E
EU1
Ziyaretçi
Şimdi burda ayrıl kurtul diyerek 7 yıllık köklü bi ilişki hiçe sayamayız.Bu tamamen senin hissettiklerinde ve iç dünyanda yaşadığın fırtınalarla değerlendirilebilecek bir durum.Dışardan bir göz sadece olaya objektif bakar ama aşk ve evlilik konularında gerçeklikten çok senin o kişiye duyduğun sevgi saygı güven devreye girer sanırım şu anda bunlarda bir sarsılma olmuş.Daha yıkıcı bir boyuta ulaşmadan profesyonel bir yardım alarak,eşinle konuşarak bu zor dönemi atlatabilirsin.Uzmanlarda evlilikte ilk yılın ve 7.yılın kritik bir dönem olduğunu belirtirler umarım en zararsız şekilde kısa bir dönemde atlatırsınız bu süreciyerimsenibenmerhaba arkadaslar,cok düsündüm yazip yazmamayi ama en sonunda karar verdim.dogru yere actigimi umudediyorum...
bazi problemler yasiyorum.son zamanlarda esimin sik sik disari cikmasina cok kiziyorum.cok üzülüp,agliyorum ama cok umursamaz gibi sanki.sanki deil öyle.7 yillik evliyiz ve daha öncede cok problemler yasadik.ama ben her seferinde yürütmek icin olaylarin üzerine sünger cektim.onunda cektigini düsündüm.malesef o cekmemis.her türlü yaklastim o hep sessiz kaldi.bosanmayi bile düsünüyorum ama amasi var iste.kendi ailemden kimseyle paylasamiyorum(ailem türkiyede,burdada amcamlar var ama henüz tam karar almamisken paylasmak istemiyorum).yanliz yasiyorum herseyi.onun ailesi biliyor benden yanalar ama problem onda bitiyor.konusuyoruz,hallettigimizi düsünüyorum ama yine ayni seyler o yine disari cikiyor gece gec geliyor.artik konusmaktan yoruldum..soruyorum siz olsaniz napardiniz??ve daha neler var bilseniz.sadece cok sikmamak icin yüzeysel anlattim.sevgiler..a.s.