- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
Evet ben 2 gun annemler bugun dahil 3 gun. Yoresel yemekler yaptirmis yemek sirketine oda kazanla gelince.oyle iste..Temizlik işim bitti cınım
Harbimi aynı yemeği yediniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben 2 gun annemler bugun dahil 3 gun. Yoresel yemekler yaptirmis yemek sirketine oda kazanla gelince.oyle iste..Temizlik işim bitti cınım
Harbimi aynı yemeği yediniz ?
Yazık size yafTemizligini yapayim bana yemey yapaymisin ablayev yemeyini ozledim ablay
gelin evinde 3 gun ust uste ayyni yemeyi yeydik ablaayy
![]()
Siz neysede kızı naptın ?Evet ben 2 gun annemler bugun dahil 3 gun. Yoresel yemekler yaptirmis yemek sirketine oda kazanla gelince.oyle iste..
Sorma aliskin degil ya isilik oldu. Neyse ki bu gece son sonra iyi olur:)Yazık size yaf
Bebişte mahvolmuştur sıcakta falan..
Yemek yemez ki .istah sifirin altinda. Kavanoz mamasi vardi ondan aldi biraz okadar.Siz neysede kızı naptın ?
Aa ben sabah izledim gayet netten![]()
Noruyıımm..Sorma aliskin degil ya isilik oldu. Neyse ki bu gece son sonra iyi olur:)
Sen noruyoooon :)
O isler senin kafandaNoruyıımm..
Aynı işte
Yav evde 2 kişiyiz ama benim işim bitmiyor![]()
Aynı problem bende de var yaw. İki kişi nasıl bu kadar is yaratıyoruz?Noruyıımm..
Aynı işte
Yav evde 2 kişiyiz ama benim işim bitmiyor![]()
Kız kaç yaşında çocuk kavanoz mamasıyla olur muYemek yemez ki .istah sifirin altinda. Kavanoz mamasi vardi ondan aldi biraz okadar.
Zihnimi çok meşgul ediyorlar zatenO isler senin kafandazihnini mesgul et hepsi gidecek
![]()
Kız kaç yaşında çocuk kavanoz mamasıyla olur mu
Bunlar hep iki kişi olmanızdanAynı problem bende de var yaw. İki kişi nasıl bu kadar is yaratıyoruz?
6 aylıkta değil amaBebe la o daha.
Bunlar hep iki kişi olmanızdan
Üç kişi olsanız bu kadar isin olmaz![]()
Olay sadece yedim içtim olsa neyse, hani çoluk çocuk var yok kalabalığız diyenlerle neredeyse aynı durumdayız..Aynı problem bende de var yaw. İki kişi nasıl bu kadar is yaratıyoruz?
Kız valla
İş yapmaya vaktin olmaz![]()
Olay sadece yedim içtim olsa neyse, hani çoluk çocuk var yok kalabalığız diyenlerle neredeyse aynı durumdayız..
Aynı çamaşır, aynı bulaşık, aynı düzen![]()