Siz olsanız naparsınız?

Tirem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
124
38
18
22
Dün eşimle biblo ve bana hediye gelen süs eşyaları yüzünden tartıştık o biraz dinine bağlı biri ablamların aldığı 2 parça hediye vardı doğum günümde ben anısı olan şeylere çok değer veririm o yüzden televizyonumun kenarına koydum sürekli çöpe atıcam vs vs derdi banyoya koydum bi kaç tanesini orda bile laf etti dünde birini alıp sakladı çöpe atarım demekle tehdit ediyor sürekli çocukmuşum gibi bende öyle mi diyip çöp torbasına doldurup evin arasına koydum sabah giderken götürmüş atmıştır yani şaka gibi bi adam kendine yakışanı yapmış bana değer verip sevse böyle bişey yapmazdı akşam gelicek yüzsüz gibi evlilik gerçekten bok gibi bişeymiş kızlar

Bunun bendeki karşılığı en sevdiği kıyafet kitap vs ne varsa 2-3 tanesini imha etmektir:)) deli mi ne dinine bağlıysa kendi bağlı olsun biblolara mı tapıyorsunuz sanki

Bu ne saygısızlık ya?! Sana verilen hediyeden rahatsız olması çok saçma. Sanki bibloyu Allah olarak görüp tapıyoruz Sana verilen hediyeyi çöp olarak görüyorsa, kendisinin değer verdiği bir şeyi çöpe atarak belki empati kurmasını sağlarsın ama bu zor görünüyor. Kaç yıllık evlisiniz ?

Siz 22 eşiniz kaç yaşında?
Çoluk çocuk işleri işte , yapacak çok şey var da yazmaya mecalim yok, mesele biblo değil ki, niye evlendiniz diyeceğim çok seviyordum , evlenmeden önce böyle değildi diyeceksiniz.

Sen de onun değer verdiği eşyaları atsana bacım elin armut mu topluyor? Ay burda biz sinirlendik sen pasif pasif oturuyosun bi köşede bi silkelen bi çirkefleş artık daha neyi bekliyosun?

Evlilik bok gibi bi şey değil senin koca şey gibi tövbe tövbe neyse yazmicam

Saygısızlıktan başka bir şey değil, iki bibloya bile tahammül edemiyor mu, attı da ne oldu böyle mi cennete gidecek? Benim evimde cinsel uzuvları ortada mitolojik heykeller bile var. Size tavsiyem: Siz de kocanızı komple çöpe atın.

Arkadaşlar sizin evleriniz de olabilir ama, dinine bağlı demiş ( put yerine koyuyorlar)
Bu ayrımı iyi yapmak lazım, bizler için hiçbir şey ifade etmeyen şeyler başkaları için çok şey ifade edebilir.

Seviyorum çok aşıktım demeden önce herkes kendi zihniyetine , yaşam tarzına uygun kişilerle evlenmeli.
Karşılıklı saygı olmalı evet ama olmamış olmuyor işte bazen, riske alınacak şansa bırakılacak şeyler değil bunlar.

Birinin dini hassasiyetleri icin bu yüzyılda esine gelmis hediyeyi günah diyip cöpe atması icin agır psikolojik sorunlarının olması lazim. Bu daha fragman daha cook günah diyip size yasattıgı eziyetler olacak. Olay din degil emin olun. Esiniz cok yüksek ihtimalle hasta.

Evlilik bok gibi değil, sizin kocanız probleminin önde gideni. Ve siz de bu adamdan üremeye çalışan birisiniz. O yüzden bok gibi laflarını geçin, şikayet etmeyin.

Bunun bendeki karşılığı en sevdiği kıyafet kitap vs ne varsa 2-3 tanesini imha etmektir:)) deli mi ne dinine bağlıysa kendi bağlı olsun biblolara mı tapıyorsunuz sanki
Bende oyun konsolunu kaldırıp sakladım Allah'a şükür bende müslümanım tabikide tapılmaz adı üstünde süs biblo

Ben napayım peki sinirden dört köşe oldum
e senin yapman gereken 20 yasinda evlenmeyip okumakti yapmamissin, evlenmissin.
hadi evlendin - adam senin tabirinle b.k gibi cikti. o zaman sıkı sıkı korunmak ve is bulup olasi bosanma durumunda kimseye muhtac olmamak icin calisman gerekiyordu. ama onu da yapmamissin
hatta 10 aydir tum mesajlarin hamile kalmak uzerine. böyle kötü- saygisiz adami baba yapip ona daha da muhtac olmak istiyorsun.
bjz ne diyelim ki?
sanki desek dinleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…