Siz napardiniz

Merhaba ben evliyim ve bı cocugum var boşanmak istiyorum hicbisekilde evin içinde veya dışarda sorumluluk almayan küçük çocuk gibi herşeye nasi yapım diye tepki veren bı adamla söylediklerimin bı hükmü olmayan bı adam ailemi arkama alamadım onlara göre dövmeyen eş en iyi eştir yoruldum kısacası bu süreç beni çok yıprattı boşanmaya çalışırken ailemle yaşadıklarım karşımda soğudum benden soğuyan bı adam kadın sığınmaya gitmek için çok araştırdım ve oraya giderek bı hayat kurmak istiyorum çocuğum burda bu şehirde benim ailem onun ailesiyle bırakarak ona iyi bakiyolar çünkü ama ondan uzak kalicam görmek isticem mahkemede görüş hakkı isticem ama boşanmak için kadın sığınma benim için en iyi durum şu halde ama nasi gidicem gitsem nasi olucak bilmiyorum bana akıl verin sizden ricam yorumlarınizi yaparken empati kurmaniz
Çocuğuna görüş hakkı istemek yerine niye yanına almıyorsun. Aileni neden ikna etmek için daha fazla çaba harcamıyorsun?

Çok uzun olmaması için detaya inmedim ama bunun için çok uğraştım çok fazla direndim her defasında karşımda olmaz diyen bı ailem vardı ve beni çok yıpratan bı süreç oldu şuan artık yorulmuş durumdayım içinden çıkamıyorum

Çocuğunuz kaç yaşında? Sığınma evine beraber gidebilirsiniz en yakın karakola gidip sığınma evine gitmek istiyorum diyebilirsiniz

Onu almak istemiyorum çünkü evli olduğum kişi de ailesi benim ailemde dahil çocuğuma karşı ilgililer onun burda daha mutlu olucagini biliyorum 6 yaşında ben onunla görüşmek için herşey yapicam ama şuan bu durumda yapamıyorum sevmediğim bı adamla aynı evin içinde nefes almak sürekli azar işitmek

Bencilsin. Hiç bir çocuğa annesi haricinde bir başkası annelik edemez. Evliliğinde mutlu olmayabilirsin ama bunun faturasını çocuğuna kesemezsin. Hayatını değiştirmek istiyorsan önce kendine yeni bir düzen kur ama bu düzeni çocuğun içinde varolacak şekilde kur. O çocuk bu hayata senin rahminden gelmişken, bu kadar silip atmak nasıl kolay olabilir ki?

Bencilsin. Hiç bir çocuğa annesi haricinde bir başkası annelik edemez. Evliliğinde mutlu olmayabilirsin ama bunun faturasını çocuğuna kesemezsin. Hayatını değiştirmek istiyorsan önce kendine yeni bir düzen kur ama bu düzeni çocuğun içinde varolacak şekilde kur. O çocuk bu hayata senin rahminden gelmişken, bu kadar silip atmak nasıl kolay olabilir ki?
Çocuğumu silicem şeklinde bı yazı yazmadım bu psikolojiyle ona zarar veriyorum o benim hayatımda her zaman olucsk ben asla ondan vazgeçmem çocuğum için kendime bı düzen kurucam onun iyi bakilmicagini bilsem asla ardimdada birakmam cumlelerinizi kurarken dikkatli seçin beni iki dakkada annesizlikle yargılamadan önce çünkü buraya yazıyorum nasi bı psikolojiyle yazdığımı bilmiyosunuz yazdıklarımin mukkemel olmasını beklemeyin

Çocuğumu silicem şeklinde bı yazı yazmadım bu psikolojiyle ona zarar veriyorum o benim hayatımda her zaman olucsk ben asla ondan vazgeçmem çocuğum için kendime bı düzen kurucam onun iyi bakilmicagini bilsem asla ardimdada birakmam cumlelerinizi kurarken dikkatli seçin beni iki dakkada annesizlikle yargılamadan önce çünkü buraya yazıyorum nasi bı psikolojiyle yazdığımı bilmiyosunuz yazdıklarımin mukkemel olmasını beklemeyin
2 cocuk annesi olarak yazıyorum zaten. Pskilojiniz iyi durumda olmayabilir. Ama çocuğunuzu bir gün bile arkanızda bırakmaya tahammül edebiliyorsunuz.
Kendi konforunuzdan önce çocuğunuzun ki gelir.
Onun "terk etmiş anne" psikolojisini hesap edebiliyor musunuz?

Ben 3 hafta annemin rahatsizlandiginda yanında refakatçi kalmak zorundaydım tek cocuk olduğum için. Hala oğlum (9 yaşında şu an) arada bana gelip "anne seni kaybetmekten çok korkuyorum" der ve ben uzun uzun ona beni asla kaybetmeyecegini anlatırım.

Benim durumum zorunlu bir haldi. Eşim ve tüm büyüklerimiz çocuklarımın yanında kalıp destek oldular. Ama hiç kimse o minicik yürekten annenin yokluğunun ona ne acı yaşattığını sokemedi.
Bilmem anlatabildim mi?

2 cocuk annesi olarak yazıyorum zaten. Pskilojiniz iyi durumda olmayabilir. Ama çocuğunuzu bir gün bile arkanızda bırakmaya tahammül edebiliyorsunuz.
Kendi konforunuzdan önce çocuğunuzun ki gelir.
Onun "terk etmiş anne" psikolojisini hesap edebiliyor musunuz?

Ben 3 hafta annemin rahatsizlandiginda yanında refakatçi kalmak zorundaydım tek cocuk olduğum için. Hala oğlum (9 yaşında şu an) arada bana gelip "anne seni kaybetmekten çok korkuyorum" der ve ben uzun uzun ona beni asla kaybetmeyecegini anlatırım.

Benim durumum zorunlu bir haldi. Eşim ve tüm büyüklerimiz çocuklarımın yanında kalıp destek oldular. Ama hiç kimse o minicik yürekten annenin yokluğunun ona ne acı yaşattığını sokemedi.
Bilmem anlatabildim mi?
Her çocuk aynı değildir ikincisi yaşamadığınız bı durum karşısında bu kadar rahat konuşmanızı anlayamıyorum çünkü şunu unutuyosunuz hiçbir anne çocuğunu bırakmak istemez ben uyku uyumayı unuttum eşiniz sizi kolunuzdan tutup diğer duvara vurdumu hiç yada çocuğunuz size anne seni hep aglatiyolar dedimi bunları yaşadınız mı peki çocuğum benden çok babasına düşkündür herşeyiyle ben ilgilenirim bunları düşünüyorum düşünmekten uyuyamıyorum artık iyi değil mukkemmelde baksalar ben ona hasret olucam bu beni etkiliyo herşeyden çok ama yapamıyorum

Her çocuk aynı değildir ikincisi yaşamadığınız bı durum karşısında bu kadar rahat konuşmanızı anlayamıyorum çünkü şunu unutuyosunuz hiçbir anne çocuğunu bırakmak istemez ben uyku uyumayı unuttum eşiniz sizi kolunuzdan tutup diğer duvara vurdumu hiç yada çocuğunuz size anne seni hep aglatiyolar dedimi bunları yaşadınız mı peki çocuğum benden çok babasına düşkündür herşeyiyle ben ilgilenirim bunları düşünüyorum düşünmekten uyuyamıyorum artık iyi değil mukkemmelde baksalar ben ona hasret olucam bu beni etkiliyo herşeyden çok ama yapamıyorum
Bilmediğim bir konuda yorum yapmıyorum.
Siz eğer kendiniz için güvenli bir ortamda değilseniz çocuğunuz da güvende değildir. Onun bunun iyi bakması önemli değil.
Siz kendinize yol çizerken çocuğunuzu da bırakmayın kimselere diyorum.
Çocuklar aynıdır. Hepimiz çocukluk travmalarimizin esiriyiz.

Bilmediğim bir konuda yorum yapmıyorum.
Siz eğer kendiniz için güvenli bir ortamda değilseniz çocuğunuz da güvende değildir. Onun bunun iyi bakması önemli değil.
Siz kendinize yol çizerken çocuğunuzu da bırakmayın kimselere diyorum.
Çocuklar aynıdır. Hepimiz çocukluk travmalarimizin esiriyiz.
Anlamiyosunuz benim ailem bana kan kustururken ona dokunmaya kıyamaz eşimin ailesi de öyle bu adam çocuğunun yanında annende böyle zaten diye konuşmalar yapan biri çocuğuna zarar vericek biri değil ama beni canımdan bezdirdi defalarca konuşan düzelsin diye uğraşan bendim ailemin gözünde beni kötüleyen bı adam var karşımda

Back