Gebeliğe Hazırlık Siz bu konuda ne düşünüyosunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
1.5 senedir evliyim cocugumuz olmuyo. Yumurtalıgımın birinde polikistik over var. Adet duzensizligim var. Yakın zamanda yumurta gelistirici hapa baslayarak tedaviye baslamıs olucaz. Sizce olur mu, şansım nedir? Yuruyuse ve diyete başladım.

Neden olmasın ki bu forumda kaç pko'lunun hamile kalmasına şahit olduk. Umut hep var

Kilo vermede kararlı olun olmanız gereken kiloya geldiğinizde pko nun yarattığı etkilerin yok olmaya başladığını göreceksiniz birde eğer denemediyseniz ovulasyon testi deneyim

Sorununuz sadece pko ise sanslisiniz bile bence. Pkolular da hamile kalır hic dert etmeyin. Stresiniz azaltin oluruna birakin bakin nasil oluyor bebisiniz

Aa çok güzel fazlalığınız çok değilmiş ben 30 kilo vermesi gerekenleri bile duymuştum ben pkoluyum ve hamile kaldım içinizi ferah tutun
Evet şükür ki kararlıyım o kilolarıda vermeye bebis icin elimden ne geliyosa yapmaya hazırım bugun 8 km yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…