• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri siz ne dersiniz kızlar??

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
tv de gördüm bayıldımmmmm
cemrenin giydiği siyah kıyafeti diyorum , bu kadar mı asil durur bi elbise kraliçe gibi duruyo valla:) ,,
nişanımda bunu giymek istiyorum, ben öyle allı dallı kabarık kıyafetleri sevmem giymem de ,önemli olan zarif şık asil kuğu gibi durması , saçlarımı biraz daha kabarık bi topuz istiyorum,, renk konusundada nişanda siyah giyir mi bilmiyorum aslında giyilebilir nolcak kii,önemli olan elbisenin nasıl durduğu

sizin yorumlarınızı da merak ediyorum nişan güzel bi yerde olucak ev ortamında değil bu arada

Eklentiler

• $ondagordum_kuzeyguney_dugun_cemre_gulten_ozgur_masur1.jpg
    $ondagordum_kuzeyguney_dugun_cemre_gulten_ozgur_masur1.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 93
ben söz aşamasındayım ama sözden hemen sonra nişan olacak o yüzden de nişan kıyafetlerine de bakıyorum :9:
kıyafet çok güzelmiş ama sanki daha çok kokteyl, davet için uygun gibi geldi bana hani şevkini kırmak istemem ama insan kendi nişanında bence sadeliğe kaçmamalı kendi nişanın abartıyı kaldırır siyah güzel bi renk ama bu aylarda ördek yeşili , saks mavisi yada kırmızı ben bunlardan yana kullanıyorum tercihimi :))

model olarak böyle bişey istiyorum, ama blki bu siyah olmaz vişne çürüğü olur koyu mor olabilir ben koyu kırmızı istiyorum

$ondagordum_kuzeyguney_dugun_cemre_gulten_ozgur_masur3.jpg $ondagordum_kuzeyguney_dugun_cemre_gulten_ozgur_masur3.jpg umarım ekleyebilmişimdir :))) sırt kısmına bayıldım o filmi izlemediğimden elbise hakkında yayınladığın resme göre fikir yürüttüm ama baktım netten ve hoş elbiseymiş :))) tabii güzel bi renk ayalamak lazım

model olarak böyle bişey istiyorum, ama blki bu siyah olmaz vişne çürüğü olur koyu mor olabilir ben koyu kırmızı istiyorum

koyu kırmızı elbiseye gider diye düşünüyorum ama şöylede bi durum var özel günlerde birazda uyuma bakmak lazım ten rengine, saçına giden bir renk tercih etmelisin bence :34::34:

koyu kırmızı elbiseye gider diye düşünüyorum ama şöylede bi durum var özel günlerde birazda uyuma bakmak lazım ten rengine, saçına giden bir renk tercih etmelisin bence :34::34:

evet canım kesinlikle ten saç uyumu gerek ,, buğday tenliyim esmer sayılırım ,saçlarım da siyah ,, fiziğimde iyi diyebilirim beğeniyolar yani:1:

evet canım kesinlikle ten saç uyumu gerek ,, buğday tenliyim esmer sayılırım ,saçlarım da siyah ,, fiziğimde iyi diyebilirim beğeniyolar yani:1:

o zmn aynı ben diyorum :16::21: bize kırmızı çok yakışıyor ve bahsettiğim diğer renkler hatta kahverenginin tonları da... :42:

güzelde fakat nişan iiçin bu kıyafet uygun olmaz diye düşünüyorum.çünkü nerden baksan heryeri açık yani hoş durmaz

ayyy bayılcam ne açığı ya:D bence cok kapalı ama straplez sevmiyormuşsun. sırtı cok hoş gayet güzel canım nişanda kabarık giyenleri hiç anlamıyorum cok kötü biraz modern olun ya hu

ayyy bayılcam ne açığı ya:D bence cok kapalı ama straplez sevmiyormuşsun. sırtı cok hoş gayet güzel canım nişanda kabarık giyenleri hiç anlamıyorum cok kötü biraz modern olun ya hu

aynenn sana katılıyorum canımm açık açık diyip durdular neresi açıkk bunun:9::9::9::9:evet kabarıklardan nefret ediyorum okul müsamere çocuğu gibime geliyo daha kadınsı daha çekici bişey istiyorumm
:3:

Back