How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Siz olsanız ne yapardınız?

Burcukrblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
232
43
98
Merhaba herkese
Daha önce açtığım konulardan bilenler vardır muhakkak.. kendime göre büyük bir sıkıntım var ve artık karar verip bir an önce birşeyler yapmalıyım. Eski konularımı bilmeyenler icin ozet geçiyorum.. Yaklaşık 4 ay önce yüzümden küçük küçük 4 tane ben aldırdım koter kullandı doktor ve sonuç felaket koca koca çukurlar oluştu alınan yerlerde ve tabi yüzüm olduğu için beni mahvetti pişmanlıktan ölüyorum resmen.. birçok doktora danıştım durumu anlattım çukurlukların kapanmasının çok zor olduğunu hatta imkansız olduğunu söylediler. Daha iyi hale getirmenin dikişle mümkün olabileceğini söyledi %90 ı. Bazıları da dolgu önerdi lazer tedavisi önerdi ama sonuç çok degismeyebilir dolguyu her yıl tekrarlamak gerekebilir dediler kesin çözüm olmazmış.. dikiş izinden çok korksam da zamanla görünmez hale gelir dedi çoğu kişi makyajla da kolaylıkla kapanıyormuş. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten tek bildiğim çok pişman olduğum yüzüm asla eskisi gibi olmayacak doktorun hatası yüzünden ömür boyu yüzümde beni mutsuz edecek izlerle yaşıycam belki kimse fark etmeyecek bir süre sonra ama ben hep görücem o izleri.. durum bu sekilde hanimlar yorumlariniz benim için önemli cevaplarinizi bekliyorum herkese teşekkürler ..

Geçmiş olsun, makyajla kapanır canınızı sıkmayın olan olmuş artık...

Yüzümde kocaman çukurlarla yaşamak çok zor ama en azından düz bi çizgiyi kapatmak daha kolay olur gibi geliyor.. çukurlar kapanmıyo hiç bi şekilde makyajla daha belirgin hale geliyor gördükçe çok üzülüyorum

Yüzümde kocaman çukurlarla yaşamak çok zor ama en azından düz bi çizgiyi kapatmak daha kolay olur gibi geliyor.. çukurlar kapanmıyo hiç bi şekilde makyajla daha belirgin hale geliyor gördükçe çok üzülüyorum
Dikişle geçebilir demiş, düşünmüyor musunuz onu?

Evet onu düşünüyorum yani düşünmek zorunda kalıyorum.. benlerini dikişli aldırıp hiç iz kalmadığını söyleyenler var birkaç kişiyi de yakından görme şansım oldu gerçekten hiç iz yoktu.. doktorlar da bu halinden kat kat iyi olur dikkat çekmez dedi. Ama bu kötü tecrübeden sonra korkuyorum açıkçası. Inşallah daha kötü olmaz..

Bana iki dikiş atılır en fazla dedi daha fazla dikiş atılıp hiç iz kalmadığını söyleyenler var inşallah benim de öyle olur ..

Bana iki dikiş atılır en fazla dedi daha fazla dikiş atılıp hiç iz kalmadığını söyleyenler var inşallah benim de öyle olur ..
Çok geçmiş olsun, yüzünüzün asla eskisi gibi olmayacağı fikrini çıkarın aklınızdan, o kadar başarılı hekimler var ki neler başarıyorlar önce moralinizi yüksek tutun ve sizi rahatsız eden bu durumu düzelttirmek için acele edip de yanlış bir hekim seçmeyin, inanıyorum istediğiniz görünüme kavuşacaksınız sağlıcakla kalın.

Çok geçmiş olsun, yüzünüzün asla eskisi gibi olmayacağı fikrini çıkarın aklınızdan, o kadar başarılı hekimler var ki neler başarıyorlar önce moralinizi yüksek tutun ve sizi rahatsız eden bu durumu düzelttirmek için acele edip de yanlış bir hekim seçmeyin, inanıyorum istediğiniz görünüme kavuşacaksınız sağlıcakla kalın.
Çok teşekkür ederim inanın moral verdiniz çok sağolun.. Inşallah öyle olur benim de dileğim o şu an..

Merhaba herkese
Daha önce açtığım konulardan bilenler vardır muhakkak.. kendime göre büyük bir sıkıntım var ve artık karar verip bir an önce birşeyler yapmalıyım. Eski konularımı bilmeyenler icin ozet geçiyorum.. Yaklaşık 4 ay önce yüzümden küçük küçük 4 tane ben aldırdım koter kullandı doktor ve sonuç felaket koca koca çukurlar oluştu alınan yerlerde ve tabi yüzüm olduğu için beni mahvetti pişmanlıktan ölüyorum resmen.. birçok doktora danıştım durumu anlattım çukurlukların kapanmasının çok zor olduğunu hatta imkansız olduğunu söylediler. Daha iyi hale getirmenin dikişle mümkün olabileceğini söyledi %90 ı. Bazıları da dolgu önerdi lazer tedavisi önerdi ama sonuç çok degismeyebilir dolguyu her yıl tekrarlamak gerekebilir dediler kesin çözüm olmazmış.. dikiş izinden çok korksam da zamanla görünmez hale gelir dedi çoğu kişi makyajla da kolaylıkla kapanıyormuş. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten tek bildiğim çok pişman olduğum yüzüm asla eskisi gibi olmayacak doktorun hatası yüzünden ömür boyu yüzümde beni mutsuz edecek izlerle yaşıycam belki kimse fark etmeyecek bir süre sonra ama ben hep görücem o izleri.. durum bu sekilde hanimlar yorumlariniz benim için önemli cevaplarinizi bekliyorum herkese teşekkürler ..
Yaa ben de bir tane küçük ama zamanla büyüğünü düşündüğüm bir beni aldırmayı düşünüyordum çok korktum şimdi :(
Belki zamanla iyice azalır göze batmaz.

Yaa ben de bir tane küçük ama zamanla büyüğünü düşündüğüm bir beni aldırmayı düşünüyordum çok korktum şimdi :KK43:
Belki zamanla iyice azalır göze batmaz.
Çok iyi araştırın lazer koter gibi şeyler yanık izi ve çukurluk oluşturabiliyor çok dikkat edin Ben çok pişman oldum

Doktor hatası ise gidin doktorla konuşun tedaviyi kendisi ücretsiz yapsın . Başta sizi bilgilendirmedimi çukurluklar oluşacak diye .?

Doktor hatası ise gidin doktorla konuşun tedaviyi kendisi ücretsiz yapsın . Başta sizi bilgilendirmedimi çukurluklar oluşacak diye .?
Bir daha aynı doktora güvenemem böyle bir ihtimalden bahsetse bırakın işlem yaptırmayı yanından bile gecmezdim daha önce de aldırmıştım böyle bir sorun yaşamadım hiç iz kalmadı.. zaten küçücüktü hepsi ama sayıca fazla ve siyah siyahtı o yüzden aldırmak istedim

Benim yüzünde 5dikiş var zamanla belli olmaz hale geldi..dikiş atan önemli ama

Ben olsam yüzümle daha da oynatmam
Daha iyi hale gelecek olsa bile mi :( muhakkak bir iz kalacak yüzümde bundan kurtuluşum yok ama yuvarlak ve belirgin makyajla daha da belirgin hale gelen çukurluk mu incecik çizik gibi makyajla nispeten daha kapatılabilir bir iz mi? Bana şu an ikinci bi işlem inanın çok çok zor geliyor yani onun da bir iyileşme süreci olacak ve ilk zamanlar kötü görünecek biliyorum psikolojim zaten bozuldu bu olay yüzünden ıkinci bir işlemi kaldırmak çok zor olacak benim için..

dikiş izi sonrası muhakkak iz kremi kullanıni en iyisi contractubex olarak bilinir. madecassol da kullanabilirsiniz. belli belirsiz iz kalır sadece. yetenekli eli iyi bir plastik cerrah bulun.

Back