• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Siz buna değersiniz =))

bullshit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
12
0
16
Antalya
Merhaba kızlar =) 2 gün önce iğneliye gittim belim için ve o kadar çok memnunum ki anlatamam =)) ne kabuk bağladı ne de o küçük yaralardan oluştu.. önemli olan işinin ehli birini bulmak şuanki sonuca gerçekten şaşırıyorum çünkü benim tenim beyaz ve o kadar hassasım ki bacaklarımı aldığımda bile 3 gün izleri geçmio gerisini siz düşünün :D daha önceki yorumları okudum herkes belin çok acıdığını falan yazmış hatta korkumdan ilk gün arkadaşlarımı götürdüm yanımda manevi destek olsunlar diye ama hiçte öyle ahım şahım bi acı olmadı sinek ısırığı gibiydi :D paradan da çok söz etmişsiniz fakat ben sizin gibi düşünmüyorum bu bizim vücudumuz hafife alınıcak bişey değil bence benim vücudum trilyonlara değer =)) nedense herkes 1 tlden fazla isteyen yerlere dolandırıcı gözüyle bakıyor hiçte katılmıyorum aradaki farkı görememenize hakketen üzüldüm.. bu işte en önemli olan şey derinizin tepki göstermesi deri tepki gösterdiği zaman yapan kişinin orda bırakması gerekiyor benimki yarım saatte tepki gösterdi ve sadece yarım saat çalışabildi böyle olduğu için seans aralarım 4 ya da 5 er gün olucak. Eğer gerçekten vücudunuzda leke iz falan kalmasını istemiyorsanız paraya kıyıp doğru düzgün bi yere gidiceksiniz maddi açıdan ucuz olsun diye düşünüpte sonra başınızı taşlara vurmayın. Sağlık herşeyden önce gelir unutmayın. Birde son olarak ailemle bu konuda çok savaş verdim. Onlara göre tüylerim normalmiş, zamanla dökülürmüş vs. vs. Unutmamamız gereken en önemli şey bu bizim vücudumuz ve bizim hayatımız. Kim maymun gibi bi kız olmak ister ki.. Bence benim vücudum ailemle savaşmaya ve verdiğim bütün paralara değer <3

merhaba canım antalyadayım antalyada auraformda yaptırıyorum şeyda hanım gibisini bi daha bulamam kendisine dua ediyorum =))

Back