siz hayal edin, biz çizelim/satış durdurulmuştur

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
Merhabalar,

El emeğimle hayallerinizi, hayatınızı, özel günlerinizi, kısacası aklınızdan geçen herşeyi kişiye özel olarak çizip tasarlıyorum. Resmin çerçevesini isteğinize bağlı olarak değiştirebilir, içindeki resmi bastırabilir veya çoğaltabilirsiniz. Resmin boyutu tamamen size kalmış. Çerçevenizi masanıza koyabilir, duvarınıza asabilirsiniz. Türkiye'nin her yerine alıcı ödemeli kargo yapılır. Mersin ve Tarsus içi kargo olmaksızın elden teslim edilir

Eklentiler

• $IMG_20140710_222140.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
İşlerimden bazıları yakından şu şekildedir,

http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/uhm.gif

Ben tam olarak anlayamadım ; mesela süpermenin olduğu resim çok hoşuma gitti eşim ve benim fotoğrafını gönderip yüz hatkarımıza göre mi çiziyorsunuz ? Bir de aşağı yukarı bir fiyat verbilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar Özlem Hanım,
Evet siz bana bir fotoğrafınızı gönderiyorsunuz, ayrıca resimde olmasını istediğiniz şeyleri söylüyorsunuz. Bu hobiniz olabilr, özel tarihler olabilir, birbirinizle ilgili özel şeyler olabilir, aklınıza ne gelirse.
Bende isteğinize uygun olarak tasarlayıp çiziyorum.

Çerçeveler boyutlara göre fiyatlandırılıyor.
Orta boy çerçevelerim 13x18 fiyat 40 tl
Büyük boy çerçevelerim 25x35 fiyat 55 tl

Orta boy cerceve fiyatım 45 tl olacaktı yanlıs yazmısım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
biraz boyama kitabı misali bunu herkes çizebilir sanırım. yanlış anlamayın hobi olarak ilgilenebilirsiniz ama profesyonel olarak kesinlikle olamaz.

Bir resimlere baktım bir de fiyatlara baktım şok oldum. Benim kardeşim ciddi derecede karakalem portre çalışmaları yapıyor ancak sizin kadar ücret talep ediyor ki bence ona göre çok az bile ama hala benim de hatalarım vardır şimdilik bu yeter diyor. Çok şaşırdım gerçekten ben..

biraz boyama kitabı misali bunu herkes çizebilir sanırım. yanlış anlamayın hobi olarak ilgilenebilirsiniz ama profesyonel olarak kesinlikle olamaz.

siz çizin o halde hanımefendi, profesyonelliğimi veya amatörlüğümü eleştirecek olan siz değilsiniz

Almak istemeyebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz, seçim sizin. Siz kardeşinizden alışveriş yaparsınız o halde. Kardeşiniz o kadar ücret talep ediyor, ben bu kadar talep ediyorum. Piyasanın oldukça altında verdiğim fiyatlar. Ayrıca ben çerçevelerle beraber satıyorum. Profesyonel olarak yapıp sattığım için piyasayı da net olarak biliyorum.

Profesyonel mi? Siz ciddisiniz.

İyi geceler online gördüm burdan yazayım dedim. Çerçevemde kırmızı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…