Siz olsanız bu insanlara para verir miydiniz

Ben ssni anlıyorum ama bu düzen değişmez inşallah borca girmiyordur onlar için
benim ki daah üst düzeyi bi dünya borca girip bütün sıkıntısını eve bize çektiren boyutuydu.
artık kabullendi benim kavgalarımla biz çocuklar ne olacağız diye vermiyor ama hâl güvenemiyorum.
Mutlaka eşin bilmese de kendin biriktirmeye çalış. Senin artsın diye koydukların harcamadıkların zaten kalmıyor
çocuklar büyüdükçe masraflar giderler artıyor.
Değilse gelecekte daha çok zorlanırsın.

Yok estağfirullah olabilir

Erkekler kısan, tutumlu olan kadının kıymetini bilmiyor ne yazık ki. Teşekkür etmez yapmasaydın diye nankörlük eder birde.
Sizin yerinizde olsam ihtiyaçlarımı çatır çatır alır birikim yapmam çünkü o para size yar olmaz emin olun, o kardeşler yer ve siz de kendi kendinizi yersiniz.
Harcayın bundan sonra.

Yanlış yapıyorsunuz, kısmayın, zaten size kalan kuş kadar para nesini kısacaksınız ki? Eşiniz bakıyor ki siz evi çekip çevirebiliyorsunuz, ay sonuna yetişiyorsunuz e veriyor tabi kim istese.. Tamam biz de kayınlarıma yardım ediyoruz ama benim 2 kaynım işsiz ve zor durumda, bizim eve de 2 maaş girerken ailemize ufak tefek destek olmak, faturalarını ödemek falan hiç gözüme batmıyor. Ama tek maaş olsaydı ve çocuğum olsaydı ben de istemezdim. Sizden nerdeyse bi aylık kiranız kadar para istiyorlar, yazık günah değil mi ?

Peki o cocuklara yazık değil mi?
Pazara dogru dürüst gitmiyorsunuz ne yiyor bu cocuklar.
Anne sütü cesme değil,siizin de iyi beslenmeniz,et süt,tahıl yeterince almanız lazım.
Büyük olan aynı sekilde,balıgı,eti,meyvesi,kahvaltılıgı
Yani bi zahmet kocanız once cocuklarının karnını doyursun.
Kıyafet evet giydirilir.
Ben de kardesimin cocuklarının esyalarını giydiriyorm cogu zaman.
Tertemiz markalı seyler .
AMa bogazdan kısılmaz.

Eşim o kadar sinir bozucu bir şekilde hayır demeyi bilmiyor ki büyük ihtimal yarın kaynım arayıp yine para isteyerek, o da benden gizli verecek. Buna nasıl engel olabilirim sizce
Eşinizde kardeşine verecek para bırakmayarak tabi ki.
İlk başlarda şok olur, afallar sen değiştin der , suçlar vs. Sakın bu tavırlarına karşılık sen ailene harcarsan bende harcarım demeyin. Bugün var yarın yokuz çocuklarıma harmamıycaz da kime harcıycaz deyin :)

Yanlışınız kendinize değer vermemeniz. Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Önce ben diyeceksiniz.

Leyla sultan..
Bazen konusmak kuyuda yolculuk gbdir ve kuyuyu farkettigimiz an susmak en dogru yoldur..
Kizarak kuserek kimse yola devam edemez.. kizip kusmek yoldan vazgecip yeni yollara girmeyi saglar.. eger su an huzünluysen (ki bence gayet icin sizliyor)
Bir kac degisiklik yap..
Nacizane fikrim şudur..
Kendinle sunlari konus.

Evlendigin bu insani eşini seviyor musun?
Zaman denilen tılsım gizli bir el gibi..
Sevdigin o insana sukunetle samimiyetle kalp kirikligi olmasin muhabbet zarar gormesin diyerek
birbirimize soylenecekleri soyledik simdi sukunet zamani
deyip durabilin.
Insan aciz bir varliktir.. dua insanin en büyuk ilaci ve silahidir..

Selametle

Böyle olduğu sürece kayıkların hesap kitap konusunda hep savurgan olacaklar
Kimse kardeşine kıyamaz sıkıntı yasarken görmezsen gelemez ama destek oldukçada kayinlarin ayni sekilde devam ederler dusuncesindeyim

Zaten şimdi dolabını doldurmak istesen o 700 tl gider güzelim böylece kardeşine verecek para kalmaz.

Erkek kardeşim 3500 tl maaş alıyor, tek çocuğu var babamın evinde oturuyor, biz hepimiz ona maddi destek oluyoruz. Annemler emekli faturalarını bile ödüyor. Ben yeğenime veriyorum sadece abartmiim da. Okul masraflarına yardım ediyorum. Geçinemiyordur diye onu kayırıyoruz sürekli.

Siz geçimle cimriliği abartmışsın kuzum, ev idaresinden bihaber olduğu için kolay geçinilir zannediyor eşin

Yok bu çözüm olmaz , daha da o tarafa itersiniz.

Çözüm sürekli ihtiyacınızın olması.

Her ay maaş günü yaklaşınca ihtiyaçlarınızı siralayacaksiniz ; hiç imalarda bulunmadan.

Eşiniz elinde kalan parayı bu şekilde onlara veriyorsa sürekli kendime harcar yada harcamış gibi yapar kenara atar yine de vermem. Maaşımız sizinle aynı o yüzden çok net biliyorum ki 2 bebekle yetişecek bir miktar değil.

Leyla sultan .. boy ve kilonu yazinca sok oldum.. senin boyun ve kilon cok iyi. Kendini begenmezsen nankorluk edersin bedenine..
Evde kendine bakim yapmaya baslmanin zamani gelmis.
Ve her gun kendine ben degerliyim ben guzelim kendimi seviyorum demekle baslayabilirsin...

Bi arkadas yazmis sen kendini begenmezsen baskasi begenmez diye. Gercekten dogru.
Bi fotomodel vardi adini hatirlamiyorum. Kadina fotograflarda nasil bu kadar guzel gorundugunu soruyorlar.
Kadinin cevabi
Kendimi begeniyorum. Guzel olduguma emin oldugumda fotograflarima yansiyor.

evet bu bedendeki guzellik tazelik gecici. Fakat erkeklerin nefsini unutmamak lazim.
Sen kendine deger vermeye baslamissin zaten sorgulamaya baslamandan belli..
Bak bu kibir degil... erkekler ile kadinlar zihnen manen de cok cok farkli... bunu bilmemiz lazm

konuşmayım diyorum ama duramıyorum...
yahu kadın aç aç!!! 2 çocuğuyla yarı aç yarı tok hayata tutunmaya çalışıyor, siz ise üstüste yorumlarınızda hala sus, dua et, kendine bakım yap, kocanın nefsini doyur...vs tavsiyeler veriyorsunuz. Hiç mi içiniz acımıyor o çocuklara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…