Siz de rencilerinizi 44'te btakp 1 gelmesini salar mydnz?

Ben artık çokta iyi bir eğitim verildiğine inanmıyorum lütfen hiç kimse alınmasın..Çocuklardan da çok fazla bişey beklemek yanlış olur bence.İlkokuldayken hatta 5.sınıftayken toplama yapmayı bile bilmezdim ben sınıf 60 kişilik köyde değil istanbulda okuduk bide..

öğretmenim hiç unutmam bir keresinde 1 alanları ayırmıştı askılıkların olduğu sıralardaydık ve orası tembeller sırasıydıı çalışkanlar bizimle muhatap olmazdı hele sınıftan 3-5 kişi vardı öğretmen özel igilenirdi onlarla..

İnsan temelden zayıf olunca toparlanmak ya çok zor oluyor yada hiç olmuyor.Lise'de matematikten sınav olmadan geçmiştim zehirlendim 2 gün hastanede kaldım o gün sınava gidemedim doğal olarak..bugün yapıcam,yarın yapıcam diyerek sene sonuna gelmiştik hoca ben geçiricem seni demişti ve sonuç geçirdi..

İng.ders anlatmıyordu neymiş biz meslek lisesi olduğumuz için önemi yokmuş ingilizcenin içimden anlatmk gelmiyor diyordu..

2 sene dershaneye gittim onunda pek faydası olmadı pratik yok çünkü tam anlıyorum ama ben soruyu çözene kadar hoca diğer bi soruya geçiyo farklı soruyor orda takılıp kalıyorum malesef..eee bunun kimyası,fiziği,biyolojisi,geometrisi var..

Ancak 2 yıllık okuyabiliyorumm çok iyi bir eğitimim olmasa da bunada şükürr diyorum

eğer sene boyunca beni yorduysa ve kalmayı gerçekten hakediyosa geçmemesi için elimden geleni yaparım..geçmesi onun için ve hepimiz için daha kötü olur çünkü.
yata yata ve saygısızlk yaparak gecmeyi alışkanlık haline getirrse vay halimize dostlar.. :delphin:

ayy ben bu konuyu ne zaman açtım neden hatırlamıyorum ya
daha yeni gördüm
bende o zaman 44 te kalmıştım hoca 45 yaptı ve teşekkürler geçtim
yazıyım dedim

arkadaşlar ben artık egtim sistemi diye bir şeyin olduğunada inanmıyorum ama malesefki bu egtim sisiteminde çoçuklarımız yetiştiriliyor benim kızım 6.sınıfa gidiyor kızımın sınıfında aynı okulda öğretmen olan 4 tane öğretmenin çoçuğu okuyor 2 sinin çoçuklarının durumları yerlerde annelerinin ders saatlerine göre okula geliyorlar 2. ders 3. ders ama yok yazılmıyor onlardan geç kagıdı istenmiyor neden anneleri öğretmen keşke bu kadrla kalsa 2çoçuktan birinin çoçuğunun dersleri vasatın altında ama veli bilgilendirmeden girip bakıldığında çoçuğun tüm dersleri 90ile 95 arasındayazılının olduğu günler okula gelmediğinde hiç utanmadan o kadar öğrencinin arasında yazılı soruları çoçuğuna verip sonraki dersta öğretmen sınav yapıyor neden anneleri öğretmen benim kızım sınıf başkanı 23 nisanda sınıf başkanları meclise götürülüyor ama benim kızıım yerine hiç başkanlıkla alakası olmayan diğer 2 öğretmenin çoçukları götürülüyor malesefki bunları aynı okulun kantininde bir yıl çalışarak ğözümle görüp kulakalrımla işiterek yaşadım itirazmı evet ettim beni okuln kantininde attılar aman sbs var çoçuğumun düzeni bozulur kafası karışmasın diye artık çenemi tutmak zorunda kaldım bu hakmıdır adaletmidir hangi egtim hangi egtimci yazık üzülüyorum böyle agtimcilerden benim çoçuğum ders alıyor acaba vicdanları rahatmı başkasının çoçuğuna rahat rahat 45 verir ama kendi çoçuklarının 45 olan notlarını 90yada 100 yaparlar lütfen kimse alınmasın kimseyi kırmak adına yazmadım

cidden 44le kalmak kötü yani 45e kadar 1 olması kötü. hani orantılı dağılmış olsa 20ye kdr 1,40a kdr 2, 60-3,80-4,100 e kdr da 5 olsa o zaman 19la kalan üzülmezdi bu kadar. ama 44 değil 43 bile dert bence. kaldı ki o dönemleri çoktan geçtim hocaların kafasına göre çan verdiği bi bölümde okuyorum malesef. ve hep arkadaşlarımdan hatta kardeşimden bile duyduğum "hoca sınavda yardım etti, asistan cevabı söyledi" gibi şeylerin olmadığı universitemde ben de malesef bi hocanın oğlunun bi dersten geçemeyip dersi babasından alınca aa ile geçtiğini gördüm...
yani böyle şeyler olmuyor değil, yargılamamak lazım ama ne olursa olsun ben de öğretmenlere saygı duyan ve öğretmen olmak isteyen biri olarak 44 le bırakmazdım galiba, ben de öğrenci oldum diye değil, yazık ya kimse üzülsün istemem. biliyorum bazen cidden öğretmenleri çileden çıkarıyo öğrenciler ama... şimdilik böyle düşünüyorum en azından=)

çocuğuna göre değişir. sorumle, efendi ama kapasitesiz bir çocuksa geçiririm. sorumsuz, terbiyesiz ve tembelse 44,44'de bile bırakırım.

Öğrencinin durumu ne olursa olsun 44'te bırakmam. 44'ü alan 45'i haketmiştir bence.
Ayrıca 84'te, 69'da ve 54'te de bırakmam.

bence öğretmen 44 te bırakmamıştır öğrenci 44 te kalmıştır bunu unutmamak gerekiyor.Ayrıca 44 ü 45 yapan öğretmen herkese 1 puan vermeliki hak yerini bulsun bunun da sonu yok oyüzden öğrenci karne vakti gelmeden önce öğrenciliğin gereğini yerine getirse böyle bir problem olmaz

Öğrenciye göre değişir..
Dersime ilgi göstermeyen bana saygısızlık yapan dersimi kaynatmaya çalışan öğrencileri 44'ten bırakmak en büyük zevkim kardeşim diyebilirim :)))
Ama tüm sene boyunca ilgisini de göstermiş dersimden bişiler kapmaya çalışmış bi öğrencinin 44'ünü 55 yapmışlığım bile vardır..

o 1 puanı haketmeyen ögrenci başbelasıdır zaten.hiç acımam bırakırım...bıraktım da

ögrencıyı bırakamıyorsun kı artık... ogrt arkadasım 2.dönem 1 düşenleri hep duzeltmek zorunda kaldı... ögrencıde bılıor kalmayacagını calısmıyor ıgretmen ugrassın derdine düşsün...

Son düzenleme:
Öğrenciye göre değişir..
Dersime ilgi göstermeyen bana saygısızlık yapan dersimi kaynatmaya çalışan öğrencileri 44'ten bırakmak en büyük zevkim kardeşim diyebilirim :)))
Ama tüm sene boyunca ilgisini de göstermiş dersimden bişiler kapmaya çalışmış bi öğrencinin 44'ünü 55 yapmışlığım bile vardır..

çok tatlısın..ve mesajın çok hoşuma gitti bir an kendimi gördüm :D

Back