• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Kendime yeniden bir hayat kuruyorum sıfırdan başlıyorum herseye, yarın tercihler başlıyor kendi capımda az cok karar verdim ama yinede iyi bir karar vermem için fikirlerinize ihtiyacım var... Sağlıkla ilgili bölüm okumak istiyorum

1.)fizik tedavi ve rehabilitasyon (4. Yıllık)
2.) hemşirelik
3.)ebelik
4.) paramedik
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazar mısınız ? Benim için hayatımın dönüm noktası olacak bu konuda vereceğim karar bilgilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum .. Lütfen konum taşınmasın ..

Dördüde güzel bölümler
İş bulma olanakları yakın
Ama iş rahatlığı açısından en güzeli fizik tedavi ve rehabilitasyon
Sanırım ben onu seçerdim

Fizik tedavi ve rehabilitasyon secerdim. Is olanağı da oldukça iyi bir alan. Başarılar

Fizik tedavi seçmezdim ben olsam. Arkadaşlar iş olanakları iyi falan demiş ama öncedendi o ne yazık ki. Artık yeni mezunlar resmen asgari ücrete zor iş buluyor, iş yükü de oldukça ağır, atamaları da yok ne yazık ki. Hemşirelik daha iyi gibi geldi bana, ataması daha çok en azından. Matematik vs de yapabiliyorsan rahat atanırsın diye düşünüyorum.

Ben de sağlık sektöründe çalışıyorum.

1. Tercihiniz FTR olsun.
Alt tercihlere diğer bölümleri yazın.

Yalnız tüm bölümlerde bedensel olarak çok efor harcanıyor.Bunu da göz önünde bulundurun.

Sakin bir gününüz geçmez. Hep koşturmaca.

Fizik tedavi seçmezdim ben olsam. Arkadaşlar iş olanakları iyi falan demiş ama öncedendi o ne yazık ki. Artık yeni mezunlar resmen asgari ücrete zor iş buluyor, iş yükü de oldukça ağır, atamaları da yok ne yazık ki. Hemşirelik daha iyi gibi geldi bana, ataması daha çok en azından. Matematik vs de yapabiliyorsan rahat atanırsın diye düşünüyorum.
Bende bundan korkuyorum işte atanamamaktan ataması yok diye, kpssyi sorun etmiyorum hemşirelikte atqnırım o konuda sıkıntı yok ama acaba ftr okumadığım için pişman olur muyum ki

Bende bundan korkuyorum işte atanamamaktan ataması yok diye, kpssyi sorun etmiyorum hemşirelikte atqnırım o konuda sıkıntı yok ama acaba ftr okumadığım için pişman olur muyum ki

Okuduğun için olabilirsin bence :) hemşirelik oku içinde kalırsa sonradan da okuyabilirsin, öyle yapan çok kişi var benim duyduğum. Ftr okursan eğer devlette çalışma ihtimalin ancak sözleşmeli olur, onların maaşı güzel oluyor ama çok ağır çalışıyorlar (mobbing oluyor, kadrolu ftrciler ve hekimler tarafından).

FTR, bana ve ilgi alanıma daha yakın. Diğer bölümler ilgimi çekmezdi, ilgini çekmeyen alanda çalışmak da insana işkence olur

Ftryi istiyorum ama ataması çok çok az ya atanamazsam diyorum pişman olur muyum ki

Kendime yeniden bir hayat kuruyorum sıfırdan başlıyorum herseye, yarın tercihler başlıyor kendi capımda az cok karar verdim ama yinede iyi bir karar vermem için fikirlerinize ihtiyacım var... Sağlıkla ilgili bölüm okumak istiyorum

1.)fizik tedavi ve rehabilitasyon (4. Yıllık)
2.) hemşirelik
3.)ebelik
4.) paramedik
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazar mısınız ? Benim için hayatımın dönüm noktası olacak bu konuda vereceğim karar bilgilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum .. Lütfen konum taşınmasın ..
Hangisini istiyorsan o.. iyi hissetmen ve daha basarili olman icin

Okuduğun için olabilirsin bence :) hemşirelik oku içinde kalırsa sonradan da okuyabilirsin, öyle yapan çok kişi var benim duyduğum. Ftr okursan eğer devlette çalışma ihtimalin ancak sözleşmeli olur, onların maaşı güzel oluyor ama çok ağır çalışıyorlar (mobbing oluyor, kadrolu ftrciler ve hekimler tarafından).
İkisi arasında çok kararsızım bi tarafım ftr bi tarafın hemşirelik diyor off çok kararsızım

Ben hiçbirini yapamazdım
Kan ve kırık çıkığa karşı dayanamıyorum içim fena oluyor :ruh:
Ama bana en gelecek vaadedini fizik tedavi gibi geliyor
Hayatımda ilk kez ortopediye işim düştü kemiklerim çatlaması vaziyetiyle
VAUV diyorum bu ne kalabalıktır arkadaş :KK70:
180. sıradaydım resmen
Valla yazık ortopedistlere :confused:

Back
X