Siz hangi nlleri yakndan grdnz....

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
haydi bakalım hatunlar umarım hoşunuza giden bi konu olur...
kimler hangi ünlüleri yakından gördü nebilim imza aldı resim çektirdi....
ben kuşadasında berksanı ve yavuklusukaydirigubbakcemile3 özlem yılmazı gördüm....
tabi ilk defa ünlü görmenin heyecanıyl abira panik yapınca kocişle papaz olduk...
ama orda herkes okadar alışıkki kimse takmıo bile onları..
bi ben heyecan yaptım anlaşılan:roflol::roflol::roflol:
bu haftasonuda sibel canı görme fırsatım oldu..
ammaaa hiçbiriyle resim çektiremdm o ayrı konu.....
sizlerde varmı böle hoş anılar......
sizler kimleri gördünüz..
varsa resimleriniz falan paylaşırmısınz????

Harikca Avci
Fatih Ürek
Ata Demirer
Savas Ay ve Oglu Barisi
Akrep Nalan
Sezer Güvenirgil

Birde arabayla yanimzdan gecerken Ebru Gündesi ve Muazzet Abaciyi gördüm

haluk leventi tanıyorum ben.
bir sürü ünlü gördüm,pek de sallamıyorum.benim memlekette de film çekiyorlardı,sinop cezaevinde.gittiğimde çarşıda görüyorduk.ama bizim sinoplular pek sallamıyorlar onları.
ama en ilginci daha önce bekarken çok ünlü bir özel hastanede çalışmıştım.orada görüyordum çoğunu,gazetelerle falan anlaşması vardı.köşe yazarlarını falan görüyorduk.
evet en ilginci isim vermeyeceğim,şu anda Türkiye'nin jönlerinden bir tanesini(o zaman o kadar ünlü değildi,ama tanınmıştı.)ameliyatına girdik.
hiç birisiyle resim falan çektiriyim diye düşünmedim.
sadece haluk leventle var resimlerim.ama necati şaşmaz'ı görsem onunla kesin resim çektirirdim herhalde.

beyaz(lisedeyken okulumuza gelmişti bi anlık heycanla sarılmıştım kaydirigubbakcemile3
pamela(nişanım için ayakkabı bakarken oda ayakkabı alıyordu)

reyhan karaca,zerrin özer,haluk levent,murat kekilli,tarık akan,yalçın menteş,funda arar,demet akalın,çelik,yaşar,ferhat göçer şimdilik aklıma gelenler.konserlerine gittim.bir dönem basında çalışmıştım.bazılarıyla öyle tanıştım.

ben yalnizca
Ibrahim Tatlises
Alisan
Mahsun Kirmizigul
Ferhat Gocer

fazla mi arabesk oldu ne?
kaydirigubbakcemile3

petek dinçöz sınıf arkadaşım , ibrahim tatlıses,murat kekilli, bengü,bi haber spikeri

en başta minik serçem SEZEN AKSU opuyorumnanaktan
sibel can
uğur arslan
devrim saltoğlu,karşı komşumuzun yeğeni..sık sık gelir :)
nilüfer
gülben ergen
keremcem
orhan hakalmaz
aklıma gelmiyo yahu çok gördm.. fotolarım var çoğuyla

haluk leventki resim çekildik :) alişan,ebru gündeş,gülben ergen,orhan ölmez:)

özgü namal, hakan şükür, yonca evcimik, perihan savaş ve rahmetli kocası ismşini hatırlamadım şimdi, yalova milletvekili ismi neydi hatta adamın suratına bakara aaa bu şey demiştim, genco erkal, haluk levent.....vs..

Sertab Erener, Burak Kut, Kırac, Funda Arar, Serdar Ortac, Gökhan Özen, Naside Göktürk, Nuri Sesigüzel sempatiksalakcinni

erol evgin, serdar ortaç, sibel tüzün, çelik, ibrahim tatlıses, bülent ersoy, harun kolçak, ahu tuğba, seyyal taner, deniz baykal.. yalçın menteş, süheyl-behzat uygur, coşkun sabah, betül arım.. çoğunu konserde gördüm. izmire çok sık geliyor hepsi. fuar ve kordonda rastladıklarımda oldu. daha çok var ilk aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
bir dönem onlarla calıstıgım için çoğu kişiyi görme fırsatım oldu
nurgul yeşilçay
cem özer
ruhi sarı
tarkan
sibel can
hülya avşar
tuğba özay
seçkin piriler
rafet el romanın karısı adını unuttum yakaydirigubbakcemile3
ferhat göçer
mustafa sandal
funda arar
ebru gundes
özcan deniz
ibrahim tatlıses
haluk levent
şebnem ferah
serdar ortaç
hamdi alkan
valla bunlar aklıma gelenler daha cok var çoğuylada fotom yok iş dolayısıyla calısırken cekilmiş birkaç fotom var

hı bide feridun duzagaç akrabamız zaten onu gördum defalarca

halil ergün, ata demirer,ismail yk,cezmi baskın,gülay,hüseyin turan, hazal,lale mansur hatırladığım bunlar..

Back