- Konu Sahibi BenOzgurce
-
evli değilim ama müstakbel kayınpederim melek gibi adam..kimin başı sıkışsa hemen yardımına koşuyo hani son parasını bile ihtiyacı olanlara veren insanlar olur ya o cinsten..altın gibi bi kalbi var ben şimdiden çok seviyorum onu oğlu da ona çekmiş :asigim:
ama benim müstakbel kayınvalidem de çok iyi insan komşuyuz zaten yakından tanıma şansım var Allaha şükür her ne kadar tam olarak onların gelini olacağımı bilmese de :)
evli değilim ama müstakbel kayınpederim melek gibi adam..kimin başı sıkışsa hemen yardımına koşuyo hani son parasını bile ihtiyacı olanlara veren insanlar olur ya o cinsten..altın gibi bi kalbi var ben şimdiden çok seviyorum onu oğlu da ona çekmiş :asigim:
ama benim müstakbel kayınvalidem de çok iyi insan komşuyuz zaten yakından tanıma şansım var Allaha şükür her ne kadar tam olarak onların gelini olacağımı bilmese de :)
:)) e ne zaman söyleyeceksiniz.hadi.umarım sana karşı değişmezler canım.a.s.a.s.a.s.
Oyy Köle Olurum Ona Ben Okadar çok Seviyorumki Kayinpederimi Saten Azi Var Dili Yok öle Heryere Konuşmas Benide çok Seviyoo Gelini Gibi Deilde Kizi Gibi Görüyo Ben Bunu Hissedebiliyorum. çok Seviyorum Onu Hernekadar Belli Edemesemde çok Seviyorummm
UMARIM ÇOK MUTLU BİR AİLE OLURSUNUZ CANIMMM
BENDE EVLİ DEĞİLİM AMA SEVGİİMİN BABASIYA HİÇ TANIŞMADIM AMA BANA ÇOK YAKIN GELİYO UZAKTAN TANIMAMA RAĞMEN ANNESİ ÇOK ŞEKER ZATENNNN
UMARIM HEP BÖYLE OLURRR
özgürce ne demezsin benim kayınbabam bi melekki sorma şeytana pabucunu ters giydirir.ben daha önceden de sana yazmıştım buna benzer bi şey benim kaynanam çok iyi bi kadındır ama kayınbabam bin kaynanaya bedel birlikteyken evliliğimi zehir etti bana kıskanç mı kıskanç sinirlimi sinirli ayrı evim var artık adam halen diliyle bizi burda husursuz ediyo valla delirtti beni elalem kaynanasından çeker ben kayınbabamdan bide erkek olcak utanmıyoda kadın gibi her işe burun sokmaya bak yine sinirlendim nerden sordun kız bu soruyu.
Dışarda o kadar atak ve işinde sert/soğuk olan o insan iş bize gelince pamuk şekeri, hatta bal küpü gibi birşey oluyor :)
Zaten kayınpederler gelinlerine çok düşkün olurmuş, canım bababm, çok seviyorum :)
zaten tanışıyoruz muhabbetimiz var ama biz sevgiliyiz demedik daha ama onlar da biliyo bizimkiler de içten içe şüpheleniyolar biliyolar..ya söyleyemiyoz utanıyoz biz ya özellikle aşkım babasıyla hiç konuşamıyo böyle şeyler napçaz bilmiyom bazen takılıyom ona sen beni söyleyemicen babanlara biz de ömrümüzün sonuna kadar sevgili kalıcaz diye :) inşallah değişmezler canım dediğin gibi
bende evli değilim ama kaynpederm süper bi insannnn şahsen kynvalidemden çok daha iyi biri...
ya arakadaşım fena mı ettik bak paylaştın bizimle:))evet haklısın kayınpederin kötüsü de hiç çekilmez.aman boşver be artık ayrısın nasıl olsa.duyma, görme.a.s.a.s.a.s.
Hiç sevmiyorum kendisi komıser emeklısı bu yuzden herkes onun gözünde potansıyel suçlu hep sen iyisin diyeceksin başka bir şey istemez dediğim dedik çaldığım düdük hesabı Çocuklarına az eziyet yapmamış disiplin merakı yüzünden 2 oğlan evlendirdi tek kuruş para harcamadı kenarda bekledi el gibi şimdi o benım gözümde el.o yüzden evlılığım boyunca sayılıdır baba demişliğim.benım için yabancı
Canım benim ya ne şeker insansın sen :) İlaç gibi insansın hakikaten :)
ya ne demezsin duyma görme diyosun ama benim antika kocam babasına karşı hislerimi bildiği halde durmadan gidelim durmadan gelsinler istiyor zaten ne zaman bi araya gelsek onlarla kocamla kavga ediyoruz adam benim yanımda kocamı dolduruyo ya bende büyüğüm diye sesimi çıkartamıyorum ama napayım gıcığın teki işte gerçi ben yine şanslıyım siz bide eltime dediklerini duyun sanki kayınbabası deil kuması kıskanç inşallah ilerde kocam ona çekmez yoksa naparım bilmiyorum zavallı kaynanam bile bıkmış kocasından ölsede kurtulsam diyip duruyor.
pilava kaşık saplasın anlarlar:))eskiden öyle yaparlarmış:))annesiyle konuşur genelde erkekler.ben benimkine öğretmiştim.ikimizde ailelere düğün hazırlıklarına başlayın deyivermiştik.zaten sonrası geliyor.hadi bakalım sana da kolay gelsin canım.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?