Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehal saggol tatlım okudun ama kafam kazan gibi . sonra bida okuycam ......teşekkürler tekrar ..
buraya kadar anladıgım . acıkınca yumruk kadar yiycez .tamam .. beynımızden gelen sinyaller . ama o sinyalleri biz nasıl konturol edecegiz . orayı anlayamadım ... bide sitres ve vucudun bazı gereksininleri açlıgı tetıkliyo onuda anladım . peki bunlarla nasıl başa kıkıcaz ... devamını bekliyorum ....
Mehalim eline sağlık arkadaşım böyle resimli çok iyi olmuş aslında özet çıkartmaya da uğraşmasan byle fotoğraflasan daha kolay olmaz mı... Ben bir ke kuyunca kafaya yerleştiremiyorum biliyorsun :)) tekrar okumalıyım...
Emeğine sağlık mehalim. .
yag hucrelerının ergenlıkden sonra cogalmadıgı soylenıyor.yanı obez bı bebek ve cocuk degılsenız yag hucrelerınız sadece sısıyor ama normal sayıda oluyor.ama obez bı cocuksanız yag hucre sayısı artmıs oluyor ve sonradan zayıflasanız bıle her zaman kıloalma rıskınız oluyormehalim paylaşımların için çok teşekkürler.yağ hücrelerinin coğalmadığını sadece büyüdüğünü söylüyor yazıda.nil gün ün diyet kitabında yağ hücrelerinin kilo aldıkça çoğaldığını söylüyor.ben okuyunca şöyle dedim kendi kendime.al işte kime inanacağız? neyse deneyerek göreceğiz.devamını bekliyorum.mehalim tekrar teşekkürler a.s.
Vücudumuza karşı önemli bir çete lideri ,yüksek früktozlu mısı şurubunda(HFCS) bulunan früktozdur;bu bir çok paket yiyecekte kullanılan bir tatlandırıcıdır.Şu şekilde çalışır;
Evreka Anı! Sağlıklı kaynaklardan kalori aldığınızda ;NPY üretimini engelleyerek CART üreterek yeme arzunuzu köreltirsiniz.Ama HFCS de bulunan früktoz- meşrubatları ve salata soslarını tatlndırır- beyniniz tarafından normal bir yiyecek olarak algılanmaz.Beyniniz HFCS içeren binler yiyecekteki früktozu aşırı kalori olarak görmediğinden vücudunuz yemeye devam etmek ister(dolayısıyla az yağlı yiyeceklerin bile kalori ve iştah açısından son derece kötü sonuçları olabilir.).Amerikalılar bu maddeyi 1960 larda hiç yemezlerken bugün kişi başına 30 kilodan fazla tüketiyorlar.HFCS de bulunan früktoz açlık sinyallerini kapamdığı için bu kilo artışınızda önemli bir etkendir..Früktoz içeren ürünler-az yağlı etiketli ürünlerde olabilir- size kendinizi hem aç hissettirir hem de iştahınızı açar Aynı zamanlarda kalori açısından zengin kaynaklardır;yani kilo alımı için muhteşem kaynaklardır.Dolayısla sürekli aç hissedersiniz midenize iki kova dolayısıyla früktoz yüklü bisküvi indirdikten sonra bile.
**doğru yaptığım bişi daha varmış ben hiçbir üründe az yağlı ürünü seçmedim light ürünlerden uzak durdum.sanırım bilmeden yaptığım bir doğru daha.
mehalim eline ve emeğine sağlık.
Çok yararlı bilgileri paylaşıyorsun bizimle. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.