Amorous Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2007 143 2 116 38 İstanbul 31 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Amorous #1 Akadaşlar Mehmet Özün "Siz Diyettesiniz" Kitabını Okuyan Varmı?Nasıl Bi kitap acaba okuyan var mı aranızda?
Akadaşlar Mehmet Özün "Siz Diyettesiniz" Kitabını Okuyan Varmı?Nasıl Bi kitap acaba okuyan var mı aranızda?
oceanqueen Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 658 260 333 45 5 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Amorous #2 Hayır okumaım ama siz i okumuştum.Gercekten yararlı bilgiler içeriyor ve anlaşılır bir dille yazılmıştı.Yararlı bi kitap
Hayır okumaım ama siz i okumuştum.Gercekten yararlı bilgiler içeriyor ve anlaşılır bir dille yazılmıştı.Yararlı bi kitap
gnydn64 serapgnydn.blogspot Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 4.876 6 156 İstanbul 12 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Amorous #3 canım ben okudum yediklerin sonucunda vücudunda neler oluyor onları anlatıyor. kitabın sonundada eğzersiz hareketleri ve diyet için öneriler var. kitabın özü diyetten ziyade sağlıklı beslenme üzerine
canım ben okudum yediklerin sonucunda vücudunda neler oluyor onları anlatıyor. kitabın sonundada eğzersiz hareketleri ve diyet için öneriler var. kitabın özü diyetten ziyade sağlıklı beslenme üzerine