- 30 Aralık 2009
- 4.303
- 16.609
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supermanli çizimin gibi olsun tatlım işte birde istediğim objeleri koyarsan tamamdır ha tarihte 18 02 2007 ve 17.10.2011 en önemli tarihlerimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım birşey paylaşmak istiyorum.
Uzun ama
'''YAPICI OLMAK İÇİN EĞİTİM GEREKLİDİR'''
Renklerin ustası olarak anılan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta öğrencisini uğurlarken, yaptığı resmi şehrin en kalabalık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kalem bırakmasını, halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmesini istemiş. Öğrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasına gitmiş. Usta ressam üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını ve yanına da insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile bırakmasını önermiş.Öğrenci denileni yapmış.. Birkaç gün sonra bakmış ki resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş. Usta ressam şöyle demiş: İlkinde insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. İkincisinde onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi. Emeğinin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın. Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma. (Nüktedan için kısa alıntıdır.)
bence resimlerinizin son derece mizaha uygun olmuş
elinize sağlık ben beğendim doğrusu
hayırlı satışlar
size tavsiyem olumsuz yorumlara cevap verip tartışma çıkmasına ortam sağlamayınki satışlarınız bol olsun
Çok teşekkür ederim Esra Hanım,
tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim benim için çok değerli.
Bebeğinizi mutluluk, sağlık ve huzurla kucağınıza almanız dileğiyle,
Sevgiler:)
Canım birşey paylaşmak istiyorum.
Uzun ama
'''YAPICI OLMAK İÇİN EĞİTİM GEREKLİDİR'''
Renklerin ustası olarak anılan büyük bir ressamın öğrencisi eğitimini tamamlamış. Büyük usta öğrencisini uğurlarken, yaptığı resmi şehrin en kalabalık meydanına koymasını ve yanına da kırmızı bir kalem bırakmasını, halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı iliştirmesini istemiş. Öğrenci birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde resmin çarpılar içinde olduğunu görmüş. Üzüntüyle ustasına gitmiş. Usta ressam üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Öğrenci resmi yeniden yapmış. Usta yine resmi şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş fakat bu kez yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde boya ile birkaç fırça koymasını ve yanına da insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile bırakmasını önermiş.Öğrenci denileni yapmış.. Birkaç gün sonra bakmış ki resmine hiç dokunulmamış. Sevinçle ustasına koşmuş. Usta ressam şöyle demiş: İlkinde insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. İkincisinde onlardan yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye cesaret edemedi. Emeğinin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın. Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartışma. (Nüktedan için kısa alıntıdır.)
Konu sahibi arkadaş yollasın bana ben düzeltirim canım..
slm eşimle evlilik yıl dönümümüz bende özel ve farklı bişyler istiyorum ve eşime üç beş sayfalık bir kitap yapıp tanışmamızdan bu zamana kadar olan şeyleri çizmeyi düşünüyorum hem basit hem güzel şeyler istiyorum eşim zaten tasarımcı profosyonel bir şey istemiyorum .tanışmamızdan bu zaman kadar olan şeyleri bu tarz bir çizimle anlatmak istiyorum.ben belli olan seyleri ve çizmdeki kahramanların suratlarına vermek istediğim ifadeleri anlatsam ortak bir çalışmayla böyle bir şey hazırlayabilirmiyiz??Merhabalar,
El emeğimle hayallerinizi, hayatınızı, özel günlerinizi, kısacası aklınızdan geçen herşeyi kişiye özel olarak çizip tasarlıyorum. Resmin çerçevesini isteğinize bağlı olarak değiştirebilir, içindeki resmi bastırabilir veya çoğaltabilirsiniz. Resmin boyutu tamamen size kalmış. Çerçevenizi masanıza koyabilir, duvarınıza asabilirsiniz. Türkiye'nin her yerine alıcı ödemeli kargo yapılır. Mersin ve Tarsus içi kargo olmaksızın elden teslim edilir.
Eki Görüntüle 1204972
slm eşimle evlilik yıl dönümümüz bende özel ve farklı bişyler istiyorum ve eşime üç beş sayfalık bir kitap yapıp tanışmamızdan bu zamana kadar olan şeyleri çizmeyi düşünüyorum hem basit hem güzel şeyler istiyorum eşim zaten tasarımcı profosyonel bir şey istemiyorum .tanışmamızdan bu zaman kadar olan şeyleri bu tarz bir çizimle anlatmak istiyorum.ben belli olan seyleri ve çizmdeki kahramanların suratlarına vermek istediğim ifadeleri anlatsam ortak bir çalışmayla böyle bir şey hazırlayabilirmiyiz??