Siz bulaşık makinasını nasıl kullanıyorsunuz?

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
Merhaba arkaslar

Arcelik 6381 hıt modelli bi bulaşik makinam var. Evde 2 kisi oldugumuz icin her gün makina çalıstirmiyorum ve bazı zamanlar dısarda yedigimiz icin her hafta da çalıstırmıyorum 2 hafta da ancak dolduruyorum bulaşık makinasıni.. 8 programlı bulaşık makinamın 7. Programını ekstra hijyeni 70 derece kullanmama ragmen ayrica 2 kere tablet deterjan degıstırmeme ragmen bazı tabaklarımda leke, tencereler ise komple lekeli hic cıkmamıs bir sekilde karsılasiyorum..

Bende bir hata varmıdir aynen anlattiğim gibi kullaniyorum makinamı..

Annem bulaşikları makinaya yerlestirmeden önce sudan sünger yardımıyla gecirip öyle koymam gerektigini söylüyor ama arkadaşlarım kağıt peçeteyle sıyırip koyuyorum pırıl pırıl cikiyor diyor.. Ve bir de annem 2 hafta bulaşikları beklettigım için kuruyor o yüzden cıkmadıgını söylüyor..

evet arkadaşlar bende bir sorun varsa yardımcı olun siz nasıl yıkıyosunuz bulaşıkları..

tekniksel bir sorun varsa servis çagıracağim..

Merhaba arkaslar

Arcelik 6381 hıt modelli bi bulaşik makinam var. Evde 2 kisi oldugumuz icin her gün makina çalıstirmiyorum ve bazı zamanlar dısarda yedigimiz icin her hafta da çalıstırmıyorum 2 hafta da ancak dolduruyorum bulaşık makinasıni.. 8 programlı bulaşık makinamın 7. Programını ekstra hijyeni 70 derece kullanmama ragmen ayrica 2 kere tablet deterjan degıstırmeme ragmen bazı tabaklarımda leke, tencereler ise komple lekeli hic cıkmamıs bir sekilde karsılasiyorum..

Bende bir hata varmıdir aynen anlattiğim gibi kullaniyorum makinamı..

Annem bulaşikları makinaya yerlestirmeden önce sudan sünger yardımıyla gecirip öyle koymam gerektigini söylüyor ama arkadaşlarım kağıt peçeteyle sıyırip koyuyorum pırıl pırıl cikiyor diyor.. Ve bir de annem 2 hafta bulaşikları beklettigım için kuruyor o yüzden cıkmadıgını söylüyor..

evet arkadaşlar bende bir sorun varsa yardımcı olun siz nasıl yıkıyosunuz bulaşıkları..

tekniksel bir sorun varsa servis çagıracağim..

bence beklediği için kuruyor..bekletmeden boşda olsa yıkamayı deneyin..yada en azından 1 hafta doldurun öyle yıkayın bi değişiklik yoksa servisi çağırırsınız..

Anneniz haklııı :KK53:
iki haftada bir mii :KK52:
kir ben olsam hic cıkmam ayolll :KK9:
hergün yada iki günde bir calıstırırım miss :KK16:

tabiki koruyor bende evde iki kişiyim boşta olsa yıkıyorum haftada bir kez ama ben kısa programda yıkıyorum düşük ısıda.

bence o adar çok bekletmeyın yanı hınca hınç dolduruncada temizlemiyor makine. ayrıca deterjan çok önemli. ve tuzu parlatıcı çok önemli.

kısa zamanda çalıştırmaya çalışın.

ben sadece suya tutuyorum öyle ovaladıktan sonra ne anlamı var makinanın öyle değil mi:KK14::KK14::KK14:

Biz evde 4 kişiyiz hepimiz çalışıyoruz bi akşamları evdeyiz o halde hergün açıyorum makineyi haftasonu sabah boşaltıyorum aksama tekrar doluyo :)) nasıl bi bulasık çıkartıyosak artık bizde :KK52::KK52:

ikimizde çalışiyoruz bu yüzden pazar günü haricin de ev de 1 ögün yemek yiyoruz o da akşam yemeği bazı günler yemek yapmaya bile pek fırsatım olmadığı içın kahvaltılık takılıyoruz haftanın 1 ya da 2 gününü aile büyüklerinden birinde gecırıyoruz, bu sebeplerden ötürü pek fazla bulaşıgım cıkmıyor, makinam dolmadığı icın calıstirmiyordum ama dedikleriniz aynen uyguluycam bakalım sonuç ne olucak.. Teşekkürler Arkadaşlar..

X