siz olsanız ?? lütfen fikir verim

tatlım bu yazdıgını okuyunca benim eski sevgili geldi aklıma
bana dedi ya gel evlenelim yada bitsin bu iş ee bende gidemedim tabi okulum filan vardı biz ayrıldık ve bir ay bile geçmeden nişanlandıgını duydum
bilmiyorum seninkinin amacı ne acaba??

ilerisini düşün canım manyıktan mahrum bi ilişki yaşama
aşkta bir yere kadar mantığını göz öünde bulundur geleceğinide hesaba kat

nabtıga guvenmelısınız bu konuda duygular bazı sorunlardan sonra ınsanı yanıltabılıyo..
gunu bırlık yaşamak gercekdende daha agırdır..

doğru demiş sende artık bi karar ver tabiiki sevgine sahip çık sevsen zaten onun olduğu her yerde mutlu olurdun

maddi durumu olmadıgı için sana yarını garanti edemiyor iste..seni oyalamamak için de açıkça söylemiş..ben mı safım,yanlış bir şey görmedim çünkü..kararı sana bırakmış garanti edemediği için....

işte tam da böyle olay ..
yarına dair bişey söylemıyor çünkü güvenebilecegi bişey yok
yalnz bi bu sorunu bı ıkı gunluk değil yaklaşık bır yıldr ara ara dile getriyorduk ama ayrlığı gözümüz yemediği için erteledik üstünü örttük ama yıne yeniden karşımızda , bu kez çözelim dedk ama ayrlıktan baska çözm yolu cıkmadı karşımıza :gitme::gitme:
bekleyeyim desem nereye kadar bekleyeceiğimi bile bilmıyrm
bitecek diye bi ilişkiye devam edilir mi :gitme:

işte tam da böyle olay ..
yarına dair bişey söylemıyor çünkü güvenebilecegi bişey yok
yalnz bi bu sorunu bı ıkı gunluk değil yaklaşık bır yıldr ara ara dile getriyorduk ama ayrlığı gözümüz yemediği için erteledik üstünü örttük ama yıne yeniden karşımızda , bu kez çözelim dedk ama ayrlıktan baska çözm yolu cıkmadı karşımıza :gitme::gitme:
bekleyeyim desem nereye kadar bekleyeceiğimi bile bilmıyrm
bitecek diye bi ilişkiye devam edilir mi
:gitme:

kendi soruna kendin cevap vermişsin

bi erkeğin öyle bi cümle kurması düşündürücü bi durumCADIARZU

maddiyatına güvenmiyo adım atamıyo ama eğlenmeye,gününü anını yaşamaya parasına güveniyo... bu ne biçim bi mantıktır anlamak zor kafamçokkarıştı

evlenmek istiyorum da param yok mu diyor bu adam sanki

evlenmek istıyor ama olay evlilikle bitmıyor ki ya sonrası ..
şimdi ne o hazır evliliğe ne de ben
hele ki şartlar bu olunca ben hiç adım atamıyorm
benım adım atmam için önce onu hayatı için adım atması lazım
ama burda da devreye imkanlar giriyor işte

bak güzelim seni bilmem ama ben mantıktan a.s yanayım şuanda evliyim severek evlendim ama çokta iyi tanıyamamışım keşke biraz daha bekleseydim diyorum :çok üzgünüm:onun için canım bence acele etme derim..

sanirim erkek arkadasiniz sizin ona yaptiginiz baskidan ileriye donuk sorulardan sIkIlp artik yeter dercesine; ya simdi gel yada bitsin. demis.
beni boyle kabul edeceksen gel,
yoksa bitsin madem sen yoluna ben yoluma diyor..

terside olabilir, yani bu iliski icin caba sarf etme yerine ozaman bitsin demis..sizi gozden cikarmismi??

sunuda demek istiyorum, belkide bu konusmayi o an bir secim yap diye degil de oyle laf sirasinda soylemistir; artik yeter bee geleceksen gelirsin yoksa bitsin madem diye..hani sen nediycen diye bakmak icin..belki ciddi degildir ama belkide sen biraz ciddiye aldin sanki sana ya devam ya bitsin demis de senden cvp bekliyormus gibi??

ne benı gözden çıkarmışlığı vardı ne de sevmeyişi
herkesin yanlşıydı ama benım doğrumdu o
sadece yarınımz yoktu şimdi ertelesek bile ayrılığı yarın yıne kapımızı çalacaktı
çözümümz yoktu sevmek yetmedi ,
söz verdık ağlamayacağız bu ayrılığın ardından
olur ya bi gün bi yerlerde ...
malesef aynı yerdeyız ve her yere baktığımda ona dair bişeyler görcem
biz birbirimzi çok sevmiştik ama çözümümz yarınımz yoktu
ve dün bitti dedik
hanı bişyler dizilir boğazınıza ağlayamazsınız
hepsi boğazımda düğümlenmiş beklıyor
aşkımm en güzel sevdamm hoşçakal .....

Back