siz olsanız ne yapardınız

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
benim derdim beni her fırsatta eleştiren ailem akrabalarım etliye sütlüye karışmam kimsenin tavuguna kış demem ama yaranamam da kimseye agzımdan çıkan herseyi alay konusu yapan her giydiğimle dalga gecen akraba ve aile ye sahibim önceleri üzülüyor ama fazla takmıyordum neticede kardesim ailem akrabamlar ne yapacaksın boşver diyor bazen bende gırgıra alıyordum kendimi evlendikten sonrada devan etti şimdi kocam akrabalarımla ve ailemle görüşmek istemiyor yanar döner diyor eşim bana saygı duymuyor bi yere alıp götürmez senin kendi ailen kardaeslerin sana saygı duymuyor ki ben den bekliyorsun dedi mesela ailem akrabalarım toplanır ız konuşulur muhabbet edilir ben konuşurken ya dinlemezler yada alay ederler annem bişey söylecek olsam sen sus karışma der hep çocuklugum dan beri şimdi de kv dene kocana cevap veremiyon diye kızıyorlar anlatılmaz yasanır derler ya babam sagolsun hiç birseyimi eksik etmedi dövmedi ler falan ama hep biraz dik durmaya çaliştığımda kafama bastılar zar zor liseyi bitirdim sınava gidecegim günün öncesi babam sen bu zekayla sınav falan kazanamazsın dedi puan ım kesildiği ve fazla çalışamadığım halde 295 puan aldım babam 2 yıllıga göndermem dedi etrafım daki arkadaslarım ın ailesi çocuklarını överken benimkiler hep elestirdi kızkardeşimi okuttular diğer kardeşlerime bana yaptıklarını yapmıyorlar onlar erkek çocuğuymus şimdi zaman değişmiş falan bunları sineye cekiyorum zaten hiç takdir görememekten bıktım şimdi dde çocuğuma basladılar daha 23 aylık ve biraz inat neyse ya diken üstünde gibi hissederim gittiğim de 2 yegenim var yaramazlıkları tescilli gibi herkes bilir ama onların ki göze çarpmıyor demekki ben iyi anne degilim tıpkı basarılı ve iyi olamadığım gibi

Onlar ve ailen icin degil,
oglun ve esin en onemlisi kendin icin yasa
onlar seni kiskaniyorlar,
senin karakter onlarda olmadigi

Onlar ve ailen icin degil,
oglun ve esin en onemlisi kendin icin yasa
onlar seni kiskaniyorlar,
senin karakter onlarda olmadigi
ya zoruma giden çocuguma ve anneliğime laf etmeleri küçücük çocuk döveyim mi yani mecbur yapıyorum anlamıyor ki çocuk biraz huysuz ama kırıp döken aşırı yaramaz bi çocuk degil

Pardon da 28 yaşında insanla anneniz babanız da olsa dalga geçemez. Gerekirse bir süre onlarla da görüşmeyin. Bana karşı tavrınız değişmediği sürece gidip gelmeyecğim size deyin. Sizden daha değerli bir şey yok bu dünyada.

hiç kimseyle görüşmemem gerekiyor o zaman anne ve babam dalga gecmez ama benim hiçbirşeyi basaramayacagımı söylerler

hiç kimseyle görüşmemem gerekiyor o zaman anne ve babam dalga gecmez ama benim hiçbirşeyi basaramayacagımı söylerler

Böylesi daha mı iyi? Sizi eziyorlar ve siz görüşmeye devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama insanlar siz izin verdiğiniz kadar sizi ezebilirler.

Böylesi daha mı iyi? Sizi eziyorlar ve siz görüşmeye devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama insanlar siz izin verdiğiniz kadar sizi ezebilirler.
haklısın kv demler de akrabalarım da eziyor

okurken cok uzuldum..
gorusmek zorunda degilsiniz bu kadar sIk.
pes etmeyin,kimsenin lafina kulak asmadan aciktan unv bile bitirin.
yarinin ne olacagi belli olmaz,bakarsiniz ise bile girersiniz.
laf mi ediyorlar,hic ummadiklari anda verin agizlarinin payini.
boyle davrandiklari surece mumkun oldugunca esinizi ailenizle biraraya getirmeyin.

canım emin ol bende hayallerimin ailesine sahip değilim, bana hiç düşkün değiller. üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok. eşime ve çocuğuma veriyorum bütün sevgimi.

ailemi seviyorum evlendikten sonra degiştiler esimin ailesiylede sorunlarım var ama eşimi bırakmak yuvamı yıkmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…