- 25 Haziran 2020
- 8
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Kucukkarabalikzeze
-
Valla söylediklerinden sonra ben buralarda bile aramam bırakın bayramda aramayı. Sonuçta o da sizi araba alınca aramamış. Biri sorarsa o aramayınca ben de daha aramıyoruz birbirimizi sandım dersiniz. Eşiniz bayramda arasın sizin için de selam söylesin işte.Araya kandil bayram anneler günü girdi ve ben aradım. Ben öyle bir ararım iki ararım üçüncü aramam ama esimin hatri var diye geçen bayramda da aradım.
Ya aynen. Esime de kızıyorum bu konuda. O abisini arayınca yengemi ver onla da konuşayım diyor ama o abisi beni hiç istemiyor telefona. Y ne yapıyor diye sorunca dur burda vereyim konusun diyor. Ya hu o yenge ise ben neyim? Ben de dedim isterlerse ver bana. Boyle deme. O gün bu gündür abisiyle de konuşmuyoruz:))Aramayın. Elti yani sizi bağlamaz.
Yaa çok tatlısınız. Oyle yapacağım:)1.lafa ögretmen olabiliyorsa olsun meslegin basiti olmaz
2.3.4 sözlere gelince saçma basit anlamsız gereksiz söz dizisi siz eviniz arabanız kısacası malınız kiminden iyi kiminden kötü olabilir kimseyi ilgilendirmez laf sokacak bir malzeme degil elticik malzeme bulamamış
Bayram seyran gb büyük aranan günlerde arayın sorun birşey kaybetmezsiniz
Aynı ailenin bireylerisiniz karşılaşmalar olacaktır elti hanım boş konuşacaktır sizde suratına baygın bakın aptal oldugunu anlasın
Aramamak degil de bu da benim icin daha mantikli ama iste bir yanim da o aramiyorsa ben ne arayayim diyen bir cirkef :) bakalim cevremde sevdigim ve anlattığım kisiler de sizin gibi diyor. Öyle yapacağım:)Sadece özel günlerde ararım. Ne oldu neden böyle davranıyorsun diye sormam kesinlikle. Sonra da aramaları seneden seneye azaltırım. Sadece bayramlarda ararım. Sopukkanlı planlarda üstüme yokturBelli ki size abla kardeş olmaz ondan.
Iyi fikirEşin arada birşey yok mu dedi ? Bence sen eşini de arama
Eşin arada birşey yok mu dedi ? Bence sen eşini de arama
Eşiniz onlarla konuşursa odadan çıkın, meşgul olun.Ya aynen. Esime de kızıyorum bu konuda. O abisini arayınca yengemi ver onla da konuşayım diyor ama o abisi beni hiç istemiyor telefona. Y ne yapıyor diye sorunca dur burda vereyim konusun diyor. Ya hu o yenge ise ben neyim? Ben de dedim isterlerse ver bana. Boyle deme. O gün bu gündür abisiyle de konuşmuyoruz:))
Konumun ötesinde, inşallah inşallah bu yıl biter çektiğiniz bu zorluk ve en güzel yerlere atanırsınız...Sabrınıza hayran kaldım. Ben de öğretmen adayıyım, 2 yıldır kpss çalışıyorum. Biri karşıma geçip "hiçbir şey olmazsa ogretmen olur" dese iki yıldır çektiklerimi hatırlar ona bu dünyada görebileceği en büyük dersi verirdim sanırım. Ama siz bana bakmayın tabi benimki sınav psikolojisi.
Siz aramayın bence eltinizi. Belli ki problemi var sizinle. Çok da lazim biri de degil, az ötede oynasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?