How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Siz olsanız ne yapardınız?

Avukata gidip durumu anlat

Artık adli süreç için elinden geleni yapıp

Bilirkişiye mağduriyetini ispatlayıp

Telafisi için görüşme yapacaksın

Avukata gidip durumu anlat

Artık adli süreç için elinden geleni yapıp

Bilirkişiye mağduriyetini ispatlayıp

Telafisi için görüşme yapacaksın
Inanın şu an tek derdim yüzümün daha iyi hale gelmesi.. eminim kılıfına uyduracaklar işlem öncesi bi dolu şey imzalattılar.. hastaneyi arayıp şikayette bulundum ama ilgilenmediler bile doktor da zaten geçer deyip oyalıyor. Bir daha hiç birini görmek istemiyorum düzelebileceğini söyleyen doktorlar var birine gidip çaresine bakıcam en kısa zamanda. Allah'a havale ettim yani şu an için başka bişey yapamıyorum.

Inanın şu an tek derdim yüzümün daha iyi hale gelmesi.. eminim kılıfına uyduracaklar işlem öncesi bi dolu şey imzalattılar.. hastaneyi arayıp şikayette bulundum ama ilgilenmediler bile doktor da zaten geçer deyip oyalıyor. Bir daha hiç birini görmek istemiyorum düzelebileceğini söyleyen doktorlar var birine gidip çaresine bakıcam en kısa zamanda. Allah'a havale ettim yani şu an için başka bişey yapamıyorum.
Nereye şikayet ettin?

Avukata git, 300 en az danışmanlık ama
Sağlıklı bilgi alırsın

Nereye şikayet ettin?

Avukata git, 300 en az danışmanlık ama
Sağlıklı bilgi alırsın
Hastaneyi aradım başhekimle görüştürdüler durumu anlattım doktorla görüşüp size döneceğim dedi ama tabi ki aramadı.. onlarla uğraşmak istemiyorum gerçekten şu an gücüm yok ceza alsalar bile benim yüzüm bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Ben en az zararla kalan izlerin geçmesini istiyorum şu an inşallah dikkat çekici bir iz kalmaz en azından şu anki halim kadar mutsuz etmez beni

Hastaneyi aradım başhekimle görüştürdüler durumu anlattım doktorla görüşüp size döneceğim dedi ama tabi ki aramadı.. onlarla uğraşmak istemiyorum gerçekten şu an gücüm yok ceza alsalar bile benim yüzüm bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Ben en az zararla kalan izlerin geçmesini istiyorum şu an inşallah dikkat çekici bir iz kalmaz en azından şu anki halim kadar mutsuz etmez beni
Hukuki süreç başlamadan yol alamazsın

Ha önce yazdığıma bu cevabı veriyorsan yine

Durduk yere kıyamam diye düzeltme yapmaz

Şikayetçi olursun, savcı uzlaştırma görüşmesi olur
Edimin düzeleceği, düzelmeyi bağımsız kurumdan birinin onaylaması

Hukuki süreç başlamadan yol alamazsın

Ha önce yazdığıma bu cevabı veriyorsan yine

Durduk yere kıyamam diye düzeltme yapmaz

Şikayetçi olursun, savcı uzlaştırma görüşmesi olur
Edimin düzeleceği, düzelmeyi bağımsız kurumdan birinin onaylaması
Teşekkür ederim yardımınız için sağolun gerçekten

Back