• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz napardınız?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Kızlar merhaba. Dünden beri kendimi o kadar değersiz, eşekbaşı gibi hissediyorum ki... dün erkek arkadaşımı saat 5 civarıydi aradim o saate kadar kendisinden ne bir telefon ne bir mesaj aldım. Cevap vermedi müsait değildir belki diye düşündüm doğal olarak. Akşam 9 da tekrar aramayı düşündüm dönmeyince merak ettim. Aradım arkadaşlarıyla bulunduğumuz şehirde piknik alanlarından birinde oyun oynadıklarını söyledi. Hiçbir şey yokmuş gibi rahatça konuştu. Aradım neden dönmedin geri deyince görmediğini oyuna daldığını söyledi. İnsan görmemiş bile olsa şu kızı bir arayayim napıyo benim burada olduğumdan haberi olsun demez mi yazılım? Dilim tutuldu sanki kapattım hemen. 10 buçukta napıyosun hayatım diye mesaj atmış. Cevap vermedim kendisi de o saatten beri girmedi hâlâ. Cevap verdim mi vermedim mi haberi yok. Biraz önce gözümde o kadar küçüldün ki sana yazıklar olsun diye bir mesaj attım. Bi an afallayacak ne olduğunun farkında bile olmayacak telefonlarına cevap vermeyeceğim. Çok zorlarsa da gözündeki değerimi gördüğümü beni adam yerine koymadığını söyleyip yüzüne kapatacağım. Ben görüşelim dediğimde ben biliyorum bulusacagimiz zamanı çalışıyorum meşgul oluyorum biraz sabretsen ben çocuk değilim demesini biliyor ama arkadaşlarına ne de güzel vakit ayırıyor. Bayram izni varken bir günü de seninle geçireyim demiyor. Siz böyle bir durumda kalsaydınız napardınız nolur bana bir akıl verin.

Arkadaşları olduğu zaman seni düşünmüyor
Hepmi böyle yapıyor arkadaşlarıyla her buluştuğunda ?
Sen haklısın insan düşünmezmi niye yazmadığımıda bakmazmı aynı fikirdeyim

Arkadaşları olduğu zaman seni düşünmüyor
Hepmi böyle yapıyor arkadaşlarıyla her buluştuğunda ?
Sen haklısın insan düşünmezmi niye yazmadığımıda bakmazmı aynı fikirdeyim
Kendimi salak gibi hissettim. Ben aramasam beni arayacağı yok kendisi keyif yapıyor.

Arkadaşlarıyla sık sık görüşmez işten vakit bulamadığı için
Hehh hep yapsa nese dicem
Olsun arkadaşlarıyla biyerlere gitmiş onlarla kafa dağıtmış onların yanında belki yazamıyodur aralarında konuşmalar oluyor birşeyler oluyor takılma hep yapsa dicem bırak ama hep yapmıyoki sana

Olsun arkadaşlarıyla biyerlere gitmiş onlarla kafa dağıtmış onların yazında belki yazamıyodur aralarında konuşmalar oluyor birşeyler oluyor benim eşimde nisanlıyken öyle oldu bu birşey değilki takılma hep yapsa dicem bırak ama hep yapmıyoki sana
Ama hayır işte ben ne diye hayatındayım. O saate kadar insan bir aramaz mı ben bir yere gitsem onun haberi olsun isterim bana haber verse çok mu şey istiyorum yani. Eşek yerine koydu resmen beni. Sonra da hemen yazmadı demeyeyim diye

Ama hayır işte ben ne diye hayatındayım. O saate kadar insan bir aramaz mı ben bir yere gitsem onun haberi olsun isterim bana haber verse çok mu şey istiyorum yani. Eşek yerine koydu resmen beni. Sonra da hemen yazmadı demeyeyim diye
O zaman boşver seni düşünmeyenlerle ne işin var sana başkasımı yok seni önemsemiyorr
Bence ayrıll
Bakalımm ayrılırsan eğerkii istemezse ayrılmal herşey söyle böyle yapıyosun bana beni hiç düşünmüyorsun de
Egerki ayrılalım dersen tamam derse anlaki sevmiyor senii

Benim eşim hep arardı benii yanlarındada düşünürdüü yazardı haber ederdii oyüzden diyorum iyi düşün senin kararın ayrılıp ayrılmaman

Olsun arkadaşlarıyla biyerlere gitmiş onlarla kafa dağıtmış onların yanında belki yazamıyodur aralarında konuşmalar oluyor birşeyler oluyor takılma hep yapsa dicem bırak ama hep yapmıyoki sana
Senin dediğin gibi söyledi. Aniden gelişti her şey gittim niye bu kadar büyütüyorsun ben seni her gün aramıyor muyum her dakika sana rapor mu vereceğim bir gün gitmişim onu da çok görme ya bu kadar abartma beni de üzüyorsun böyle yaparak arkadaşlarla oyuna daldık arayamadım bugün görüşeceğiz dedi gelmem bekleme dedim geleceksin dedi hatta evimin önüne gelmeyi söyledi gelme inmem aşağı dedim

Senin dediğin gibi söyledi. Aniden gelişti her şey gittim niye bu kadar büyütüyorsun ben seni her gün aramıyor muyum her dakika sana rapor mu vereceğim bir gün gitmişim onu da çok görme ya bu kadar abartma beni de üzüyorsun böyle yaparak arkadaşlarla oyuna daldık arayamadım bugün görüşeceğiz dedi gelmem bekleme dedim geleceksin dedi hatta evimin önüne gelmeyi söyledi gelme inmem aşağı dedim
Çok büyütmee bak arıyormuş ya sen diyosun hep ben arıyorum o bianda gelişince insanın aklına gelmiyor hepimizde olur böyle şeyler bence takılma görüş inat etmek iyi değill bide gelirim diyo kapına illede görüşelim diyo istemese onuda yapmazz umurunda olmazz ister buluş ister buluşma derdi seviyo seni

Bugu
Çok büyütmee bak arıyormuş ya sen diyosun hep ben arıyorum o bianda gelişince insanın aklına gelmiyor hepimizde olur böyle şeyler bence takılma görüş inat etmek iyi değill bide gelirim diyo kapına illede görüşelim diyo istemese onuda yapmazz umurunda olmazz ister buluş ister buluşma derdi seviyo seni
Konuşup hallettik buluşmak için çok ısrar edince gittim biraz naz yaptım kendisi de bunu fark edip beni süründürecek misin dedi 😅 hiç beklemiyordum gerçekten bu kadar dil dökeceğini

Arkadaşlarıyla buluştuğunu haber vermesi lazımdı. Yoksa 4 saat telefona bakmaması sorun değil.

Back
X