Siz olsaniz arar misiniz?

Hiçbir şey olamazsa öğretmen olur dediğinde iyi de öğrenemediği için dersleri kötü öğrenememiş kime ne öğretecek derdim. Bariz kıskanıyor ve bunu açık açık da belli ediyor çocuk gibi. Bence aramaması isabet olmuş bu kadar boş bir insanla nasıl bir iletişiminiz sohbetiniz muhabbetiniz olabilir ki zaten. Ben olsam asla aramam katlanamıyorum böyle boş insanlara

Ben aramazdım ki aramıyorum kendi eltimi beni bağlayan bisey yok kardeşler istediği kadar görüşebilir seviyesiz kişilikler canımı sıkıyorlar sadece

Kocamın ailesi ile ilişki düzeyimi eşim belirler. O ne derse o.
Aramak sizi eksiltmez eşiniz mutlu olur. Karşınızda ki insan mis gibi düsünmeyin. Bu sizin eşinizi mutlu etmek için goreviniz

Aramam. Sizin sert görünmenizle alakası da yok. Kendisi aleni kıskanç ve patavatsız. Hiçbir şey olamazsa öğretmen olur demek de komik. Bizim başardığımız şeylerin onda birini başarsa keşke

Belli ki sizi sevmiyor ve dediğiniz gibi hep bir kıyas içerisinde. Ben olsam aramam, eşiniz kardeşini arasın o sırada sizin adınıza selam söylesin oldu bitti. aramadın etmedin derse de çocuğunuzla ilgilendiğinizi söylersiniz bu kadar basit. Ayrıca onun da normal zamanda sizi aramaması en hayırlısı enerjinizi emiyormuş baksanıza.

pro dememiş ki..
sadece bu konuda kullandığı sürece yasak değil. başka konulara ikinci üyelikle yazarsa yasak diye biliyorum.

Aramak zorunda değilsink,kayniniz esinden büyükse eşiniz aradığında haporlerden hepsinin bayramini kutlar siyrilirsiniz (araya laf atıp siyrilirsiniz)

Eltinizin saniyorum mesleği yok ve kompleks var . O yüzden size öyle şeyler söylüyor aslında kendi içinde kendini yiyor belliki . Ben olsam bu konuyu kafaya takmaz acir cehaletine verirdim. Yarış icine girmiş önemsemeyin.

Aramam, elti, görümce, yenge, dıdısının dıdısı, bilmem kim için de bu kadar düşünüp hayatımı darlamam.
Boşverin gitsin, kendinizi üzüp düşündüğünüze değmez ki.

Aramam

Sizi kıskanıyor bilinçaltı böyle cidden kıskanıyor yani sizin o külüstür dediğiniz arabanın bile size alınmış olmasını kıskanıyor ama ben yinede arardım yalandan çünkü ortada somut bir sorun yok ve siz aramazsanız sorun yaratan sizsiniz gibi bir intiba olacak hiç o topa girmeyin politik olun derim

pro dememiş ki..
sadece bu konuda kullandığı sürece yasak değil. başka konulara ikinci üyelikle yazarsa yasak diye biliyorum.
Kazen cevap versin bende merak ediyorum. Pro diye espri yaptım. Hani bazı kişiler kim olduklarını gizlemek isteyebilir ama 2. bir üyelik açarak konu açmakla ilgili yasak değil diye bir kural görmedim ben. Öyleyse herkes 2. üyelik açabilir.

Yönetime bilgi vererek sadece o konu için acilabiliyor. Zaten konu sahibi de gizlememis 2.uyeligim demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…