Siz Hangi Ağaçtan Düştünüz? Bakın bakalım:)

CEVIZ - tutku Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve sinirlidir.
Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Doğaldır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur.
Zor ve alışılmışın dışında bir eş'tir. Çok zor beğenir. Çok kıskanç ve tutkuludur. Sadece takdir eder.
Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler
üretmeyi sever

Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz.=bu doğru ama fazla fedakarlık etmiyorumda değil..sadece hoşlanmıyorum.uyum için fedakarlık yapıyorum.

ayyynen beni tanımlıyoo

18 Ocak....

KARAAGAÇ - asilMüşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden,
taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven
ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir.
Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

İNCİR - hassasiyetÇok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen,
aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir.
Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.

15 temmuz
taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven
Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

ben bunu bir kaç arkadaşıma daha atacağım çok eğlenceli bir test oldu yapanlar genelde olumlu konuştu yalancı çıkarmadı testim beni yaşasın:utangac:

25 TEMMUZ KARAAĞAÇ ASıL

aynı ben :))

EŞİM;01 - 14 MAYIS KAVAK TATMİNSİZ

KAVAK - tatminsiz Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir.
Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır.
Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever.
Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. İlişkilerini de çok önemser.

cok dogru :))

ZEYTIN - erdem Makul biridir. Güneşi ve sıcak havaları sever. Kibar duyguları vardır.
Şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir.
Hassas kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.

KAVAK - tatminsiz Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir.
Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır.
Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. ıyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever.
Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. ılişkilerini de çok önemser.

güvenirim kendime :delphin:
kinde tutmam yalnızda degilim bunun dısında uyuyo diyebilirim pek uymamıs acıkcası :1closedeyes:

Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever.
Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. İlişkilerini de çok önemser.

güvenirim kendime :delphin:
kinde tutmam yalnızda degilim bunun dısında uyuyo diyebilirim pek uymamıs acıkcası :1closedeyes:

velved yavrum sana ağaç tutmadı napimki şimdi:tomato:

ÇAM - Titiz Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edebileceğini bilir.
Doğal ve hareketli biridir. ıyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir.
Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner. Her şeyden kolay vazgeçebilir.
ıdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
PEK TUTMUYOR ZATEN ıNSANLARI O VEYA BU DıYE GRUPLAMAK YANLIŞ DıYE DÜŞÜNÜYORUM

ÇAM - Titiz Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edebileceğini bilir.
Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir.
İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
PEK TUTMUYOR ZATEN İNSANLARI O VEYA BU DİYE GRUPLAMAK YANLIŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

bu da zaten ğelencesine yapılan bir şey canım yoksa ben burçlara da inanmama.s

GÜRGEN-zevk sahibiHavalı bir güzel. Dış görüntüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder.
Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır.
Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister.
Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz.
Çoğunlukla da başkalarına güvenmez ve kararlarından asla emin olma

cogu dogru ya...

ELMA - aşkCazibeli, Fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici. Hoş bir havaya sahip.
Flörtüz ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık bir tip. Sevmeye ve sevilmeye meraklı.
Sadık ve hassas bir eş. Cömert. Bilimsel konulara yeteneği var. Bugün için yaşar. Hayal gücü yüksek.

Benimki de doğru sayılır. sempatiksalakcinni

KÖKNAR - gizemSıradışı bir zevki vardır. Sofistike ve kadirşinastır.
Güzel olan her şeyi sever. Dikbaşlı, çabuk ruh hali değiştiren,
bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir.
Çok mütevazı olduğu söylenemez. Hırslıdır ve memnun edilmesi zor bir sevgilidir.
Çok arkadaşı vardır ve ona çok güvenebilirsiniz.

Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Doğaldır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur.
Zor ve alışılmışın dışında bir eş'tir. Çok zor beğenir. Çok kıskanç ve tutkuludur. Sadece takdir eder.
Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler
üretmeyi sever.bayanssulusmile

Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. ılginç stratejiler
üretmeyi sever.

valla biri beni anlatıyor....

ÇAM - Titiz. Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edebileceğini bilir.
Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir. Çok arkadaş delisi değildir.
İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.

%50 gerçeklik payı var kaydirigubbakcemile3

Back