Siz olsanız ne hissederdiniz?

Sellenno

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
548
694
Öncelikle herkese günaydın :)
Bulunduğumuz semtte insanlar hayvanları çok sever,korur kollar bu konuda herkes ciddi anlamda sorumluluk sahibidir .Yüksek sesle sevmediğini söyleyeni taşlarlar burada :) İşin şakası bir yana bizde en çok bu yüzden seviyoruz burayı .Son olarak emlakçısız çok zor ,emlakçılı aşırı maliyetlidir ev bulmak.
Bir kaç yıl önce zamana sıkıştığımız bir dönemde ilk bulduğumuz eve taşındık.Işık yok,alan Yok (140 m2. Lik eşyayı 70 m2 ye sığdırmayı denedik ).Gün saydık ilk fırsatta taşınmak için aynı fiyatta gayet ferah evler çıktı ancak taşınma süreci ev peşinatı gibi olduğu için kalakaldık bir kaç yıl.Tabi bu en çok mülk sahibine yaradı evi kıymetliydi değeri düşmüştü piyasa koşullarından ancak bizden aynı parayı alabiliyordu .
Bugüne gelecek olursak emlakçısız ,dünya tatlısı ,sadece karşılıklı güvene değer veren bir çiftin evini tuttuk .Bende o Sevinç'le yeni evi temizlettirdim.Çıkacağımız evi 3 gün boyunca kendim temizledim şuan bile parmaklarımı hissetmiyorum.Kadın aşırı titiz depozitoya bahane bulmasın istedim her şeyden önce saf ben cam,çerçeve bırakmadım silinmedik.Köpüşüme dair tek tüy kalmasın diye taşınma sonrasında da sildim süpürdüm vs.Eşime ara gelsinler de ev görsünler dedim :) pazartesi de alır Yen'i eve veririz depozitoyu dedim dedim de demez olsaydım ne diye takdir bekliyorsa insan hala :)Geldiler veee
Yanlış anlamayın hayvanları çok severim çok korkmuştum ama bir zarar vermemiş köpeğiniz hımmm .Eğitimli minicik bir hayvan Ne yapabilir ki ?Sonrası saçmalık işte
Ev sahibi :Ben hukukçuyum ! Ev çok temiz ,köpeğiniz hiç zarar vermemiş ama siz 20 gün önce haber verdiğiniz için ben de size yarısını vereceğim .20 günde tutulursa veririm .30 gün önce haber vermeliydiniz!
Eşim: Bende 17 yıldır hukukçuyum kontrat süresinden önce haber verme verme süresi 15 gündür diye biliyorum en azından kanun böyle diyor bu yüzden geçirmedik bu süreyi Ve Yen'i ev sahibi bekliyor tamamlayıp ona vermemiz gerekiyor zamanında vs.ancak ısrar la yarısı diyorlar eşimde uzatmıyor şimdilik :KK66:
Sonuç insanları gerçekten anlayamıyorum biz her konuda pozitif insanlarız,iyi niyetle yaklaşır,değer veririz .Tam herşey yolunda tıkır tıkır işlerken hiç beklemediğimiz bir tepkiyle karşılaştık Ve uzayacak madur olucaz .Saçma sapan ben şöyleyim ben böyleyim en iyi ben bilirimler yüzünden tüm planlar sapasardı.
Okuduğunuz için teşekkür ederim biraz uzadı ancak çok doldum elimden geldiğince kısalttım :)
Siz olsaydınız nasıl hisseder ve ne yapardınız ?Ben mi fazla tepki veriyorum haksızlığa!

Kanunda 15 gün yazıyor kadın 30 gün biliyorum benim bildiğim doğrudur diyor :)ayrıca bayram girdiği için. 15 gün olarak hesaplıyor onuda ki yasal süreçte bu :) hesaplar kitaplar ahhh biz kadınlar :)

X