Bunun bendeki karşılığı en sevdiği kıyafet kitap vs ne varsa 2-3 tanesini imha etmektir:)) deli mi ne dinine bağlıysa kendi bağlı olsun biblolara mı tapıyorsunuz sankiDün eşimle biblo ve bana hediye gelen süs eşyaları yüzünden tartıştık o biraz dinine bağlı biri ablamların aldığı 2 parça hediye vardı doğum günümde ben anısı olan şeylere çok değer veririm o yüzden televizyonumun kenarına koydum sürekli çöpe atıcam vs vs derdi banyoya koydum bi kaç tanesini orda bile laf etti dünde birini alıp sakladı çöpe atarım demekle tehdit ediyor sürekli çocukmuşum gibi bende öyle mi diyip çöp torbasına doldurup evin arasına koydum sabah giderken götürmüş atmıştır yani şaka gibi bi adam kendine yakışanı yapmış bana değer verip sevse böyle bişey yapmazdı akşam gelicek yüzsüz gibi evlilik gerçekten bok gibi bişeymiş kızlar
niye evlilik b.k gibi olsun? boyle kocayi secen alan sensin. ne olmus bibloyu atinca cennete mi gidecekmis?evlilik gerçekten bok gibi bişeymiş kızlar
Bu ne saygısızlık ya?! Sana verilen hediyeden rahatsız olması çok saçma. Sanki bibloyu Allah olarak görüp tapıyoruzDün eşimle biblo ve bana hediye gelen süs eşyaları yüzünden tartıştık o biraz dinine bağlı biri ablamların aldığı 2 parça hediye vardı doğum günümde ben anısı olan şeylere çok değer veririm o yüzden televizyonumun kenarına koydum sürekli çöpe atıcam vs vs derdi banyoya koydum bi kaç tanesini orda bile laf etti dünde birini alıp sakladı çöpe atarım demekle tehdit ediyor sürekli çocukmuşum gibi bende öyle mi diyip çöp torbasına doldurup evin arasına koydum sabah giderken götürmüş atmıştır yani şaka gibi bi adam kendine yakışanı yapmış bana değer verip sevse böyle bişey yapmazdı akşam gelicek yüzsüz gibi evlilik gerçekten bok gibi bişeymiş kızlar
Hepsini alacağım galibaEki Görüntüle 3547884 Eki Görüntüle 3547887 Eki Görüntüle 3547885 Eki Görüntüle 3547886
ablanin heykelleri sunlardan birine benzemiyorsa kocan agir sacmalamis
Evlilik bok gibi değil, sizin kocanız probleminin önde gideni. Ve siz de bu adamdan üremeye çalışan birisiniz. O yüzden bok gibi laflarını geçin, şikayet etmeyin.Dün eşimle biblo ve bana hediye gelen süs eşyaları yüzünden tartıştık o biraz dinine bağlı biri ablamların aldığı 2 parça hediye vardı doğum günümde ben anısı olan şeylere çok değer veririm o yüzden televizyonumun kenarına koydum sürekli çöpe atıcam vs vs derdi banyoya koydum bi kaç tanesini orda bile laf etti dünde birini alıp sakladı çöpe atarım demekle tehdit ediyor sürekli çocukmuşum gibi bende öyle mi diyip çöp torbasına doldurup evin arasına koydum sabah giderken götürmüş atmıştır yani şaka gibi bi adam kendine yakışanı yapmış bana değer verip sevse böyle bişey yapmazdı akşam gelicek yüzsüz gibi evlilik gerçekten bok gibi bişeymiş kızlar
Ben napayım peki sinirden dört köşe oldumSize gelen hediyeyi çöpe atma hakkını kendinde nasıl bulabilir ya. Bugünde buna sinirlendim.
Bende oyun konsolunu kaldırıp sakladım Allah'a şükür bende müslümanım tabikide tapılmaz adı üstünde süs bibloBunun bendeki karşılığı en sevdiği kıyafet kitap vs ne varsa 2-3 tanesini imha etmektir:)) deli mi ne dinine bağlıysa kendi bağlı olsun biblolara mı tapıyorsunuz sanki
Hayır böyle değil tabikide pembiş tatlı şirin şeylerEki Görüntüle 3547884 Eki Görüntüle 3547887 Eki Görüntüle 3547885 Eki Görüntüle 3547886
ablanin heykelleri sunlardan birine benzemiyorsa kocan agir sacmalamis
e senin yapman gereken 20 yasinda evlenmeyip okumakti yapmamissin, evlenmissin.Ben napayım peki sinirden dört köşe oldum
Joysticki filan at hiç değilse içimiz soğusun:))Bende oyun konsolunu kaldırıp sakladım Allah'a şükür bende müslümanım tabikide tapılmaz adı üstünde süs biblo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?