bende cok duydum hatta zürichde bahnhofun orda olmasi lazim banada yakin sayilir ama görmedim duydum fakat bilmiyorum:roflol:
ama girip yaparmisin derseniz asla bikerem konsantre olamam zaten:roflol::jeyyar:
yada milleti izlicem diye varsa bile geri kacar:roflol:

evet görmüstük hic girilirmiyaa birde girsek biriside görüyomus gibi karsidan gösterip gülse herhalde disari cikamazdik:eek:

:roflol::roflol::roflol: harikasınız yaaa
danke21cf8.gif

Etrafı seyretmekten........kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

konsantre olamam:1no2::1no2:

ülen ben içeri girsemde geri kaçar zaten hayatta yapamam böyle yerlerde...

bende giremem ...ay herkes bana bakıyo sanırım..:eek:düşünsenize siz tuvaletteyken biri size doğru geliyo siz panik içinde kalıyorsunuz halbuki sadece tuvaletin yanından geçiyo..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:.
çok zor durumlara sokar bu tuvalet insanı..

:lepi:
17xh2.gif

X