Hanımlar abim birkaç aydır yurtdışında çalışıyordu zamanla çocukları ve eşini de yanına alacaktı. Neyse bu oradan biriyle tanışmış güya kadın mesaj atıyormuş abim istemediği halde konuşmak istiyormuş bu kadında çığlak fotolar vs atmış abimde kafası güzelken uymuş kadına bana bunları anlattı ben yermiyim ağzıma ne gelirse saydım saydırdım bana kızıp benden akıl almak için anlatmadığını söyledi bende çok laf söyledim sen dua et seni eşin bırakıp gitmemiş ben olsam 2 dk durmazdım dedim anneme de anlattı annem yengeme boşanmasını arkasında olduğunu söyledi ama yengem yapmadı. Abime kaç yaşında adam olduğunu utanmadın mı bunları yaparken ya aynısını karın yapsaydı dediğimde bana tavır aldı asla umrumda değil aldığı tavır. Benden destek bekliyordu herhalde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz olsanız ne yapardnız
- Konu Sahibi Kamrhan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.964
- 498
- 23 Ocak 2016
- 32.915
- 49.301
- 598
- 23 Ocak 2016
- 32.915
- 49.301
- 598
Tüh keşke alıntılasaydınız D kalmış geriye E F G yokbu da soru mu aynı sizin yaptığınızı yapardım
burada bize ne sormak istediniz yani konuyu hangi amaçla açtınız anlamadım
- 18 Kasım 2014
- 4.456
- 5.664
- 358
- 11 Şubat 2023
- 9.740
- 1
- 21.332
- 268
Ne demiş ?bu da soru mu aynı sizin yaptığınızı yapardım
burada bize ne sormak istediniz yani konuyu hangi amaçla açtınız anlamadım
- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.964
- 498
nasıl olsa geri gelir MuneTüh keşke alıntılasaydınız D kalmış geriye E F G yok
ben anlatayım abisi yurt dışına çalışmaya gitmiş sonra çoluk çocuğu eşi de götürecekmiş.. Yurt dışında bir kadın abiye kafayı takmış çıplak foto göndermiş abi önce yüz vermemiş ama birgün alkolün etkisi ile oda yavşamış kadına
konu sahibinin annesi de konu sahibi yengeye boşa diyorlarmış yenge boşamamış
bunu yazmış ama bizden ne istediği belli değil :)
ellerimlekazidim buraya yazmıştım canım
- 23 Ocak 2016
- 32.915
- 49.301
- 598
Aa neden boşa diyorlar bu da ilginçmiş aksine sabret 3 günlük bir şeydir gecicidir affet demeleri gerekirdinasıl olsa geri gelir Mune
ben anlatayım abisi yurt dışına çalışmaya gitmiş sonra çoluk çocuğu eşi de götürecekmiş.. Yurt dışında bir kadın abiye kafayı takmış çıplak foto göndermiş abi önce yüz vermemiş ama birgün alkolün etkisi ile oda yavşamış kadına
- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.964
- 498
yalan değil takdir ettim arkalarında durmalarınıAa neden boşa diyorlar bu da ilginçmiş aksine sabret 3 günlük bir şeydir gecicidir affet demeleri gerekirdi
ama bizden ne istiyor anlamadım konu sahibinin
Bilerek silmedimnasıl olsa geri gelir Mune
- 23 Ocak 2016
- 32.915
- 49.301
- 598
Evet gerçekten arkasında duruyorlarsa takdir etmelikyalan değil takdir ettim arkalarında durmalarını
ama bizden ne istiyor anlamadım konu sahibinin