- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Kızlar merhaba. Dünden beri kendimi o kadar değersiz, eşekbaşı gibi hissediyorum ki... dün erkek arkadaşımı saat 5 civarıydi aradim o saate kadar kendisinden ne bir telefon ne bir mesaj aldım. Cevap vermedi müsait değildir belki diye düşündüm doğal olarak. Akşam 9 da tekrar aramayı düşündüm dönmeyince merak ettim. Aradım arkadaşlarıyla bulunduğumuz şehirde piknik alanlarından birinde oyun oynadıklarını söyledi. Hiçbir şey yokmuş gibi rahatça konuştu. Aradım neden dönmedin geri deyince görmediğini oyuna daldığını söyledi. İnsan görmemiş bile olsa şu kızı bir arayayim napıyo benim burada olduğumdan haberi olsun demez mi yazılım? Dilim tutuldu sanki kapattım hemen. 10 buçukta napıyosun hayatım diye mesaj atmış. Cevap vermedim kendisi de o saatten beri girmedi hâlâ. Cevap verdim mi vermedim mi haberi yok. Biraz önce gözümde o kadar küçüldün ki sana yazıklar olsun diye bir mesaj attım. Bi an afallayacak ne olduğunun farkında bile olmayacak telefonlarına cevap vermeyeceğim. Çok zorlarsa da gözündeki değerimi gördüğümü beni adam yerine koymadığını söyleyip yüzüne kapatacağım. Ben görüşelim dediğimde ben biliyorum bulusacagimiz zamanı çalışıyorum meşgul oluyorum biraz sabretsen ben çocuk değilim demesini biliyor ama arkadaşlarına ne de güzel vakit ayırıyor. Bayram izni varken bir günü de seninle geçireyim demiyor. Siz böyle bir durumda kalsaydınız napardınız nolur bana bir akıl verin.