Siz olsanız?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Eşimle yeni evliyiz çok şükür bi sıkıntımız yok benim evliliğe alışamamam dışında. Sorun şu ki, evimiz kv lere 2 saat uzaklıkta eşim bi ay içinde her haftasonu bahçe işleri için oraya gidecek. Ben evlenene kadar çok gittim düğün koşturmasına.bi sıkıntı yaşamadım şükür ama şuan alıştırmak istemiyorum.biryandan onu yanlız bırakmak istemiyorum biyandan da sürekli bisey oluyor oraya gidiyor istemiyorum. Napcam?

Son düzenleme:
Bilemeyeceğim...

Gelin Kaynana ilişkilerine benim aklım : Basmıyor...

En iyisi nasıl iyi hissedecekseniz öyle bir karar alın.

Son düzenleme:
Herkesin kaynanasinin tavri bakis acisi onunla gecmisi karsilikli iletisimi farklidir. Icine nasil siniyorsa nasil yapmak istiyorsan oyle yap tabi ki. Hi ben ne yapardim bir iki gun durup kalan gunlerde babaevimde kalirdim

İş yoğunluğu Nasıl?
Boşluğu çok sanırım.
Çoksa bırakın yardımcı olsun.
Ama sizi ihmal edip gidiyosa önlem alın.
Dengeyi kursun.
Öncelik siz ve henüz oturmamış evliliğiniz.

Aslında yanlış anlaşılmış.bir ay her haftasonu olacaktı o. Yani bu ay her hafta gidecek. Kv ile ilişkilerim iyi ama çok muhabbet tez ayrılık modundaym. Bilmiyorum inanın

Benim korkum bunun sürekli devam etmesi. Çünkü evlenmeden önce de sürekli birseyler için gitmemiz gerekiyordu ve bunun sonu yok uş gibi geliyor

Aynen gördüm bende bu konuyu çoğunluk gitme bidaha demiş. İşte ben o duruma gelmeden önlem almak istiyorum ama bensiz giderse de alışırmı diyorum

Yanlış anlaşılmasın

Eğer o bahçe işinden, maddi geri dönüş olacaksa gitsin. Ne bileyim, emeğin karşılığı alınacaksa. Karın tokluğu karşılığında ırgatlık değil.
Ama sırf ailesi diye her haftasonu gitmesi, bence anlamsız, ailenin "o artık evli, kendi ailesi var, bu evden çıktı" diye düşünmesi gerekir

Tabi sen de gitme istemiyorsan, ısrar yok değil mi?

Yok ısrar etmiyor kesinlikle.nası istersen diyor.ama ben bu sehirde zaten yalnızm ve haftasonu da oraya gitmesini istemiyorum.şimdi beraber gitsek de mutsuz olcam gitmsek de. İki ucu.. hayır sadece aile bahcesi diye yapıyor bi gelir durumu yok

Bir ay mı ??? :duduk:
Ya gerçekten iyi anlaşacaksınız ya da mesafeli olacaksınız misafirim diyeceksiniz. Ortama kendinizi adapte olmuş gibi hissetirmeyeceksiniz...
Ortası yokki bu işlerin bir ay uzun bir zaman mutlaka hoşunuza gitmeyecek tavırlarla , durumlarla karşılaşırsınız...

Ben olsam , elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam , eşimlede odadan çıkmam :halay:
Zaten bir kaç güne onlar sizi istemezler öyle durumda. :KK76::KK8:

ya gittiğimizde tam öyle oouyorurm ben zaten.ama eşim işe koşturuyor.her hafta gitmek de bana koyuyor açıkçası.evim var barkım var neden her haftasonu oraya gideymki diyorum.

Aslında yanlış anlaşılmış.bir ay her haftasonu olacaktı o. Yani bu ay her hafta gidecek. Kv ile ilişkilerim iyi ama çok muhabbet tez ayrılık modundaym. Bilmiyorum inanın

yeni evlisiniz ve her haftasonu kayınvalideye gideceksiniz, neresinden bakarsan bak hiç mantıklı değil, ve gerçekten de aranız iyiyken sorunlar başlayabilir, siz bi bahanelerle gitmeyin bence
aynen dediğin gibi gidersiniz gidersiniz, o görev gibi yapışır size, gitmediğinizde kabahat olur

Alt tarafı 1 aymış ya, herhangi bir problem yoksa aranızda ben olsam giderdim.
Baştan yok alışmasınlar, yok kv milleti bu güvenmemeli vs. böyle vesveselerle iyi olan ilişkileri de bozuyoruz bence.
Ha gitmek istemiyorsanız gitmeyin, ya da her hafta gitmeyin ama yalnız göndermek istemiyorum demişsiniz o yüzden diyorum gidin ne olcak diye.
Baktınız işler bittiği halde hala her hafta her hafta gitmeniz bekleniyor, o zaman tavrınızı koyarsınız.

Back