siz hayal edin, biz çizelim/satış durdurulmuştur

Supermanli çizimin gibi olsun tatlım işte birde istediğim objeleri koyarsan tamamdır ha tarihte 18 02 2007 ve 17.10.2011 en önemli tarihlerimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Supermanli çizimin gibi olsun tatlım işte birde istediğim objeleri koyarsan tamamdır ha tarihte 18 02 2007 ve 17.10.2011 en önemli tarihlerimiz

Tamamdır hepsini not aldım. Ben sizi bir iki şey sormak için tekrar rahatsız edebilirim. Umarım beğeneceğiniz birşey yapacağım :)

Canım birşey paylaşmak istiyorum.
Uzun ama

'''YAPICI OLMAK İÇİN EĞİTİM GEREKLİDİR'''

Renklerin ustası olarak anılan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta öğrencisini uğurlarken, yaptığı resmi şehrin en kalabalık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kalem bırakmasını, halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmesini istemiş. Öğrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasına gitmiş. Usta ressam üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını ve yanına da insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile bırakmasını önermiş.Öğrenci denileni yapmış.. Birkaç gün sonra bakmış ki resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş. Usta ressam şöyle demiş: İlkinde insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. İkincisinde onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi. Emeğinin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın. Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma. (Nüktedan için kısa alıntıdır.)

Özlem Hanım çok teşekkür ederim. O kadar güzel birşey paylaşmışsınız ki... Bu hikayeyi hiç duymamıştım, günlük hayatımda da hep aklımda olacak. Gerçekten çok teşekkür ederim.

bence resimlerinizin son derece mizaha uygun olmuş
elinize sağlık ben beğendim doğrusu
hayırlı satışlar
size tavsiyem olumsuz yorumlara cevap verip tartışma çıkmasına ortam sağlamayınki satışlarınız bol olsun

Çok teşekkür ederim Esra Hanım,
tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim benim için çok değerli.
Bebeğinizi mutluluk, sağlık ve huzurla kucağınıza almanız dileğiyle,
Sevgiler :)

Çok teşekkür ederim Esra Hanım,
tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim benim için çok değerli.
Bebeğinizi mutluluk, sağlık ve huzurla kucağınıza almanız dileğiyle,
Sevgiler :)

teşekkür ederim bende güzel dilekleriniz için
hayırlı satışlar

eğitimimim ve bilgim olduğu için eleştirebilirim siz beni nerden tanıyorsunuz da yorum yapıyorsunuz anlamadım ?
sizi goya ,van gogh, dali eleştirecek değil ya.
ayrıca çizimin karikatürvari olması ile profesyonel olmaması arasında bir bağ yok.
iyi satışlar....

Son düzenleme:

Konu sahibi arkadaş yollasın bana ben düzeltirim canım..

Konu sahibi arkadaş yollasın bana ben düzeltirim canım..

Hayır amacın nedir? Gocunduğunu anlıyorum tabikii. Bunu bana niye söylüyorsun rica et konu sahibinden yollasın sana düzelt. Ya da koy birkaç çizimini bakalım.

Merhaba bayanlar,

Bikaç gün önce satış yapmak için burada bu konuyu açtım fakat anlayamadığım şekilde aşırı olumsuz eleştrilerle karşılaştım.
Ben resimlerimi kimsenin eleştirisine sunmadım. Eğitimini almış olduğum sanatı, el emeğimle, emek vererek ayrıca kendimden bişeyler katarak farklı tarzda hediyelere dönüştürüp satmaktı tek amacım.

Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil benim de beğenmediğim çok şey oluyor ama kimsenin emeğini küçük görüp, satışını baltalayacak bir yorumda bulunmuyorum. Allah'ta bu yolumdan şaşırtmasın inşallah.
Kimsenin ne eğitimini, ne kişiliğini eleştirdim burada, yalnızca yapılan davranışın kaba olduğunu vurguladım yazdığım yorumlarda.
Bundan sonra da bu tarz yorumlara yanıt vermeyeceğim.

Önceden de söylemiş olduğum gibi isteyen çizimlerimi orjinal bulup sipariş eder ve ben seve seve, zevkle çizer yollarım, istemeyen sipariş vermez bu kadar basit.

Dün teslimatı yapılan bu resmi çok severek çizdim, çok tatlı bir çiftti:)

Eki Görüntüle 1206741

Haksızlık etmeyeyim diye birkaç kez baktım resime, cesaretinize bayıldımm. Ilkokul seviyesi bu çiziminizi sonuçta el emeği olduğu için istediğiniz fiyata satma özgürlüğünüzü eleştirmeyeceğiz ancak sanat demek yüksek kalite demektir. Bunlara çizim dediğiniz müddetçe sorun yok bence ama yaptıklarınızı sanat olarak nitelendirirseniz insanların eleştirisine kızmayın çünkü benim iPhonu'umda bile fotoğrafı çizime resime karikatüre çeviren envanter çeşit programlar bile daha iyi sonuçlar veriyor.
Yine de hayırlı satışlar

eski çalışmalardan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407091999733.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 71
slm eşimle evlilik yıl dönümümüz bende özel ve farklı bişyler istiyorum ve eşime üç beş sayfalık bir kitap yapıp tanışmamızdan bu zamana kadar olan şeyleri çizmeyi düşünüyorum hem basit hem güzel şeyler istiyorum eşim zaten tasarımcı profosyonel bir şey istemiyorum .tanışmamızdan bu zaman kadar olan şeyleri bu tarz bir çizimle anlatmak istiyorum.ben belli olan seyleri ve çizmdeki kahramanların suratlarına vermek istediğim ifadeleri anlatsam ortak bir çalışmayla böyle bir şey hazırlayabilirmiyiz??

merhabalar tabiiki yapabiliriz size özelden mesaj atıyorum ayrıntıları telefonda da konuşabiliriz.

Merhaba bayanlar,

Şükürler olsun ki satışlarım iyi gittiği için, sizlere de kolaylık olması adına kargoyu ücretsiz yapmaya karar verdim. Türkiye'nin her yerine kargo yapıyorum siz siparişinizi verin yeter
Ayrıca burada verdiğim fiyatlar ortalama fiyatlardır.
Talebiniz doğrultusunda yine kolaylık sağlanabilir.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…