• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ Diyettesiniz/ Prof.dr Mehmet Öz

60771510.jpg
73203316.jpg

caım kitaı hergü okuyorum ve uraya düzeli olarak özetlemey çalışıyorum daha yarısıa ile gelmedik aslıda e ödeyim okuduğumkısım yarıya geldi acak özetlemede yazmak zor oluyor şöyle ir sekreter alsam o okusa e hızlı yazacamdageçe useye okuttum e yazdım kolay olmuştu ))

bence de sen en iyisi bir sekreter al :roflol:
ben de meyve yemeyi pek sevmem doyurmadığı gibi bi de acıktırır, ispatlandı işte:teytey:

mehalim canim arkadasim hergun bize yazdigin bu bilgilerle daha saglikli beslendigimi ve gercekten dogru yolda oldumu cocuklarima guzel ornek oldugumu dusunuyorum bunlari sadece okumuyorum hayatimada sokuyorum mesela en basit ornegi verim ilk zamalr kendim su icmiyodum simdi iciyorum ama cocuklarimda icmiyolarmis evet sofraya bardak geliyo onlar dolduruluyo fakat baktimki o bardaklar yemekten sonra iciliyo simdi kendimde su icerek basliyorumki onlarda alisiyolar cocuklar herseyi bizden ogreniyolar bu bilgileri esime anlatiyorum bilmedigimiz ne cok sey varmis diyo galiba biraz biraz kilo onlarida ilgilendirmeye basladi
ellerine emegine saglik bitanem

canım zenanım senden bunları duymak bütün zahmetimin boşa gitmediğini görmek inan çok güzel bir duygu yaşamına geçirdiğin için asıl ben tşk edrim çok mutlu oldum

melis canım sekreter tutmak güzel fikir yoksa akşamları eşime mi okutsam acaba:))

BUNUDA BEN EKLEYıM MEHALıME YARDIM OLSUN HER NE KADAR SEKRETERı OLAMASAMDA ......

ıŞTE GÖBEGıMıZDEKı GERÇEK YAG ..............................GÖBEGıMıZıN ıÇıNDE ....VE BASKULDEN ÇOK MEZROYLA ıŞıMıZ VAR KIZLAR.....

mehalim bende arada bir uğrayıp okuyup tüyolar alıyorum,sağol canım emeğine sağlık.....

Mehalim bu bilgilere bu kadar geç ulaştığım için kendimi şanssız hissediyorum.
En kısa zamanda kitabı alıp okumaya çalışacam. Belki bu şekilde sana yardım da edebilirim. Aslında sana değil, ihtiyacı olan bütün arkadaşlara. Pek çoğumuz (diyet yapanlar) bunları bilmeden, onun bunun söylediklerine göre diyet yapıyoruz maalesef.
Çok güzel bi paylaşım olmuş gerçekten. Teşekkürler...

Mehalim bu bilgilere bu kadar geç ulaştığım için kendimi şanssız hissediyorum.
En kısa zamanda kitabı alıp okumaya çalışacam. Belki bu şekilde sana yardım da edebilirim. Aslında sana değil, ihtiyacı olan bütün arkadaşlara. Pek çoğumuz (diyet yapanlar) bunları bilmeden, onun bunun söylediklerine göre diyet yapıyoruz maalesef.
Çok güzel bi paylaşım olmuş gerçekten. Teşekkürler...

Teşekkür ederim ...... Aslında ne güzel olurdu yarım kalan bu topik tamamlansa okuldu

evdi derken kitabın özetini tamamlayamadım .şayet kaldığım yerden devam etmek isteyen

olursa çok memnun kalırım ben de düşünüyorum elbette tamamlamayı....

mehallim çok teşekkürler güzel bilgiler varmış gerçekten.mesela kuruyemiş yemeklerden önce bi avuç yesek yemeği daha az yermişiz bi denicem.emeklerin için tekrra teşekkürler

Mehalim emeklerin icin tesekurler, gercekten bilmedigim cok sey ogrendim.Devamini sabirsizlikla bekliyorum

mehallim çok teşekkürler güzel bilgiler varmış gerçekten.mesela kuruyemiş yemeklerden önce bi avuç yesek yemeği daha az yermişiz bi denicem.emeklerin için tekrra teşekkürler

Arkadaşlar ilginizi ve zamanınızı ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim.a.s. Okul

yoğunluğum azalır azalmaz devamını mutlaka getireceğim:dance:

canım yarım saate hepsini yaladım yuttum yazdıklarının sürükleyici bir roman gibi geldi bana harika bir iş yapmışsın.bende vakit buldukça tek şişman beyniniz adında bir kitap var duymuşsundur heralde bende onu okumaya çalışıyorum ve gerçekten faydasını gördüm.mesela oradaki bir bilgi çok hoşuma gitmişti en büyük hatamızın kilo alırken değil verirken tartılmak olduğunu yazıyor beyin kendini şartlandırıyormuş benim verebileceğim kilo şu kadar daha altına inemem diye sinyal gönderiyormuş.bide eski bol kıyafetleri elinizden çıkarın diyor dolabın bir köşesinde durmasıda beyinde kilo alırsam alternatifim var düşüncesini oluşturuyormuş yani eski bol kıyafetlerin hepsini vermek lazım benim dolap bomboş kalır o zaman.

merhaba, bende hızlı bir şekilde bütün alıntıları okudum. devamı gelecekmi acaba? emeğin için çok teşekkürler.

harika bir paylaşım olmuş emeğine sağlık mustang tek satırını bile atlamadan okudum bilmediğim birçok şeyi öğrenmiş oldum çok çok teşekkür ederim.

Back
X