• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bundan bir şekilde vazgeçtin diyelim tedavi olmazsan yine böyle birini bulursun. Hadi şansa iyi birini buldum diyelim, sürekli aranmak istemekle, mesajlaşmak istemenle, triplerinde 2 haftada kaçırırsın onu da.
Nadasa bırak en iyisi kendini.
Tedaviye başla online de olur.
Güzel güzel yazdığıma inanamiyorum şu an:)
evet alman gereken dersi alana kadar aynı şeyleri yaşarsın hayat böyle...

Yaw adam ereksiyon aletini niye kıskansın, boşaltıcısına niye kızsın
Mevzu aletse, ben de telefonuma hiç kızmıyorum. Sabahları uyandırıyor, regl tarihlerimi, işlerimi falan hatırlatıyor sağ olsun. Arada bir donuyor falan ama olsun. :KK53: Geçen iş arkadaşımın eline de verdim, hiç kıskanmadım valla.

Konu sahibi sana tavsiyem kapına gelen eski erkek arkadaşın var ya, heh bir şekilde iletişime geç dört elle sarıl. Son şansın olabilir bu kafayla.

(bu yorum gelişinin sevgiye dayalı bir ziyaret olduğu varsayılarak yazılmıştır.)

la niye kıskansın?
fakbadi o.
sen kimsin ki onun için kıskansın seni?
kendini tatmin ettirdiği kadınsın. benzinini koyduruyor karnını doyurtuyor.
aç gözünü artık akılsızlığın beni delirtti.
Ne kıskanacak ya, başka herifle yatakta bassa '' Gidin salonda yapın, ben uyuycam. " der uzanır yatağa. Adam eppeğine bakar.

Seks kölesi gibi hissetmek hoşuna gidiyor, kendini tatmin ediyor sanırım. Prnodaki ağzından köpükler çıkan ama zevkten dört köşe (!) kızlar gibi.
Ya ortada sekste yok sürtünme yaşanıyor sadece

Ya bu insanlar gerçekten var mı?
Var, vallahi var. Alenen aldatan kocasını 20 sene inatla boşamayanını gördüm ben. Konu sahibi de bu kadınlardan. Adam aldatsa dahi bırakmaz. Hiçbir koşulda bırakmıyorlar. Dövsün, aldatsın, her şeyi yapsın, fark etmez. XY kromozomuna tapıyorlar. Nasıl bir erkek sevdasıysa artık...
Hayır, adamlar da bir şey olsa, canım yanmayacak. Sanırsın bir Johnny Depp, Brad Pitt falan. Çulsuz, tipsiz, davranış bozukluğu olan işe yaramaz tipler hepsi de. Erkek olmaları dışında bir vasıfları yok.
Valla bir mucize olsa, sabaha bilim kurgu filmlerindeki gibi erkek olarak uyansam, bu heriflerin kapışıldığı piyasada yok satarım herhalde. :KK76: En azından eğitimliyim, insanım falan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.