merhaba,
geçen yıl temmuz ayında ilk bebeğime hamileydim.6 yıl korunduktan sonra ilk kez bebek kararı alıp haziranda korunmamıştık, birkaç gün geçmişti günüm ama hemen hamile kalamazsın demişti çevremdekiler ve ben 4 hafta+birkaç günlük hamileyken eşimin arkadaşının düğününe gittim 5-6 saatlik bir yoldu otobüsle gittik.dönüşte yine otobüsle döndük ve dönüş yolunda molada hafif lekelenmem oldu regl oldum sandım meğer düşük tehdidiymiş acemilikte var anlamadık, döndüğümüz gecenin sabahı seni korkutmak istemem ama kanlar içinde uyandım, acil hastaneye koştuk 5 haftalık gebe olduğumuancak düşük yaptığımı öğrendik tabi hissettiklerimi tarif etmek imkansız ancak yaşayan anlar...şu an tekrar hamileyim çok şükür, darısı isteyen herkesin başına...bu gebeliğimde 10 haftalıkken 3 saatlik bir yola kendi aracımızla her saat başı mola verecek şekilde gittik ama nasıl tedirgin oldum anlatamam...
canım uzattım ama, ilk 3 ay herkes risk taşıyor. bu nedenle bence gitme, ablan anlayışla karşılayacaktır eminim, üstelik doktorun gerekli uyarıyı yapmış, ben 13. haftamdayım şu an ancak eşimle karar aldık bebeğimiz doğana kadar hiç bir şekilde uzun yola gitmeyeceğiz çok önemli birşey olmadıkça...bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah onunla gideriz diyoruz...
sevgiler