- 1 Nisan 2021
- 1.535
- 1.509
-
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Tabi ki imkan varsa birilerini sok devreye yoksa senin hakkın yenecek kural bu
bu olay başıma geldi , kabul etmedim. ara haber ver diyenleri aramadım. belki o kurumlara giremedim ama olsun en azından insanların ve onların soylarının hakkına girmedim. kul hakkı çok ağırdır
ikileme düşmeniz çok normal, sonuçta insansınız. durumunuzu yada geleceğinizi kararınız belirler.
hangisini yaparsanız içiniz rahat olacak ? bunu düşünmek lazım.
yok ya ne olacak diyorsanız arayın , hakka girmem diyorsanız aramayın
Bu ülkede hakkınla bir yere gelmeyi beklersen çok beklersin. Ara o kişiyi tabi ki, ben olsam araradım.
Araya adam sokanlar girecek, dayısı olanlar girecek. Siz yapmazsanız yine dışarda kalacaksınız. Bu ülkenin kuralı bu.
Peki daha sonra ne yaptınız yani hala aynı yerde misinizbu olay başıma geldi , kabul etmedim. ara haber ver diyenleri aramadım. belki o kurumlara giremedim ama olsun en azından insanların ve onların soylarının hakkına girmedim. kul hakkı çok ağırdır
ikileme düşmeniz çok normal, sonuçta insansınız. durumunuzu yada geleceğinizi kararınız belirler.
hangisini yaparsanız içiniz rahat olacak ? bunu düşünmek lazım.
yok ya ne olacak diyorsanız arayın , hakka girmem diyorsanız aramayın
en baştan kabul etmedim ,kuruma da girmedim , onu geçtim başvuru bile yapmadım oralara.İnternette çok araştırma yaptım belirlenen liyakata sahip olunduğu takdirde torpil caizdir yazıyor. Ama o sözlü mülakata giren atıyorum 90 91 92 93 alan herkes liyakata sahip olmuş olmuyor. Ama aramazsam bariz bi şekilde geçemeyeceğim.
Birinin hakkını yer miyim önüne geçer miyim düşüncesi bir yandan da çok çalıştım hakkım düşüncesi arasında kalıyorum
Peki daha sonra ne yaptınız yani hala aynı yerde misiniz
İnternette çok araştırma yaptım belirlenen liyakata sahip olunduğu takdirde torpil caizdir yazıyor. Ama o sözlü mülakata giren atıyorum 90 91 92 93 alan herkes liyakata sahip olmuş olmuyor. Ama aramazsam bariz bi şekilde geçemeyeceğim.
Birinin hakkını yer miyim önüne geçer miyim düşüncesi bir yandan da çok çalıştım hakkım düşüncesi arasında kalıyorum
Hem şikayet edelim torpilden hem de kendimiz fırsat bulunca kullanalım. Asla böyle insan olmadım imkanım olmasına rağmen kullanmadım işsizim bir gün pişman olmadım hak yemediğime bu ekonomik koşulda bile.Valla bu ülkenin üst kurullarından birine bileğimin hakkıyla girdim, eşim de müfettiş o da öyle. Araya kimseyi sokmadık.. Alanların hakkını yemek başkaları da yapıyor diye kul hakkı olmaktan çıkmıyor. Bu yapılan kul hakkıdır. Yapanlar da kul hakkı yemektedir.
Ben kendimi kandırmaya çalışmıyorum başkalarının düşüncelerini ve kendi iç çelişkimi anlatmaya çalıştımen baştan kabul etmedim ,kuruma da girmedim , onu geçtim başvuru bile yapmadım oralara.
diğer yazdığınıza da yorum olarak sınavla girilen bir yerden bahsediyordunuz , sınavla girilen bir yerde sözlü puan sisteminde araya tanıdık koymaya çalışıyorsunuz , geçmek için. . kendinizi, yapacaklarınızı haklı çıkartmaya çalışmayın . torpil torpildir , kendinizi de kandırmaya çalışmayın.
torpil yaptıracaksınız yine yaptırırsınız, burada kimseyi inandırmanıza gerek yok. tercih size ait sonuçta.