Siz hangi nlleri yakndan grdnz....

yeliz yeşilmen,zeynep mansur,suat suna,nadide sultan,gökhan güney,latif doğan,hatice,şu kavak yelerindeki polis metin varya adını bilmiyom onu.aklıma bunlar geliyo...

Cem Yılmaz
Cansu Dere,
Nejat ışler
Kıvanç Tatlıtuğ
Sedef Avcı
Vildan Atasever
Lale Mansur
Tuba Ünsal
Nefise Karatay
Ceyda Düvenci
Özgü Namal
Nurgül Yeşilçay
Cem Özer
Fatih Akın
Cansel Elçin
Berna Laçin
Mehmet Aslantuğ
Yılmaz Erdoğan
Belçim Erdoğan
Tardu Flordun
Saadet Işıl Aksoy
Bergüzar Korel
Halit Ergenç
Zeynep Tokuş

aklıma gelenler

kenan doğulu ve emre aydını gördüm çok hevesliydim onlara
sertap erener
teoman
baha
göksel
haluk levent
hakan altun
ceza
pamela
gökhantepe
alişan
yeliz yeşilmen
hanımın çiftliğindeki bazı oyuncılar

istanbulda oturdugum ıcın sanırım okdr fazla kişi gördüm ki...hatrladıklarımı yazıyımm..
daha bır hafta once Acun Ilıcalı ve Hülya Avşarı bırlıktle gordum arabanın ıcınde bende yanlarndan gecıyordm...
bundan daha once ıkısınıde ayrı ayrı Kanyonda görmüştüm..
Aşkın Nur Yengi yi , yaprak dokumunun leventını ve dızıde kı kız arkadaşı Aslıyı , Sevda Demirel i,Beyaz ı,birçok ünlü futbolcuyu,Demet Şener i ıstinye Parkta
Beyaz Show da Beyaz ı, Pınar Altug ve Yagmur Atacan ı, Göksel i ,Fatih Erkoç u
Bulunduğum okul dolayısıyla Yagmur Atacan ı,Sinem Kobal ı,arka sokaklarda kı bırkac oyuncuyu,
Bulundugum lıse dolayısıyla Selena ekibini,
ısmail Türütle tnısmstım dayımın arkdsyı ,
Demel Akalın ı,Serdar Ortaç ı,Duman ekibini konserde..
Athena ekibini havaalanında gormustum...
Safiye Soyman ı ayyakkabı alırkennn..
Bengü yü adalarda görmüştüm.
Hüsnü Şenlendiricinin oğlu bızım okulda oldugu ıcın cok sık gelırdı..
Ajda pekkanı gordumm gercekten cok guzeldii, Cem yılmaz ı,Cem Hakko yu...Tim de gördüm...
Bedirhan Gökçek, Savaş Ay,Zara,Ayna ekibi...küçükktüm Cem Karacayı görmüştüm..
Aşk ve Ceza dan Murat Yıldırım la oyuncu eşini alışverişte,Yaprak dokumunde kı cemı ve ezelde kı eşi bahar ı kahve içerken,nurgul yeşilçayı ve cem özer i de etilerde gormustum..Yonca Evcimik bostancı sahilinde köpeğini gezdirirken gormustm..Murat göğebakan ı gıttıgım bı cafede cok sık goruyorum..Artoyu da görmüştüm bır cafede.
Beşiktaş lı pascal nouma arkadasımın arkdsymıs metroda tanıstık tabı ben tanımadım sonradan o oldugunu ogrendım :roflol:
Deniz Sekiyle tanısmıstımm bırde..
CADIARZU hmmm şuan aklma gelmıyoo geldıkce eklerım ama daha bısuru wardı ..gerçekten bnnde yazınca farkettım baya gormusumm ama oturdugum semt dolayısıyla hepsı buaralarrrdaalar gercekten ama sunu solıım sızden bızden bı fark yok okdr makyajla okdr oluyolarsaaa bızlere neler olur alkisalkisalkis:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Ben bir dönem yönetmenlik yaptığım için birçok isimle beraber çalıştım (örneğin:Burcu Esmersoy, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ vs.) Bir de ıstanbul'da belirli mekanlarda bulundukları için çoğuna rastlayabiliyorsunuz. Bunun dışında Sandra Bullock film çekimi için şu an buludnuğum şehre gelmişti, film festivalinde bizzat Kevin Spacey ve Kanadalı bir aktörle tanıştım, şu an adını hatırlamıyorum ama fotoğrafım bile var.
Bir de Serra Yılmaz'la fotoğrafım var, bize oyunculuk dersi vermişti, çok çok tatlı bir kadınnn

kenan doğulu ve emre aydını gördüm çok hevesliydim onlara
sertap erener
teoman
baha
göksel
haluk levent
hakan altun
ceza
pamela
gökhantepe
alişan
yeliz yeşilmen
hanımın çiftliğindeki bazı oyuncılar

Ben Emre Aydın'ı Cevahir de görmüştüm, çok şaşırmıştım nedense çünkü çok kısa boyluydu (bana göre tabi)

Bende eskiden uçuş hostesliği yaptığım için bir çok ünlüyü gördüm.
Ama ilk gördüğüm ünlüler ben 10 yaşındayken Maksim gazinosu vardı orda sahne alan ünlülerdi. İbrahim Tatlıses ile o zamandan bir fotom var. Sibel Can'da orda sahne almıştı.
Neyse sırayla aklıma gelenleri sayayım.
Nefise Karatay, Coşkun Sabah, Candan Erçetin, Mahsun Kırmızıgül, Cem Özer, Nirgül Yeşilçay, Tülin Şahin, kıraç, vallah o kadar çok ki şimdi isimlerini bile hatırlamakta zorlanıyorum bazılarının. Simaları gözümün önünde ama isimleri gelmiyor aklıma. Ve şimdi onları düşünmekle de uğraşamıcam vallah. Uykum geldi.

beren saat
emel sayın
korhan ''zuhal topal ın eşi '' (arkadaşım)
ebru destan
özgül kavruk (arkadaşım)
emel acar
sanem çelik

daha var da aklıma gelmiyor...

havalimanında 10 yıl görev yaptığım için görmediğim heralde kalmamıştır ki içlerinde yabancı ünlülerde var. hatta çoğunu bir değil birkaçkez görüp muhatap olmuşluğumda var.

insan istanbulda yaşayınca artık umursayıp farketmiyor bile ünlüleri

Azra Akın
Emrah
Kıvanç Tatlıtuğ (Harikaydı!!! TV den daha yakışıklı mükemmel birşey o :jeyyar:)

ebru şallı
çağla şikel
emre altuğ
sezen aksu
ibrahim tatlıses
serdar ortaç
beyaz
alişan
doktor bilal ve aldo :roflol: görmesem de olurdu gerçi

abd deym; cok yakin bi arkdas buyuk bi alisvers merkznde calisiyo vee brad pitt i gormus..ilk basta saka sandm ama hakkaten gormus..etrafindaki kalabaliktan cakmis manzarayi..

Mustafa sandal murat gögebakan
hazal sila
hakan peker ibrahim tatlises
yalin yilmaz erdogan
murat ceceli tarkan
gökhan özen hadise

Lisedeyken ajanslara kaydolup dizi cekimlerine gidiyordum, para aliyordum.
Hayat Bilgisi en cok gittigim yerdi, haliyle ordaki oyunculari her hafta sonu goruyordum.
Ozellikle Perran Kutman ve Gokce Bahadir'i gormekten mutluluk duydum.

Oyuncu olarak bir de Ipek Tuzcuoglu'nu gordum Ah Be Istanbul'un cekimlerinde.
Cesitli konser ve gittigim canli yayinlardan da bayagi kisileri gordum.

Ben Emre Aydın'ı Cevahir de görmüştüm, çok şaşırmıştım nedense çünkü çok kısa boyluydu (bana göre tabi)

kenan doğulu emre aydın gibi çok kısa
yakından gördüğümde şok geçirdim kenan tombiş görünüyordu cılız birşey :asigim:

Ahmet i yakindan görmüstüm kafasinda baseballsapkasi vardi...yüzünüde dosyaylan gizliyordu aynen böyle:1ninca:..konsoloslukta görmüstüm...

Yunuz bülbülü görmüstüm yine konsoloslukta

havalimaninda Gökhan güneyi görmüstüm..ve ayni ucakta uctuk..

Ragga oktay..konserde gördüm..

Emrah....konserde gördüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…