Siz olsanız görüşür müydünüz?

Bence hala aklı eski kocasında. Aileden tek yüz bulduğu siz olduğunuz için sizinle irtibatta, çok sevdiğinden değil. Yarın bi sıkıntı olur, sizden bilinir, kesin siz irtibatı.

Engelleme modundan haberdarsınız dır dimi?

Niye bu kadar kasıyorsunuz ki eşim razı görünüyor diyorsunuz. Eşinin ailesi problem etmese de içten içe kinlenirler.
Hani arkadaş olsanız, kafa dengi olsanız neyse.

Ben olsam görüşmezdim. Yeni eltiye ayıp olur. Eşimin eski nişanlısını, eşimin Kuzeni sosyal medyadan eklemiş bu beni çok üzdü sanki arkamdan iş çeviriliyormuş gibi hissettim. Sonuçta yaşanmışlık var ve kötü ayrılmışlar. Eşim görüşmemize kızıyor deyip engellerdim.

Engelle

Tabiki görüşmezdim ...engelle gitsin

gorusmek istediklerimle bile sizin gorusmek istemediginiz eltinizle gorustugunuz kadar gorusmuyorum desem...

Eski eltimle gorusurdum ama böyle bir elti ile asla

Boşanmamış olsalar bu kişilikte birine bir hatır sormalık mesafe bırak en azından derdim, ama artık karşılabileceğiniz ortamlarda olamayacak.
Seni çok sevdiğinden değil haber alabileceği tek kişi olduğun için hala iletişimde kaldığını düşünüyorum ayrıca.
Gerilmeye gerek yok bence, sebeplerini açıkla ve görüşmeyi bitir.

Elti normal biri olsaydı konuşmaya devam ederdim. Münasip bir şekilde görüşürdüm. Ama böyle biriyle hiç gereği yok

Engellemeniz için sebep zaten boşanmaları olmuş. Kafa yapınız elti iken de uyuşmuyormuş. Bi kere aramış o an açmasaydınız size ulaşamayacağıno belki anlardı. Galiba derdi sizi de boşatmak

Bu soru ciddi mi?

Ben soyle bir hikaye bekledim; kaynimda sorun vardi. Eltim bunu bosadi. Biz cok iyiydik. En yakin arkadasimdi. Cok severim onu. Gorusmeli miyim aileyi tercih edip kesmeli miyim?

Eltiyken hos degilmissiniz de bosaninca mi goruseceksiniz?

kayninizin ve yeni gelinin yerinde olsam ben sizinle gorusmeyi keserdim.

Keske öyle olsaydi

1.si madem o kadar bulaşık kaosla beslenen tip engellerim
2.si yeni eltinizin yerine kendinizi koyun ne düşünürsünüz size aynısı yapılsa? Ulaşsa mesela sen şöylesin böylesin kumru16 anlatıyor diye yalan söylese kadına veya kaynınıza yapsa sizin laflarınızı taşıyor vs. Değer mi ailenizin huzurunu kaçırmaya? Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz gerçekten tebrikler

Zaten evliykende görüşmek istemiyormussunuz karakter olarak bgenmiyrsunuz hatri gonlude yokmuş neden gorusesinizki...

Neden hayir demeyi bilmiyorsunuz? sizin isteklerinizin, fikirlerinizin hicbi onemi yok mu. istemiyorsaniz kendinizi germeyin. 3-5 kez aramasina donmeyin illa ararsa mesaj cekin ben artik konusmak gorusmek istemiyorum kusura bakma diye. israr ederse engelleyin nedir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…