istanbulda oturdugum ıcın sanırım okdr fazla kişi gördüm ki...hatrladıklarımı yazıyımm..
daha bır hafta once Acun Ilıcalı ve Hülya Avşarı bırlıktle gordum arabanın ıcınde bende yanlarndan gecıyordm...
bundan daha once ıkısınıde ayrı ayrı Kanyonda görmüştüm..
Aşkın Nur Yengi yi , yaprak dokumunun leventını ve dızıde kı kız arkadaşı Aslıyı , Sevda Demirel i,Beyaz ı,birçok ünlü futbolcuyu,Demet Şener i ıstinye Parkta
Beyaz Show da Beyaz ı, Pınar Altug ve Yagmur Atacan ı, Göksel i ,Fatih Erkoç u
Bulunduğum okul dolayısıyla Yagmur Atacan ı,Sinem Kobal ı,arka sokaklarda kı bırkac oyuncuyu,
Bulundugum lıse dolayısıyla Selena ekibini,
ısmail Türütle tnısmstım dayımın arkdsyı ,
Demel Akalın ı,Serdar Ortaç ı,Duman ekibini konserde..
Athena ekibini havaalanında gormustum...
Safiye Soyman ı ayyakkabı alırkennn..
Bengü yü adalarda görmüştüm.
Hüsnü Şenlendiricinin oğlu bızım okulda oldugu ıcın cok sık gelırdı..
Ajda pekkanı gordumm gercekten cok guzeldii, Cem yılmaz ı,Cem Hakko yu...Tim de gördüm...
Bedirhan Gökçek, Savaş Ay,Zara,Ayna ekibi...küçükktüm Cem Karacayı görmüştüm..
Aşk ve Ceza dan Murat Yıldırım la oyuncu eşini alışverişte,Yaprak dokumunde kı cemı ve ezelde kı eşi bahar ı kahve içerken,nurgul yeşilçayı ve cem özer i de etilerde gormustum..Yonca Evcimik bostancı sahilinde köpeğini gezdirirken gormustm..Murat göğebakan ı gıttıgım bı cafede cok sık goruyorum..Artoyu da görmüştüm bır cafede.
Beşiktaş lı pascal nouma arkadasımın arkdsymıs metroda tanıstık tabı ben tanımadım sonradan o oldugunu ogrendım :roflol:
Deniz Sekiyle tanısmıstımm bırde..
CADIARZU hmmm şuan aklma gelmıyoo geldıkce eklerım ama daha bısuru wardı ..gerçekten bnnde yazınca farkettım baya gormusumm ama oturdugum semt dolayısıyla hepsı buaralarrrdaalar gercekten
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
ama sunu solıım sızden bızden bı fark yok okdr makyajla okdr oluyolarsaaa bızlere neler olur alkisalkisalkis:enbuyukkk: