• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası siz olsanız???

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
arkadaşlar bir bayan var bakıcılık yapmış daha önce dr bebeğinebakmışben ziraat bankasında çalışıyorum eşim de bugün bankaya gelmiş,,tanıdı vasıtası ile
ben görmedim sonra ben görüşeceğim
siz olsanız ne sorardınız soru da saçmakadın tabe hep olumlu cvp vercek haliyle,,,
nasıl davranırdınız ölçmek biçmek için anlamak için neleri gözlemlerdiniz nasıl tuşa getirirdiniz ya da nebilim
fikirlerinize ihtiyacımvar

bence sen işe başlamadan önce biraz beraber olun anlarsın zaten nasıl biri olduğunu.beraber bakın birkaç gün.kötü olsa mutlaka falso verir zaten.

canım kadını sorularla falan tuşa getiremezsin önce ne kadar sabırlı olduğunu anlamaya çalış drun evinden neden ayrılmış onu araştır mümkünse dr tel nosunu bul ve ara bence bebeğin herşeye değer onu emanet ediceğin kişiyi araştır

Duygu nerde oturuyrsun sen ankara da yenimahallede oturan bi arkadaşım var da daha önce ablasının kızını büyüttü oralardaysan onu da önerebilirim sana .

ahh canımmm ben ankarada oturmuyorum artık güncelleme yapmadım bartındayım ben
bartında yaşıyoruz şuan burası küçük bir yer küçük bir il,,millet hallolur takma dıo küçük yerde tanıdık çokolur referanslı olur merak etme dıolar ama tabe canını kanını bırakıyosun hiçbişi içini rahatlatmıyor,,,
bugün eşimin yanına gelmiş biri o pek bişi diyememiş tabe ben görüşcem asıl,,nasıldavranmalıyım acaba=

daha once calıstıgı yerden bılgı alın bence..
kendısıne ne sorsanız olumlu cevaplar alıcaksınız cunku..
en ıyısı oncekı calıstıgı yerden bılgı almak olucaktır yerimseniben

işin kötüsü kızına baktığı dr taşinmış burdan başa şehre gitmiş zaten o yüzden boşta kalmışşş
ulaşmaya çalıccam dr a ama

canım..soracaksın tabiki..evladına bakacak sonuçta..kolay değil bir çocuğa bakmak elbette..büyük bir sorumluluk ister..evlatlarımızı kimlere emanet edip çalışıcaz bilmemiz gerekir...bence herşeyi sor..ne kadar tecrübeli olduğunu ..merhametlimi..? değilmi..?sabırlımı..?bunları açıkça soracaksın...

bayanlar iki adayımız var birisi buralı tanıdığı çok en ufak bir şeyinde rezil olur dıolar ama evin içinde neler dönüyo nebilim ben dimi yo güvelinir tatlı bir kadın evi uzak ama yürüyecek
ben bankacıyım 7de evdeyim kadının evde olması 8gibi daha önce BEBEK BAKMAMIŞ KENDİ KIZI VAR ORTAOKULA GİDEN
ikincisi de tatlı güleryüzlü buralı değil polis eşi daha önce çok bebek bakmış kendi arkadaşlarının falan
eve yakın 5 dk
sizce_

Back